performer Αύγουστος 30, 2011 #621 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 μια μερα μετα τις βασεις και ηδη γνωριζω τη ζωη στη Κομοτηνη.απλα τα σπαει! και απο θυλικα.....(ακομα δεν εχει ερθει ουτε το 1/3 των φοιτητων)δοξα το θεο βρηκα και σπιτι καλόαυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως απο σημερα εψαχνε παρα πολυς κοσμος για σπιτι. νομιζα οτι θα ειμαι απο τους λιγους. λογικα ειναι ομως ολοι αυτοι απο τις γυρω πολεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Αύγουστος 30, 2011 #622 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 εδιτ για να μην κάνω double post εγγραφές απο πότε ?εμενα απο το ΤΕΙ Λαμιας μου ειπαν απο 12 μεχρι 30 Σεπτεμβρη... και μαθηματα αρχιζουν στις 26 Σεπτεμβρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Αύγουστος 30, 2011 #623 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 [MENTION=7777]darthtony[/MENTION] Welcome to the club Τις ημερομηνίες των εγγραφών νομίζω τις ορίζει το υπουργείο και είναι αυτές που ανέφερε ο uNick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Αύγουστος 30, 2011 #624 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 [MENTION=7777]darthtony[/MENTION] Welcome to the club Τις ημερομηνίες των εγγραφών νομίζω τις ορίζει το υπουργείο και είναι αυτές που ανέφερε ο uNick. καλώς. τι χαρτιά πρέπει να φέρω για να γραφτώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Αύγουστος 30, 2011 #625 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 καλώς. τι χαρτιά πρέπει να φέρω για να γραφτώ? Ενημέρωση Πρωτοετών Η ενημέρωση από τη γραμματεία στο site της σχολής. Πάντως πέρυσι ήθελαν πιστοποιητικό γέννησης, φωτοτυπία του απολυτηρίου και βεβαίωση πρόσβασης (νομίζω). Βέβαια έχει περάσει ένας χρόνος και δε θυμάμαι και πολύ καλά τη χαρτούρα, οπότε μπορεί να σου λέω και @@... Σύντομα θα βγει κάποια ανακοίνωση όμως so, stay tuned... PS. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να καθυστερήσουν λίγο τις εγγραφές, λόγω των καταλήψεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Αύγουστος 31, 2011 #626 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Εγώ πέρασα Σ.Τ.Υ.Α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 31, 2011 #627 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Θα φας καλά απο τους 2ο ετης Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Αύγουστος 31, 2011 #628 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Εγώ πέρασα Σ.Τ.Υ.Α.ΕΕΚ να πας, εχει καλα λεφτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Αύγουστος 31, 2011 #629 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Θα φας καλά απο τους 2ο ετης Τι να κάνουμε... ΕΕΚ να πας, εχει καλα λεφτα. ΕΕΚ=Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας ή κάτι άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Σεπτέμβριος 2, 2011 #630 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2011 ΕΕΚ=Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας ή κάτι άλλο;Λογικά αυτό εννοεί γιατί όντως έχουν καλά λεφτά (τουλάχιστον είχαν καλά λεφτά τώρα δεν ξέρω τι παίζει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 2, 2011 #631 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2011 Nop ,δεν ειναι τοσο εξειδικευμενο,δες εδω διαφοροι αποφοιτοι τι ακολουθησαν μετα.Εχει ενδιαφερον σαν σχολη ...Μετά το ΜΙΘΕΣυγχαρητηρια!!(Το καταλαβαινεις φανταζομαι οτι αυτοι στο μπλογκ εχουν με τον μεσο αποφοιτο της εν λογω σχολης τοση σχεση,οση σχεση εχει μια aventador με ενα κοινο ΙΧ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 2, 2011 #632 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2011 Παντου ετσι ειναι φιλε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 2, 2011 #633 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2011 Τι να κάνουμε...ΕΕΚ=Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας ή κάτι άλλο;Nαι Ελεγκτης Εναεριας Κυκλοφοριας, σε δυο χρονια θα εισαι σε πυργο ελεγχου. Απλα ειναι δυσκολη δουλεια. Επισης θελει @@ γιατι κατι να σου τυχει εσυ εχεις την ευθυνη, αν ας που το αεροσκαφος παρει λαθος πορεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 16, 2011 #634 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Χαιρετισματα απο Ναυπακτο παιδες.Κανεις που περασε τει ναυπακτου να κανονισουμε να βγουμε?Sent from my Blade using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Σεπτέμβριος 16, 2011 #635 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Nop, αλλα αν εχεις αυτοκινητο, πες μου να σου πω που να φας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 16, 2011 #636 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Αυτοκινητο δεν παιζει.πεζο 2.απο 1 οκτωβρη θα ειμαι εδω οποτε οποιος θελει να βγουνε πμ για τηλεφωναSent from my Blade using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Σεπτέμβριος 16, 2011 #637 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Χαιρετισματα απο Ναυπακτο παιδες.Κανεις που περασε τει ναυπακτου να κανονισουμε να βγουμε?Sent from my Blade using TapatalkΤηλεπικοινωνιακων Συστηματων Και Δικτυων; ; ;Οι εγγραφες πρεπει να αρχισαν σημερα, ξες τι χαρτουρα και φωτογραφιες ζητανε; ; ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 16, 2011 #638 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Τηλεπικοινωνιακων Συστηματων Και Δικτυων; ; ;Οι εγγραφες πρεπει να αρχισαν σημερα, ξες τι χαρτουρα και φωτογραφιες ζητανε; ; ;Ναι.εκει.Μπηκες και εσυ?Θελουνε αντιγραφο απολυτηριου λαι βαθμου προσβασης(τα 2 χαρτια που σου δεινουν στο σχολειο),6 φωτογραφιες αστυνομικης ταυτοτητας και μια υπευθυνη δηλωση που κανεις εκει.Για να βγαλεις καρτα σιτισης πρεπει να εχεις μαζι σου εκαθαριστικο της εφοριας απο εναν γονιο σου.ΑυτάSent from my Blade using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Σεπτέμβριος 16, 2011 #639 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 Ναι.εκει.Μπηκες και εσυ?Θελουνε αντιγραφο απολυτηριου λαι βαθμου προσβασης(τα 2 χαρτια που σου δεινουν στο σχολειο),6 φωτογραφιες αστυνομικης ταυτοτητας και μια υπευθυνη δηλωση που κανεις εκει.Για να βγαλεις καρτα σιτισης πρεπει να εχεις μαζι σου εκαθαριστικο της εφοριας απο εναν γονιο σου.ΑυτάSent from my Blade using TapatalkΝα 'σαι καλα...Και εγω εκει περασα...Δεν το κοβω ομως να το ''παρακολουθω'' τουλαχιστον για αυτην την χρονια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.