ARMAGEDDON Ιούνιος 20, 2011 #421 Ιούνιος 20, 2011 Δεν βρέθηκαν εγγραφές που να πληρούν τα κριτήρια της αναζήτησης.Δεν βρέθηκαν εγγραφές που να πληρούν τα κριτήρια της αναζήτησης. Δεν βρέθηκαν εγγραφές που να πληρούν τα κριτήρια της αναζήτησης. Δεν βρέθηκαν εγγραφές που να πληρούν τα κριτήρια της αναζήτησης. Δεν βρέθηκαν εγγραφές που να πληρούν τα κριτήρια της αναζήτησης. Δεν βρέθηκαν εγγραφές που να πληρούν τα κριτήρια της αναζήτησης. Δεν βρέθηκαν εγγραφές που να πληρούν τα κριτήρια της αναζήτησης. Δεν βρέθηκαν εγγραφές που να πληρούν τα κριτήρια της αναζήτησης. Δεν βρέθηκαν εγγραφές που να πληρούν τα κριτήρια της αναζήτησης. Δεν βρέθηκαν εγγραφές που να πληρούν τα κριτήρια της αναζήτησης. Δεν βρέθηκαν εγγραφές που να πληρούν τα κριτήρια της αναζήτησης. Δεν βρέθηκαν εγγραφές που να πληρούν τα κριτήρια της αναζήτησης. Δεν βρέθηκαν εγγραφές που να πληρούν τα κριτήρια της αναζήτησης. Δεν βρέθηκαν εγγραφές που να πληρούν τα κριτήρια της αναζήτησης. Δεν βρέθηκαν εγγραφές που να πληρούν τα κριτήρια της αναζήτησης. :hang3::hang3:
ARMAGEDDON Ιούνιος 20, 2011 #423 Ιούνιος 20, 2011 Πηγαίνετε ιντερνετ explorer διαγράψτε τα cookies και ξαναδοκιμάστε
racer Ιούνιος 20, 2011 #424 Ιούνιος 20, 2011 Δεν θα πω πόσο πήρα απλά θα πω πως πήρα έκθεση 15 ενώ περίμενα 12 στην καλύτερη..... Κι' εγὠ περίμενα ένα 17+ και μου έβαλαν 14.4. Moving on
Periklis_pap Ιούνιος 20, 2011 #425 Ιούνιος 20, 2011 Πηγαίνετε ιντερνετ explorer διαγράψτε τα cookies και ξαναδοκιμάστεΔούλεψε.
Periklis_pap Ιούνιος 20, 2011 #426 Ιούνιος 20, 2011 Από περιέργεια, δεν γίνεται να πας από τεχνολογική σε σχολή του 1ου πεδίου? Είχα την εντύπωση πως γινόταν. (με ποινή)
billpeppas Ιούνιος 20, 2011 #427 Ιούνιος 20, 2011 Κι' εγὠ περίμενα ένα 17+ και μου έβαλαν 14.4.Moving on Συγγενής μου στην έκθεση: Βαθμολογητής 1: 19 Βαθμολογητής 2: 13 Βαθμολογητής 3: 15 Ανάθεμα τα κριτήρια τους. Αν σε βρίσκουνε σύμφωνο με την γνώμη τους ? Αν σε βρίσκουνε ομορφούλη ? άβυσσος...
hayabusa Ιούνιος 20, 2011 #428 Ιούνιος 20, 2011 Από περιέργεια, δεν γίνεται να πας από τεχνολογική σε σχολή του 1ου πεδίου? Είχα την εντύπωση πως γινόταν. (με ποινή)γίνεται (ή τουλάχιστον με τα "χειροκίνητα μηχανογραφικά γινόταν). δεν υπήρχε ποινή βέβαια, απλά άλλαζαν τα μαθήματα βαρύτητας όπως φυσικά και ο βαθμός βαρύτητάς τους (γινόταν μικρότερος).
Periklis_pap Ιούνιος 20, 2011 #429 Ιούνιος 20, 2011 γίνεται (ή τουλάχιστον με τα "χειροκίνητα μηχανογραφικά γινόταν). δεν υπήρχε ποινή βέβαια, απλά άλλαζαν τα μαθήματα βαρύτητας όπως φυσικά και ο βαθμός βαρύτητάς τους (γινόταν μικρότερος).έχεις κάποια ιστοσελίδα να δω οδηγίες γιατι θέλω να δω ποσο βγάζω στο 1ο από περιέργεια.
hayabusa Ιούνιος 20, 2011 #430 Ιούνιος 20, 2011 δεν έχω κάτι πρόχειρο. θυμάμαι όμως ότι η βαρύτητα από 1.3/0.7 γινόταν 0.9/0.4 και το ένα μάθημα βαρύτητας ήταν σίγουρα η έκθεση (λογικά τα μαθηματικά πρέπει να ήταν το δεύτερο).
ARMAGEDDON Ιούνιος 20, 2011 #431 Ιούνιος 20, 2011 απο εδώ με πιο κριτήριο θα μπω σε μια σχολή με το γενικό βαθμό πρόσβασης ή από κάτω τα μόρια !Φροντιστήριο Προπύλαια - Υπολογισμός Μορίων Πανελληνίων Εξετάσεων 4
Periklis_pap Ιούνιος 20, 2011 #432 Ιούνιος 20, 2011 απο εδώ με πιο κριτήριο θα μπω σε μια σχολή με το γενικό βαθμό πρόσβασης ή από κάτω τα μόρια !Φροντιστήριο Προπύλαια - Υπολογισμός Μορίων Πανελληνίων Εξετάσεων 4Ανάλογα με το πεδίο που είναι η κάθε σχολή αυτό θα κοιτάς για τα μόρια.
papajim Ιούνιος 20, 2011 #433 Ιούνιος 20, 2011 Παίδες απλώς για να μη νιώθετε μόνοι σε πολλά σχολεία δεν έχουν πάει και πολύ καλά...Όσοι σκέφτονται να ξαναδώσουν, να το σκεφτούν καλά. Αν είναι να δεσμευτούν για άλλο έναν χρόνο θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα έχουν τη διάθεση να προσπαθήσουν για το κάτι παραπάνω. Αλλιώς δεν έχει νόημα...
Hydra Ιούνιος 20, 2011 #434 Ιούνιος 20, 2011 Εγω μαλλον θα ξαναδωσω ,αν δεν πεσουν οι βασεις λιγο και δεν μπω Βολο.Ενταξει για μενα πχ που εγραψα 14μισο αξιζει να ξαναδωσω.Τι στο καλο δε θα γραψω χειροτερα.Και 16 να γραψω αξιζει.Αν ειχα γραψει 18 σιγουρα θα ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρισκο να ξαναδωσω...Εμενα με παραξενεψε μονο που μαθητες οι οποιοι ηταν μετριοι γραψαν κοντα 17 στη θεωρητικη και εμεις οι και καλα "καλοι" γραψαμε...μετρια.
papajim Ιούνιος 20, 2011 #435 Ιούνιος 20, 2011 [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] Δε διαφωνώ ότι το ρίσκο σου είναι μικρό, απλώς σκέψου ότι άλλες χρονιές οι εξεταζόμενοι γράφουν καλά κι ανεβαίνουν οι βάσεις κι άλλες όχι και τόσο καλά και πέφτουν.Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι μέσα στην "εξίσωση" του ρίσκου δε πρέπει να μπει μόνο ο προσωπικός παράγοντας του εξεταζόμενου αλλά και η απόδοση όλων των υπολοίπων.
ARMAGEDDON Ιούνιος 20, 2011 #436 Ιούνιος 20, 2011 είμαι έτοιμος να πάω να γραφτώ αύριο στην σχολή μπουγατσοκοπτική με laser !:dance3:
Dolly Ιούνιος 20, 2011 #439 Ιούνιος 20, 2011 [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] Δε διαφωνώ ότι το ρίσκο σου είναι μικρό, απλώς σκέψου ότι άλλες χρονιές οι εξεταζόμενοι γράφουν καλά κι ανεβαίνουν οι βάσεις κι άλλες όχι και τόσο καλά και πέφτουν.Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι μέσα στην "εξίσωση" του ρίσκου δε πρέπει να μπει μόνο ο προσωπικός παράγοντας του εξεταζόμενου αλλά και η απόδοση όλων των υπολοίπων.Καλά εντάξει,Αλλά απο το 14, μπορείς να πάς στο 18-19, οι βάσεις απο το 15 ΔΕΝ θα πάνε στο 18 ούτε με τον χριστό μπάρμπα.Πάντα αξίζεις να ξαναδώσεις ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ και δεν πάρεις το έτος σαν δικαιολογία να κωλοβαράς δίχως αύριο. Αν προετοιμαστείς καλά, χωρίς σχολείο και συστηματικά δεν παίζει να μην πάς καλά.Δεν πας μετά με το καλή τύχη, αλλά με το καλή επιτυχία.
vic Ιούνιος 20, 2011 #440 Ιούνιος 20, 2011 Δεν πας μετά με το καλή τύχη, αλλά με το καλή επιτυχία. Σε λίγο θα βγουν να σου πούνε ότι το δεύτερο είναι πλεονασμός. Μην τους ακούς. Ζηλεύουν. Στο θέμα μας. Αν αποφασίσεις να ξαναδώσεις και δείξεις σοβαρότητα σίγουρα θα πας καλύτερα. Έχεις τεράστιο bonus λόγω του ότι είχες κάνει πέρσι τα ίδια και δεν υπάρχει καμία περίοδος εξοικοίωσης με ύλη, έννοιες, συμβολισμούς και τα σχετικά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.