Jump to content

Πανελλήνιες 2011

astrolabos

Recommended Posts

Τη μόνη χρονιά που κατά γενική ομολογία έβαλε εύκολα, αλλά εγώ είχα πάει χωρίς σοβαρό διάβασμα, κατά βάση μόνο με την παρακολούθηση και τα εργαστήρια, (Σεπτέμβριος 2006 διπλή -νομίζω- εξεταστική, οπότε τα μαθήματα ήταν κολλητά) και κόπηκα :wall:

Σε γενικές γραμμές, στο μάθημά του στο Φυσικό (Φυσική ΙΙ -θερμοδυναμική, εισ. στατιστική φυσική, στερεό σώμα-, αν δεν έχει αλλάξει) δε μπορείς να διαβάσεις 1-2 βδομάδες πριν την εξέταση και να έχεις ελπίδες να περάσεις (υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις, αλλά αυτές ποτέ δεν αφήνουν μαθήματα στην τύχη).

Θέλει προετοιμασία όλο το εξάμηνο· διάβασμα, ασκήσεις, κόντρα ασκήσεις. Λογικό και έτσι θα έπρεπε να είναι, αλλά όταν έχεις 3 εργαστήρια την εβδομάδα -με υποχρεωτική εργασία, και πάνω σε ύλη που δεν έχεις διδαχθεί- και 5 θεωρίες, μετά από ένα παρόμοιο χειμερινό εξάμηνο, κάπου ρετάρεις και κάτι αφήνεις.

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Απο οτι ειπες deninho καταλαβα οτι μαλλον θα διδασκει την Φυσικη στο ΜΙΘΕ.

Δεν νομιζω να κανουν εκει τετοια φυσικη,οπως στο φυσικο κτλπ.

Νομιζω κανουν απλα θεωρια πιο πολυ.Μελετουν την επιστημη της φυσικης στα σπαργανα της ,πριν γινει δηλαδη η επιστημη που ειναι.Κατι τετοιο.

Μαλλον το πως θα συνδεεται δηλαδη η φιλοσοφια με τη γλωσσα και τη φυσικη και τετοια.

Ε,ενταξει...ποσο δυσκολα να ειναι για εναν θεωρητικο; Καλα δε λεω...δυσκολα θα ειναι με αυτον τον μπαγλαμα καθηγητη,αλλα δε θα ειναι τοσο δυσκολα οσο τα δικα σας,που θελουν ασκησεις κτλπ.

Εκτος αυτου,στο 2ο εξαμηνο που διαλεγεις κατευθυνση ειναι 3.

Η μια απο αυτες εχει φυσικη κτλπ.Εγω δε νομιζω να παρω αυτη ουτως η αλλως. :p

Απο οτι ειπες deninho καταλαβα οτι μαλλον θα διδασκει την Φυσικη στο ΜΙΘΕ.

Δεν νομιζω να κανουν εκει τετοια φυσικη,οπως στο φυσικο κτλπ.

Νομιζω κανουν απλα θεωρια πιο πολυ.Μελετουν την επιστημη της φυσικης στα σπαργανα της ,πριν γινει δηλαδη η επιστημη που ειναι.Κατι τετοιο.

Μαλλον το πως θα συνδεεται δηλαδη η φιλοσοφια με τη γλωσσα και τη φυσικη και τετοια.

Ε,ενταξει...ποσο δυσκολα να ειναι για εναν θεωρητικο; Καλα δε λεω...δυσκολα θα ειναι με αυτον τον μπαγλαμα καθηγητη,αλλα δε θα ειναι τοσο δυσκολα οσο τα δικα σας,που θελουν ασκησεις κτλπ.

Πρόσεχε τι λες για την Φυσική

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=JtL5q1IACfo]YouTube - ‪What is Physics? - Sheldon & Penny‬‏[/ame]

like ξέρετε να βάζετε και να κοροϊδεύετε τους άλλους ...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9VucdqAqdG0&feature=related]YouTube - ‪Όχι άλλα greeklish‬‏[/ame]

μια ερώτηση έκανα

Οι σχολές που δεν πάνε καλά ήδη δεν έχουν μπεί στο μηχανογραφικό.

Αν θες να σου πούμε θεωρίες που ακούγονται για τον Καλλικράτη στην Ανώτατη Εκπαίδευση, ή τι θα γίνει σε 2-3-4 χρόνια, δυστυχώς δε μπορώ - τουλάχιστον εγώ - να σου απαντήσω.

Αν θες να διαλέξεις σχολή, να διαλέξεις μια που το αντικείμενο σου αρέσει και όχι ότι θα νομίσεις ότι θα σου αρέσει και να μπορείς να βρείς δουλειά μετά.

Οι βάσεις θα πέσουν. Στο μηχανογραφικό μην κάνεις βλακείες και βάλεις σχολές που η βάση εισαγωγής είναι πολύ κοντά σε αυτό που έχεις γράψει. Δεν ξέρεις τι διακύμανση θα παίξει. Be large:p

uNick εσυ που ξερεις στα ΕΠΑΛ πως μετρανε την βαθμολογια;

Μια φιλη μου εγραψε πχ 120 σε κατι μαθηματα και δεν ξερει (omg lol) στα ποσα ειναι η κλιμακα.Δηλαδη το αριστα ειναι 150 ή 200?

Υ.Γ: Για τη δικη μου επιλογη,ρωτησα φοιτητες του τμηματος και μου ειπαν δεν παιζει να κλεισει με τιποτα,γιατι ειναι ενα απο τα πιο οργανωμενα τμηματα του πανεπιστημιου της χωρας.Μονο να συγχωνευτει με τον "Καλλικρατη" των πανεπιστημιων...και παλι λιγο απιθανο λενε.

Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής & Πολυμέσων - ΕΠΠ

εδω :) ξερετε τιποτα για την σχολη στην ναυπακτο?

καλή ήταν τώρα δεν ξέρω είχε μπει η αδερφή μου από ΤΕΕ το 2007 με 17κ ++ μόρια (όπου από ΤΕΕ έμπαιναν καμιά 30αρια τότες) ...

είχα παρακολουθήσει και εγώ κάποια μαθήματα να δω πως είναι ένα ή δύο δεν θυμάμαι ... πάντως θα καλοπεράσεις με τους πρυτάνεις εκει κάτω (ειρωνικά το λέω) χερετίσματα στον Ξεζωνάκη και σε έναν άλλο μαλλιά

:p

ναυπακτο περναω... (χαλια τα πηγα....)

Προτεινω μηνυση στους διαχειριστες του thelab.

Μας εκαψε.Εσυ ολο το χρονο ειχες κανει διατριβη στα Thumbs Up !!! :p

Εγω το ειχα ανοιχτο ενω διαβαζα ιστορια ενα πραμα.... :innocent:

Τι γίνεται αν σπουδάζεις σε σχολή που κλείνει; Τον πίνεις;

Σταματάνε οι εισαγωγές φοιτητών και μετά από ν+2 κλείνει. Αν δεν έχεις τελειώσει μέχρι τότε τον ήπιες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.