Jump to content

Πανελλήνιες 2011

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Επειδή λέγατε πριν για ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, τμήματα ΙΤ κτλ..

Είναι αναλόγως το πανεπιστήμιο στην Ελλάδα, από το τμήμα μου (Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών :: Αρχική σελίδα) είμαι ικανοποιημένος, σου δίνει την δυνατότητα να ανεβεις ΑΝ ψαχτείς λίγο και δεν έχεις μόνο σου στόχο το πτυχίο. Αν δηλαδή μπλεχτείς με το Ι.Τ.Ε. δίπλα μας.

Για άλλες σχολές δεν ξέρω, για τα Τ.Ε.Ι. γενικά δεν ακούω καλά λόγια, αλλα που και που βλέπω και μεταπτυχιακούς στο τμήμα μου από ΤΕΙ.

Μακριά από ΙΕΚ όμως! μπήκε ο αδερφός μου σε κάποιο γνωστό στην Αθήνα, ανάθεμα αν του έμαθαν τα μισά από όσα λένε στο φυλλαδιάκι τους.

ΤΕΛΟΣ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!!

Νιωθω περιεργα,δε ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω.....ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ,αυτος ο χαρακτηρισμος ταιριαζει!!!

Ενος κολλητου μου του μηδενισαν το γραπτο ,επειδη του επεσε το κινητο απ'την κωλοτσεπη. Στεναχωρηθηκα πολυ :( :(

δικο του το λαθος που δεν το αφησε εκει που πρεπει... θελω και εγω να τελειωσω... 3 μαθηματα μου μενουν μονο...

ξερετε το λινκ που θα μπορουμε να δουμε τα μορια μας?

ποσο καιρο θα χρειαστει για να βγουνε μηχανογραφικα/βασεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.