Jump to content

Πανελλήνιες 2011

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Με πληρωσε ο αστρολαβος να σας πω ενα λογυδριο για τα αποτελεσματα ωστοσο μου απαγορευσε να βαλω ματσιο η αογκουνσοτο

Αγαπητα μου παιδια

Συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας.

Μην στενοχωρειστε για το πανεπιστημιο,υπαρχουν ενα σωρο παραδειγματα τυπων με διδακτορικα και τιτλους που πεινανε στο ελλαντα.

Η επιτυχια στην ζωη δεν ειναι μονο στο πανεπιστημιο.

Απλα το πανεπιστημιο δινει μια καλη ευκαιρια

Ισως να θελησεις καποια αλλη.

Και φυσικα οσοι περασατε μπραβο σας,αλλα απο δω και περα ειναι που ερχονται τα δυσκολα

Γιατι μπορει νασασταν καλοι για τα μετρα του σχολειου,αλλα για τα μετρα του πανεπιστημιου ειστε απλα "ανεκτοι".Μην επαναπαυθειτε λοιπον οτι τελειωσαν ολα τα προβληματα σας.

Κυριως ομως για οσους δεν ικανοποιηθηκαν απο τα αποτελεσματα ,θελω να πω πως λεφτα βγαζει ο κ@υλωμενος με την δουλεια του και ο ταλαντουχος,οχι απαραιτητα ο σπουδαγμενος.Οποτε προσεξτε ΠΟΛΥ καλα τι θα διαλεξετε να ασχοληθειτε ,γιατι αργα η γρηγορα θα γινει η μοιρα σας.

Χειροκροτηστε με

Με πληρωσε ο αστρολαβος να σας πω ενα λογυδριο για τα αποτελεσματα ωστοσο μου απαγορευσε να βαλω ματσιο η αογκουνσοτο

Αγαπητα μου παιδια

Συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας.

Μην στενοχωρειστε για το πανεπιστημιο,υπαρχουν ενα σωρο παραδειγματα τυπων με διδακτορικα και τιτλους που πεινανε στο ελλαντα.

Η επιτυχια στην ζωη δεν ειναι μονο στο πανεπιστημιο.

Απλα το πανεπιστημιο δινει μια καλη ευκαιρια

Ισως να θελησεις καποια αλλη.

Και φυσικα οσοι περασατε μπραβο σας,αλλα απο δω και περα ειναι που ερχονται τα δυσκολα

Γιατι μπορει νασασταν καλοι για τα μετρα του σχολειου,αλλα για τα μετρα του πανεπιστημιου ειστε απλα "ανεκτοι".Μην επαναπαυθειτε λοιπον οτι τελειωσαν ολα τα προβληματα σας.

Κυριως ομως για οσους δεν ικανοποιηθηκαν απο τα αποτελεσματα ,θελω να πω πως λεφτα βγαζει ο κ@υλωμενος με την δουλεια του και ο ταλαντουχος,οχι απαραιτητα ο σπουδαγμενος.Οποτε προσεξτε ΠΟΛΥ καλα τι θα διαλεξετε να ασχοληθειτε ,γιατι αργα η γρηγορα θα γινει η μοιρα σας.

Χειροκροτηστε με

awesome_tear.gif

awesome_tear.gif

Αυτό το quote-ποστ, με το νέο avatar του alexis2044 μόνο σε εμένα φαίνεται περίεργο στην καλύτερη?

Συγχαρητήρια στα παιδιά ότι βαθμό και να έβγαλαν, ο Τσάκωνας μια χαρά τα είπε, και εμείς που μπήκαμε στο πανεπιστήμιο τι καταλάβαμε? Ακόμα να το βγάλουμε.. :wall:

Όποιος σκέφτεται να δηλώσει το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών στο Ηράκλειο τσι κρήτης ας στείλει PM πριν το κάνει.:dance3:

ΧΑΧΑΧΑΧ πραγματικα αυτη η γκριματσα που ποσταρε ο Αλεξης με πεθανε στα γελια. :hehe::laughing:

Εγω παιδια τωρα τελευταια πηρα πρεφα το εξης τμημα :

Διεθνων και Ευρωπαϊκων Σπουδων ,εχει στην Παντειο και στον Πειραια!!!

Βλεποντας τα μαθηματα τα βρηκα τρομερα ενδιαφεροντα για τα γουστα μου.

Μεχρι και διεθνες δικαιο κανουν.Εχουν μαθηματα σχετικα με κοινωνικοπολιτικη κτλπ.

Απο εκει λεει βγαιεις συμβουλος,στελεχος σε ελλαδικους και ευρωπαϊκους οργανισμους,πολιτικα σχηματα κτλπ.

Το ξερω για να μπω καπου εκει θελει 1 στο εκατομμυριο πιθανοτητες ,αλλα μηπως να πηγαινα;;; Εχει καλο γνωστικο πεδιο (ετσι φαινεται) και ισως μετα κανω κατι αλλο απο εκει.

Και ΜΜΕ νομιζω μπαινεις.

εγώ τα πήγα πολύ καλύτερα (1000 μόρια πάνω) απο αυτο που υπολογιζα. έκθεση απο 14 που περίμενα πήρα 18.1 :dance3:

Μπράβο !!! :clap:

Είδα βαθμό στην έκθεση και λέω WTF υπάρχει ακόμα >18 ??? Στο σχολείο του ξαδέρφου μου ο μεγαλύτερος βαθμός έκθεση ήταν 16.1.

Τσεκούρωσαν φέτος πολύ στην έκθεση....

Περνάς εκεί που θες, σύμφωνα με τις περσινές βάσεις ???

Μπράβο !!! :clap:

Είδα βαθμό στην έκθεση και λέω WTF υπάρχει ακόμα >18 ??? Στο σχολείο του ξαδέρφου μου ο μεγαλύτερος βαθμός έκθεση ήταν 16.1.

Τσεκούρωσαν φέτος πολύ στην έκθεση....

Περνάς εκεί που θες, σύμφωνα με τις περσινές βάσεις ???

ναι τα πήγα πολύ καλά!

εκθεση 18.1

μαθ κατ 17.8

φυσικη 19.9

αεππ 19.5

αοδε 20

βιολογια γεν 20

ναι τα πήγα πολύ καλά!

εκθεση 18.1

μαθ κατ 17.8

φυσικη 19.9

αεππ 19.5

αοδε 20

βιολογια γεν 20

Πολύ καλός! Πάντως όποιο πανεπιστήμιο και να βγάλετε ένα καλό μεταπτυχιακό είναι must για εμένα!

ναι τα πήγα πολύ καλά!

εκθεση 18.1

μαθ κατ 17.8

φυσικη 19.9

αεππ 19.5

αοδε 20

βιολογια γεν 20

μπραβο τους κατατρολλαρες!!

Διεθνων και Ευρωπαϊκων Σπουδων ,εχει στην Παντειο και στον Πειραια!!!

Βλεποντας τα μαθηματα τα βρηκα τρομερα ενδιαφεροντα για τα γουστα μου.

Μεχρι και διεθνες δικαιο κανουν.Εχουν μαθηματα σχετικα με κοινωνικοπολιτικη κτλπ.

Απο εκει λεει βγαιεις συμβουλος,στελεχος σε ελλαδικους και ευρωπαϊκους οργανισμους,πολιτικα σχηματα κτλπ.

ναι,ενδιαφερουσες σχολες ειναι ΑΛΛΑ

φανταζομαι το αντιλαμβανεσαι πως αυτο το "στελεχος σε ελλαδικους και ευρωπαικους οργανισμους" διαβαζεται (ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΒΥΣΜΑ)..

εαν εισαι διατεθειμενος να διαβασεις ΛΙΕΚ παρα πολυ,πηγαινε τελειωσε αυτην την σχολη,φτασε ταυτοχρονα 2η και 3η γλωσσα σε επιπεδο C2, και δωσε για διπλωματικο σωμα

Διπλωματικο σωμα δε θελει παλι βυσμα; :p

Ειναι λιγο πιο αδιαβλητες οι εξετασεις εκει.Αλλα μην σκεφτεσαι ετσι.Το μονο για το οποιο μπορεις ναχεις εγγυημενα αποτελεσματα ειναι το να κατσεις σπιτι και ναχεις εγγυημενο αποτελεσμα 0

Ειναι λιγο πιο αδιαβλητες οι εξετασεις εκει.Αλλα μην σκεφτεσαι ετσι.Το μονο για το οποιο μπορεις ναχεις εγγυημενα αποτελεσματα ειναι το να κατσεις σπιτι και ναχεις εγγυημενο αποτελεσμα 0

Τότε δεν μιλάμε για αποτέλεσμα, αλλά για αποτυχία. Εκτός αν πιάνεται και η αποτυχία για αποτέλεσμα (αρνητικό).

To υπουργειο παιδειας προειδοποιει: οι πανελληνιες βλαπτουν εσας και τους γυρω σας.

Πηρα τηλ και μου λενε τα αποτελεσματα ΕΠΑΛ Α' μεχρι την παρασκευη (δηλαδη μαλλον παρασκευη θα βγουν) ΕΛΕΟΣ!!!:wall:

Πάντως έχω μια απορία. Διαμαρτύρονται πολλοί για τα θέματα, οτι ήταν δύσκολα, μας χαντακωσαν, καταστρέψαν το μέλλον μας, και το κοριτσάκι που μένει απο πάνω μας έγραψε σε όλα τα μαθήματα 18 και πάνω, το ίδιο και το αγόρι μιας οικογενειακής φίλης, το ίδιο και ένα μέλος απο το thelab.gr. Και μου γεννιέται το ερώτημα: Μήπως όσοι δεν έγραψαν δεν προετοιμάστικαν αρκετα; Όλα τα παιδιά τα ίδια θέματα έδωσαν. Πως ο ένας έγραψε 18-19-20 και ο αλλος 11;

Πάντως έχω μια απορία. Διαμαρτύρονται πολλοί για τα θέματα, οτι ήταν δύσκολα, μας χαντακωσαν, καταστρέψαν το μέλλον μας, και το κοριτσάκι που μένει απο πάνω μας έγραψε σε όλα τα μαθήματα 18 και πάνω, το ίδιο και το αγόρι μιας οικογενειακής φίλης, το ίδιο και ένα μέλος απο το thelab.gr. Και μου γεννιέται το ερώτημα: Μήπως όσοι δεν έγραψαν δεν προετοιμάστικαν αρκετα; Όλα τα παιδιά τα ίδια θέματα έδωσαν. Πως ο ένας έγραψε 18-19-20 και ο αλλος 11;

Φέτος στην κατεύθυνση (αναφέρομαι κυρίως στην τεχνολογική) σε κάποια μαθήματα μπήκαν θέματα λίγο πιο δύσκολα/περίεργα(πχ. Μαθ. κατ.) από πέρυσι και σε άλλα λίγο πιο εύκολα (πχ. ΑΕΠΠ).

Πάντα θα υπάρχουν παιδιά που θα γράφουν το απόλυτο ή κοντά σε αυτό είτε γιατί είχαν προετοιμαστεί λίγο καλύτερα από τους άλλους, είτε γιατί είχαν κάνει παρόμοια θέματα στο φροντιστήριο, είτε γιατί απλά το κατέχουν...

Ωστόσο δεν έχει τόση μεγάλη σημασία πως τα έχει πάει μια μικρή ομάδα εξεταζόμενων, αλλά το σύνολο. Αυτό είναι που τελικά θα καθορίσει τις βάσεις στις περισσότερες σχολές...

οποιος το καιει, δλδ μαζι με τις πανελληνιες ξεχναει να ζει ενα χρονο μπορει να γραψει με οποιαδηποτε θεματα 20.

αλλα αυτο ειναι ρε παιδια το νοημα;

Για ΕΝΑ έτος της ζωής σου είναι ΜΟΝΟ αυτό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.