Jump to content

Πανελλήνιες 2011

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

ξερετε το λινκ που θα μπορουμε να δουμε τα μορια μας?

ποσο καιρο θα χρειαστει για να βγουνε μηχανογραφικα/βασεις?

ειρωνια στο φουλ... εμενα παλι δεν δειχνει αυτο που ζητησα..

δεν με καταλαβατε.. δεν θελω να υπολογισω.. που θα ανεβασουν τα πραγματικα μορια... δεν εχω βρει κατι.. ++ οτι κανεις δεν εχει φτιαξει υπολογισμο μοριων για Πανελληνιες ΕΠΑΛ...

καλημέρα

ιστορία και εδώ....

αλλά μην μου το θυμίζεις....

ύλη 13-118(ακόμη δεν το έχω χωνέψει):hang3::hang3::hang3:

105 σελίδες μόνο; :p

δεν με καταλαβατε.. δεν θελω να υπολογισω.. που θα ανεβασουν τα πραγματικα μορια... δεν εχω βρει κατι.. ++ οτι κανεις δεν εχει φτιαξει υπολογισμο μοριων για Πανελληνιες ΕΠΑΛ...

Ε κι εσύ δε το διευκρινίζεις :p

γμτ απο μ@λακια έχασα ένα ερώτημα:wall:. υπολογίζω γύρω στο 94. πάντως εύκολα θέματα ήταν.

ξεκολλα.Μλκιες στις πανελληνιες εχει κανει μεχρι και ο Τσακωνας που λεει ο λογος.

Ενας φιλος μου θετικων επιστημων την ειχε ψωνισει τοσο πολυ που δεν του αρεσε η εκφωνηση των μαθηματικων και ειπε "ααα σιγα μωρε,θα καναν λαθος απο το υπουργειο" και ειχε κινηθει με λαθος δεδομενα ,αλλα στο τελος περασε εκει που ηθελε και σημερα ειναι μεγαλος επιστημων

ξεκολλα.Μλκιες στις πανελληνιες εχει κανει μεχρι και ο Τσακωνας που λεει ο λογος.

Ενας φιλος μου θετικων επιστημων την ειχε ψωνισει τοσο πολυ που δεν του αρεσε η εκφωνηση των μαθηματικων και ειπε "ααα σιγα μωρε,θα καναν λαθος απο το υπουργειο" και ειχε κινηθει με λαθος δεδομενα ,αλλα στο τελος περασε εκει που ηθελε και σημερα ειναι μεγαλος επιστημων

γ@μ@ει δηλαδής?

ειρωνια στο φουλ... εμενα παλι δεν δειχνει αυτο που ζητησα..

sorry αν το δέχτηκες ειρωνικά,η πρόθεσή μου δεν ήταν ειρωνική

τώρα αφού είσαι ΕΠΑΛ δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται

105 σελίδες μόνο;
Ναι αλλά έχει μεγάλες εικόνες.

δεν πα να είναι και όλη η σελίδα εικόνες...στην περιοχή μου νομίζω πως είμαστε το μόνο σχολείο με τόσο μεγάλη ύλη ιστορία....

και μετά μας λένε να διαβάσουμε και ενδοσχολικές...

εμείς και να θέλουμε να διαβάσουμε

με τέτοια ύλη σε απωθούν μόνοι τους οι καθηγητές...σου λένε εμμέσως πλην σαφώς.."πάνε παραλία ρε..."

μιας και μου δειξατε για υπολογισμο μοριων.. εφτιαξα ενα για το ΕΠΑΛ Ομαδας Α

Gamefront

• 2 weeks later...

Ημερομηνια αποτελεσματων:

14-15 Γενικα λυκεια και ΕΠΑΛ Β'

15-16 ΕΠΑΛ Α'

ΤΟΥ ΜΝΟΣ!!

πρωτα στο ιντερνετ μετα στα σχολεια.. μεσανυχτα στο ιντερνετ..

Ημερομηνια αποτελεσματων:

14-15 Γενικα λυκεια και ΕΠΑΛ Β'

15-16 ΕΠΑΛ Α'

ΤΟΥ ΜΝΟΣ!!

αυτού του μηνός ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.