performer Ιούνιος 20, 2011 #383 Ιούνιος 20, 2011 σχολείο μουδεν ξαναδίνω.περνάω διοίκηση επιχειρήσεων στη Πάτρα με 1,100 μόρια αέρα και ίσως και σε περιφεριακό ΑΕΙ αν πέσουν αρκετά οι βάσεις.
astrolabos Ιούνιος 20, 2011 Author #384 Ιούνιος 20, 2011 σχολείο μουδεν ξαναδίνω.περνάω διοίκηση επιχειρήσεων στη Πάτρα με 1,100 μόρια αέρα και ίσως και σε περιφεριακό ΑΕΙ αν πέσουν αρκετά οι βάσεις.Εκτός αν ο πατέρας σου έχει επιχείρηση στημένη, μην πας. Διοίκηση επιχειρήσεων έχει υψηλό δείκτη ανεργίας.
performer Ιούνιος 20, 2011 #385 Ιούνιος 20, 2011 Εκτός αν ο πατέρας σου έχει επιχείρηση στημένη, μην πας. Διοίκηση επιχειρήσεων έχει υψηλό δείκτη ανεργίας.ξέρω τι κάνω δε περιμένω να βρω δουλειά από αγγελία σε εφημερίδα ούτε να πηγαίνω από συνέντευξη σε συνέντευξη. βύσμα γαρ
HotPeanut Ιούνιος 20, 2011 #386 Ιούνιος 20, 2011 Εκτός αν ο πατέρας σου έχει επιχείρηση στημένη, μην πας. Διοίκηση επιχειρήσεων έχει υψηλό δείκτη ανεργίας.Και ποιος κλάδος δεν έχει υψηλό δείκτη ανεργίας στην Ελλάδα;
Hydra Ιούνιος 20, 2011 #387 Ιούνιος 20, 2011 performer πως τα ειδες σχολειο,αφου θα ανακοινωθουν μετα το μεσημερι λεει στο επισημο site.Ξεκιναω και εγω για το δικο μου.
Periklis_pap Ιούνιος 20, 2011 #388 Ιούνιος 20, 2011 performer πως τα ειδες σχολειο,αφου θα ανακοινωθουν μετα το μεσημερι λεει στο επισημο site.Ξεκιναω και εγω για το δικο μου.Γιατί να πας αφού μπορείς και από το νετ.
Dolly Ιούνιος 20, 2011 #389 Ιούνιος 20, 2011 Καλά Performer, τα βύσμα γαρ κλπ, εκτός αν το βίσμα σου ονομάζετε Κοπελούζος ή Μπόμπολας μην τα λές έτσι αεράτα για 4-5 χρόνια μπροστά.Μιλάς για το μέλλον σου. Μην το πετάς έτσι αψήφιστα.Μαι 2 σεντς.
uNick Ιούνιος 20, 2011 #394 Ιούνιος 20, 2011 εμενα το σχολειο μου δεν εχει την παραμικρη ιδεα.... ζωα...........
performer Ιούνιος 20, 2011 #395 Ιούνιος 20, 2011 το σχολειο μου ειναι αυτο που ειχε γινει το σκανδαλο πριν 3 χρονια νομιζω με τη διαρροη θεματων:hang3:
tragikos Ιούνιος 20, 2011 #396 Ιούνιος 20, 2011 βύσμα γαρ αυτή είναι η Ελλαδίτσα - τα όργια μπροστά στα μάτια μας και εμείς καθόμαστε και κάνουμε γκρουπάκια και ταΐζουμε αγελαδίτσες μέσω fb..ΡΕ αν δε βγούμε ΟΛΟΙ-ΜΑ ΟΛΟΙ στους δρόμους ή ακόμα καλύτερα έξω από τα σπίτια τους μια ζωή έτσι θα 'μαστε..... Και μετά απορούμε πως η Ελλάδα είναι μες τα στ@τ@ με τέτοια νοοτροπία. Από την μία είσαι "αγανακτισμένος" από την άλλη δηλώνεις ότι στηρίζεις την επαγγελματική σου σταδιοδρομία σε βύσμα... Δεν ξέρω αν πρέπει να στεναχωρηθώ ή να νευριάσω...
Periklis_pap Ιούνιος 20, 2011 #397 Ιούνιος 20, 2011 το σχολειο μου ειναι αυτο που ειχε γινει το σκανδαλο πριν 3 χρονια νομιζω με τη διαρροη θεματων:hang3:Είχε γίνει όντως διαρροή θεμάτων στις πανελλήνιες?
performer Ιούνιος 20, 2011 #398 Ιούνιος 20, 2011 Και μετά απορούμε πως η Ελλάδα είναι μες τα στ@τ@ με τέτοια νοοτροπία. Από την μία είσαι "αγανακτισμένος" από την άλλη δηλώνεις ότι στηρίζεις την επαγγελματική σου σταδιοδρομία σε βύσμα... Δεν ξέρω αν πρέπει να στεναχωρηθώ ή να νευριάσω... ένα βύσμα στον ιδιωτικό τομέα τι επηρεάζει τη ζωή σου; στο κάτω κάτω αν δεν αξίζω θα πάρω πόδι. βύσμα που έχει καταστρέψει την Ελλάδα είναι του τύπου - καθαρίστρια σε αερολιμένα (Καλαμάτας) με μισθό 1800 το μήνα, τη στιγμή που το ίδιο το κράτος έχει μισθώσει ιδιώτη να το καθαρίζει. έτσι τη πληρώνει για να κάθεται να βάφει το νυχάκι της, να κουτσομπολεύει κλπ. θέλω να σου πω από τη στιγμή που είμαι παραγωγικός και είναι ιδιωτικός τομέας δεν σου χαλάω κάτι. απλά λόγο γνωριμιών και καλού κύκλου μπορώ να έχω περισσότερες ευκαιρίες.
tragikos Ιούνιος 20, 2011 #399 Ιούνιος 20, 2011 Η νοοτροπία είναι αγαπητέ, σε μένα προσωπικά δεν κάνεις τίποτα. Η νοοτροπία αυτή είναι που μας έχει φέρει εδώ και δυστυχώς έχει μπει για τα καλά στο DNA μας. Μακάρι να σου πηγαίνουν όλα δεξιά.
Periklis_pap Ιούνιος 20, 2011 #400 Ιούνιος 20, 2011 Η νοοτροπία είναι αγαπητέ, σε μένα προσωπικά δεν κάνεις τίποτα. Η νοοτροπία αυτή είναι που μας έχει φέρει εδώ και δυστυχώς έχει μπει για τα καλά στο DNA μας. Μακάρι να σου πηγαίνουν όλα δεξιά. Βγαίνω αρκετά οφ, αλλά επέτρεψε μου να διαφωνήσω, όπως είπε και ο περφορμερ είναι για τον ιδιωτικό τομέα πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να έχει καλές σχέσεις με τον εργοδότη χρόνια και να γνωρίζει τις ικανότητες του άρα για αυτό το λόγο να του προσφέρει την θέση από τώρα. Έτσι και αλλιώς ο ίδιος είπε άμα δεν είναι ικανοποιημένος μαζί του θα πάρει πόδι. Μπορεί ο τρόπος με τον οποίο το έθεσε να ακούγεται λάθος αλλά μην το γενικεύουμε αμέσως στη νοοτροπία του ατόμου. On topic now: Ακόμα τίποτε με τα αποτελέσματα ον δε γουεμπζ.... Αυτό το λινκ που έδωσε χτες ο Gregorypeg1000 δεν εχω καταλάβει τι είναι αφού δεν δουλεύει τίποτε. In other news η μικρή μου αδερφή πήρε το lower me A
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.