uNick Ιούνιος 22, 2011 #481 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 ψαξε μηπως λεει τιποτα εδω http://ypepth.opengov.gr/panaretos/wp-content/uploads/2011/06/apofasi_eisakteon_2011_08jn11.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 22, 2011 #482 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 ψαξε μηπως λεει τιποτα εδω http://ypepth.opengov.gr/panaretos/wp-content/uploads/2011/06/apofasi_eisakteon_2011_08jn11.pdfΤο εχω δει και δεν εχω καταλάβει τίποτε για τις ειδικές κατηγορίες (κοινωνικά κριτήρια). Ξερετε πως δουλεύει το σύστημα για όσους θέλουν τέτοιες θέσεις?@HydraΟ Γενικός Βαθμός Πρόσβασης χρειάζεται αποσο ξέρω όταν έρθει ισοβαθμία για την τελευταία θέση με κάποιον άλλο και ανάλογα με το ποιος έχει τον μεγαλύτερο ΓΒΠ παίρνει την θέση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούνιος 22, 2011 #483 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Με ποιον βαθμο να υπολογιζω για σχολες; στο 1ο και 3ο πεδιο μου εχει τα μορια που πιανω,αλλα το γενικος βαθμος προσβασης που χρειαζεται? Άμα έχεις υπολογίσει τα μόρια δε χρειάζεται πουθενά. EDIT: Αυτό που λέει ο Περικλής ήξερα κι εγώ ότι ισχύει αλλά μου το κατέρριψε ένας καθηγητής όταν τον ρώτησα λέγοντας το εξής: Ποιο το νόημα της βάσης άμα κάποιος που πιάνει τη βάση δε μπορεί να μπει στη σχολή; Και συνεχίζει λέγοντας: Όλοι όσοι πιάνουν τη βάση μπαίνουν. Τώρα το κατά πόσο ισχύει αυτό που είπε δε ξέρω... Εγώ πάντως δεν πείστηκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 22, 2011 #484 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 EDIT: Αυτό που λέει ο Περικλής ήξερα κι εγώ ότι ισχύει αλλά μου το κατέρριψε ένας καθηγητής όταν τον ρώτησα λέγοντας το εξής: Ποιο το νόημα της βάσης άμα κάποιος που πιάνει τη βάση δε μπορεί να μπει στη σχολή; Και συνεχίζει λέγοντας: Όλοι όσοι πιάνουν τη βάση μπαίνουν. Τώρα το κατά πόσο ισχύει αυτό που είπε δε ξέρω... Εγώ πάντως δεν πείστηκα... Αυτό που λέει ο καθηγητής δεν ισχύει πια αποσο ξέρω και έγινε αυτό που λέω εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούνιος 22, 2011 #485 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Αν εχει 100 θεσεις μια σχολη και μπουν οι 99 και εχουν μεινει δυο για την 100η θεση με 15.000 μορια τοτε συγκρινουν τους βαθμους προσβασης. Αν και εκει παιχτει ισοβαθμια τοτε συγκρινουν τους βαθμους στα μαθηματα βαρυτητας. Αν και παλι υπαρξει ισοβαθμια μπαινουν και οι δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 22, 2011 #486 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 wow φοιτητοception !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 23, 2011 #487 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 Καθε εμποδιο σε καλο!!!Αν εγραφα 17.000+ μορια θα πηγαινα τυφλα στη φιλολογια,αλλα κατα ποσο τελικα ειναι αυτο που θελω;;;Παντα ηθελα να καταπιανομαι με ολα ,να μαθαινω οσο περισσοτερα γινεται παντου.Βρηκα επιτελους τη σχολη που ειναι για μενα και την οποια πιανω και τωρα με τις παλιες βασεις.ΕΚΠΑ: Τμήμα Μ.Ι.Θ.Ε. - Αρχική σελίδαΜου κανε μεγαλη εντυπωση που εχουν δικο τους blog με τους επιτυχοντες να μιλουν για το ΜΙΘΕ (η σχολη) και να λενε τα καλυτερα για τους καθηγητες ολοι,οτι τους στηριξαν και τα λοιπα.Δεν ξερω αν εχει αλλη σχολη τετοιο blog.Οι αποφοιτοι τους που βρηκαν εργασια κτλπ μονο λιγοι δεν ειναι και μαλιστα μιλαμε για τρομερες θεσεις και σχεδον παντου,λογω του ευρους γνωσεων που παρεχει η σχολη.Τα μαθηματα; Εχω παθει πλακα.Απο αρχαιολογια και ηθικη,μεχρι κινηματογραφο,ψυχολογια,οικονομικα,μαθηματικα,φυσικη,βιολογια,λογοτεχνια,αρχαια,δικαιο,φιλοσοφια του νου και για να μην πω πολλα ,που θα κουρασουν,ας δειτε μονοι σας.Τα μεταπτυχιακα τους ειναι παρα πολυ καλα και ανοιγουν πολλους δρομους ενω ειναι και αναγνωρισμενα απο διεθνους φημης πανεπιστημια Αμερικης,Αγγλιας,Γερμανιας,Ελβετιας...Ειναι αυτο που γουσταρω!Να ανακαλυπτω και να αποκταω γνωσεις για οσο το δυνατον περισσοτερα γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 23, 2011 #488 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] Φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η σχολή! Παιδεία παίζει να ξέρω άτομο το οποίο θα περάσει πολυτεχνείο με 9.800 (αν μου τα είπε καλά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 23, 2011 #489 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 για εξήγησε και σε εμας πώς γίνεται αυτό γιατί μου φαίνεται εντελώς παράλογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 23, 2011 #490 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] Να το διπλοτσεκάρεις ότι δεν είναι από τις σχολές που σκέφτονται να κλείσουν. Κάτι τέτοιο είχα ακούσει για αυτό το τμήμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούνιος 23, 2011 #491 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 απο εσπερινο λογικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 23, 2011 #492 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 Και εγώ αυτό του λέω αλλά λέει πως γίνεται Ανήκει στις ειδικές κατηγορίες (κοινωνικά κριτήρια που αποσο ξέρω είναι ορφανοί από ένα γονέα, από δυο γονείς, θύματα τρομοκρατίας και αδέρφια στην ίδια πόλη). Με τις αλλαγές στο σύστημα αυτή η κατηγορία διαγωνίζεται για διαφορετικές θέσεις για κάθε τμήμα από όλους τους άλλους. Απο ότι μου είπε κάθε τμήμα σε όλα τα πολυτεχνεία έχει 3-5 θέσεις για αυτή την κατηγορία, άρα άμα το σκεφτείτε περνάει σε κάποιο πολυτεχνικό τμήμα στην όλη Ελλάδα γιατί πέρυσι πέρασαν πολύ λίγοι από την ίδια κατηγορία. [MENTION=4655]racer[/MENTION] οχι δεν είναι από εσπερινό. Εγω πάντως επιμένω πως είναι παράλογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 23, 2011 #493 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 deninho ειναι ΑΕΙ και στην Αθηνα,δεν νομιζω να κλεισει τοσο ευκολα. Απο τα λιγα που ειδα στο ιντερνετ παντως μονο κατι τμηματα ΑΕΙ Ρεθυμνου σκεφτονταν να κλεισουν.Ουτε καν εκλεισαν.... ΑΕΙ και Αθηνα και μαλιστα ενα ΑΕΙ με τοσο καλη οργανωση (οπως φαινεται απο τα λεγομενα μαθητων και απ'το ιδιο το site ,που ειναι το πιο αναλυτικο που εχω δει) γιατι και ποσο ευκολα θα εκλειναν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 23, 2011 #494 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 deninho ειναι ΑΕΙ και στην Αθηνα,δεν νομιζω να κλεισει τοσο ευκολα.Απο τα λιγα που ειδα στο ιντερνετ παντως μονο κατι τμηματα ΑΕΙ Ρεθυμνου σκεφτονταν να κλεισουν.Ουτε καν εκλεισαν.... ΑΕΙ και Αθηνα και μαλιστα ενα ΑΕΙ με τοσο καλη οργανωση (οπως φαινεται απο τα λεγομενα μαθητων και απ'το ιδιο το site ,που ειναι το πιο αναλυτικο που εχω δει) γιατι και ποσο ευκολα θα εκλειναν; νομίζω και Αθήνα θα κλείσουν κάποια τμήματα ΑΕΙ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιούνιος 23, 2011 #495 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 Παιδεία παίζει να ξέρω άτομο το οποίο θα περάσει πολυτεχνείο με 9.800 (αν μου τα είπε καλά) Το αν θα την βγαλει ποτε βεβαια, ειναι αλλο θεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 23, 2011 #496 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 Το αν θα την βγαλει ποτε βεβαια, ειναι αλλο θεμα...Δεν διαφωνώ με αυτό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να στρωθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιούνιος 23, 2011 #497 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 Δεν διαφωνώ με αυτό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να στρωθεί. Αμα δεν εχει καταφερει να παρει ουτε βαση στο λυκειο, πιστευεις οτι μπορει να βγαλει σχολη υψηλου επιπεδου? Οσο και να μην διαβαζε... Τεσπα, ισως εχω λιγο υπερβολικη αποψη στο συγκεκριμενο θεμα, για αυτο δεν θα επεκταθω περισσοτερο για να μην παρεξηγηθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelekasin Ιούνιος 23, 2011 #498 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] άμα περάσεις τελικά στο ΜΙΘΕ πρόσεχε τον Τρικαλινό Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 23, 2011 #499 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 Κι εκεί κάνει μάθημα ο Τρικαλινός; Ε ρε πίκρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 23, 2011 #500 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 Κι εκεί κάνει μάθημα ο Τρικαλινός; Ε ρε πίκρες... Τόσο χάλια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.