Jump to content

Πανελλήνιες 2011

astrolabos

Recommended Posts

Δεν βρέθηκαν εγγραφές που να πληρούν τα κριτήρια της αναζήτησης.

:wall::hang3::wall::hang3::wall:

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply
Δεν θα πω πόσο πήρα απλά θα πω πως πήρα έκθεση 15 ενώ περίμενα 12 στην καλύτερη.....

Κι' εγὠ περίμενα ένα 17+ και μου έβαλαν 14.4.

Moving on :)

Από περιέργεια, δεν γίνεται να πας από τεχνολογική σε σχολή του 1ου πεδίου? Είχα την εντύπωση πως γινόταν. (με ποινή)

Κι' εγὠ περίμενα ένα 17+ και μου έβαλαν 14.4.

Moving on :)

Συγγενής μου στην έκθεση:

Βαθμολογητής 1: 19

Βαθμολογητής 2: 13

Βαθμολογητής 3: 15

Ανάθεμα τα κριτήρια τους.

Αν σε βρίσκουνε σύμφωνο με την γνώμη τους ? Αν σε βρίσκουνε ομορφούλη ?

άβυσσος...

Από περιέργεια, δεν γίνεται να πας από τεχνολογική σε σχολή του 1ου πεδίου? Είχα την εντύπωση πως γινόταν. (με ποινή)

γίνεται (ή τουλάχιστον με τα "χειροκίνητα μηχανογραφικά γινόταν). δεν υπήρχε ποινή βέβαια, απλά άλλαζαν τα μαθήματα βαρύτητας όπως φυσικά και ο βαθμός βαρύτητάς τους (γινόταν μικρότερος).

γίνεται (ή τουλάχιστον με τα "χειροκίνητα μηχανογραφικά γινόταν). δεν υπήρχε ποινή βέβαια, απλά άλλαζαν τα μαθήματα βαρύτητας όπως φυσικά και ο βαθμός βαρύτητάς τους (γινόταν μικρότερος).

έχεις κάποια ιστοσελίδα να δω οδηγίες γιατι θέλω να δω ποσο βγάζω στο 1ο από περιέργεια.

δεν έχω κάτι πρόχειρο. θυμάμαι όμως ότι η βαρύτητα από 1.3/0.7 γινόταν 0.9/0.4 και το ένα μάθημα βαρύτητας ήταν σίγουρα η έκθεση (λογικά τα μαθηματικά πρέπει να ήταν το δεύτερο).

απο εδώ με πιο κριτήριο θα μπω σε μια σχολή με το γενικό βαθμό πρόσβασης ή από κάτω τα μόρια !

Φροντιστήριο Προπύλαια - Υπολογισμός Μορίων Πανελληνίων Εξετάσεων 4

Ανάλογα με το πεδίο που είναι η κάθε σχολή αυτό θα κοιτάς για τα μόρια.

Παίδες απλώς για να μη νιώθετε μόνοι σε πολλά σχολεία δεν έχουν πάει και πολύ καλά...

Όσοι σκέφτονται να ξαναδώσουν, να το σκεφτούν καλά. Αν είναι να δεσμευτούν για άλλο έναν χρόνο θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα έχουν τη διάθεση να προσπαθήσουν για το κάτι παραπάνω. Αλλιώς δεν έχει νόημα...

Εγω μαλλον θα ξαναδωσω ,αν δεν πεσουν οι βασεις λιγο και δεν μπω Βολο.

Ενταξει για μενα πχ που εγραψα 14μισο αξιζει να ξαναδωσω.Τι στο καλο δε θα γραψω χειροτερα.Και 16 να γραψω αξιζει.Αν ειχα γραψει 18 σιγουρα θα ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρισκο να ξαναδωσω...

Εμενα με παραξενεψε μονο που μαθητες οι οποιοι ηταν μετριοι γραψαν κοντα 17 στη θεωρητικη και εμεις οι και καλα "καλοι" γραψαμε...μετρια.

[MENTION=10676]Hydra[/MENTION]

Δε διαφωνώ ότι το ρίσκο σου είναι μικρό, απλώς σκέψου ότι άλλες χρονιές οι εξεταζόμενοι γράφουν καλά κι ανεβαίνουν οι βάσεις κι άλλες όχι και τόσο καλά και πέφτουν.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι μέσα στην "εξίσωση" του ρίσκου δε πρέπει να μπει μόνο ο προσωπικός παράγοντας του εξεταζόμενου αλλά και η απόδοση όλων των υπολοίπων.

[MENTION=10676]Hydra[/MENTION]

Δε διαφωνώ ότι το ρίσκο σου είναι μικρό, απλώς σκέψου ότι άλλες χρονιές οι εξεταζόμενοι γράφουν καλά κι ανεβαίνουν οι βάσεις κι άλλες όχι και τόσο καλά και πέφτουν.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι μέσα στην "εξίσωση" του ρίσκου δε πρέπει να μπει μόνο ο προσωπικός παράγοντας του εξεταζόμενου αλλά και η απόδοση όλων των υπολοίπων.

Καλά εντάξει,

Αλλά απο το 14, μπορείς να πάς στο 18-19, οι βάσεις απο το 15 ΔΕΝ θα πάνε στο 18 ούτε με τον χριστό μπάρμπα.

Πάντα αξίζεις να ξαναδώσεις ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ και δεν πάρεις το έτος σαν δικαιολογία να κωλοβαράς δίχως αύριο.

Αν προετοιμαστείς καλά, χωρίς σχολείο και συστηματικά δεν παίζει να μην πάς καλά.

Δεν πας μετά με το καλή τύχη, αλλά με το καλή επιτυχία.

Δεν πας μετά με το καλή τύχη, αλλά με το καλή επιτυχία.

Σε λίγο θα βγουν να σου πούνε ότι το δεύτερο είναι πλεονασμός. Μην τους ακούς. Ζηλεύουν. :p

Στο θέμα μας. Αν αποφασίσεις να ξαναδώσεις και δείξεις σοβαρότητα σίγουρα θα πας καλύτερα. Έχεις τεράστιο bonus λόγω του ότι είχες κάνει πέρσι τα ίδια και δεν υπάρχει καμία περίοδος εξοικοίωσης με ύλη, έννοιες, συμβολισμούς και τα σχετικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.