Jump to content

Πανελλήνιες 2011

astrolabos

Recommended Posts

Ρε σεις, οι πανελληνιες ειναι σιγουρα η πιο ζορικη εποχη για ενα μαθητη (ή και φοιτητη, εδω που τα λεμε) με τον τροπο που εξεταζεται, προετοιμαζεται και την βαρυτητα που της δινουν, αλλα επ' ουδενι λογω δεν ειναι η δυσκολοτερη απο αποψη διδακτεας υλης. Αν τα βρισκεις σκουρα με τα μαθηματικα πχ του λυκειου και χρειαζεσαι sms για να γραψεις ανθρωπινα, you're in for a world of shock σε οποιοδηποτε θετικοτεχνολογικο τμημα ΑΕΙ-ΤΕΙ μπεις. Φανταζομαι το ιδιο θα ισχυει αν δεν μπορεις να μαθεις 5 κειμενα, μεταφρασεις or whatever και στοχευεις γαι φιλοσοφικη/νομικη κλπ...

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Νομικη 1000 σελιδες το μαθημα Μ.Ο στην εξεταστικη ... και μερικα μαθηματα εχουν απο 3 βιβλια.

Εχει δικιο.Εμεις ειμαστε να μας δωσουν μια κουταλια νερο να πνιγουμε.

Θα φαμε καλα μετα....

Και ναι, και οχι. Δεν το ειπα τοσο με την προοπτικη οτι αν παραπονιεστε τωρα, μετα θα σας μ@μησουν. Στις σχολες ειναι εντελως διαφορετικη η φιλοσοφια διαβασματος, παρακολουθησης και εξετασεων. Αλλα αν εχεις τοσο βασικες ελλειψεις (που φανταζομαι εχει ο random τυπος που θελει να γραψει με sms), θα δυσκολευτει 10 φορες περισσοτερο μετα, διοτι δεν ειναι μονο ο βαθμος δυσκολιας που ανεβαινει, αλλα αλλαζει και η νοοτροπια που διαβαζεις, ψαχνεις και ασχολεισαι γενικοτερα, σε ανιθεση με το λυκειου που στα δινουν εντελως μασημενα. Τεσπα, παλι τα μπερδεψα, ελπιζω να εγινα κατανοητος (λεμε τωρα) :p

Αν θελετε να ασχολειθετε σοβαρά και επαγγελματικά με τον τομέα του ΙΤ, ειναι μεγαλη χαζομαρα να ασχοληθει καποιος με πανελλαδικες και ελληνικα δημοσια πανεπιστημεια /τει. Χαμενος χρόνος, χρόνια, και πανω απο ολα χρήματα. Δεν μιλαω για αλλες σχολες, ψυχολογιες, ιατρικες, κλπ, μιλάω καθαρά απο σκοπιά ΙΤ. Σας μιλάει μηχ.αυτοματισμου απο το ΤΕΙ Θεσ/νικης, κ εγω ετσι την πατησα, δεν μου τα λεγε κανεις τοτε, για αυτο τα γραφω τωρα για να ξυπνησουν μερικοι.

Πανω σε αυτο που λεει ο Dr Paneas,να πω οτι τελευταια μου ειπαν για το AIT στην Αθηνα.Δεν ξερω τι παιζει και σκοπευω να μαθω περισσοτερα.Πολυ μπερδεμα μου ακουγεται για να σε δεχτουν να μπεις.Εκτος αν ειναι απο εξω αυτα και μολις πας δεν το πολυπαιδευουν το θεμα.:getlost:

Πανω σε αυτο που λεει ο Dr Paneas,να πω οτι τελευταια μου ειπαν για το AIT στην Αθηνα.Δεν ξερω τι παιζει και σκοπευω να μαθω περισσοτερα.Πολυ μπερδεμα μου ακουγεται για να σε δεχτουν να μπεις.Εκτος αν ειναι απο εξω αυτα και μολις πας δεν το πολυπαιδευουν το θεμα.:getlost:

Μου το είχαν δείξει πέρυσι. Αν όντως έχει τέτοια requirements για να μπεις είναι άδικος κόπος, με λιγότερα προσόντα μπαίνεις κάπου καλύτερα έξω.

Ειμαι παντως σιγουρος οτι δεν αξιζουν τα δημοσια...και αν θες να μεινεις Ελλαδα τοτε αυτο ειναι μια λυση.Βεβαια ξαναλεω οτι οι προυποθεσεις για να μπεις ειναι λιγο εξωφρενικες!Τι σχεση εχει ο βαθμος σου στην Φυσικη?τι να πω..

Από ότι είδα και από όσα μου έχουν πει, θέλει 18 βαθμό απολυτηρίου, κάλους βαθμούς στις πανελλήνιες (17+), πτυχίο αγγλικών (καλό) κτλπ.

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αν κάποιος ο οποίος δεν θέλει να πάει έξω και γράψει 18+ στις πανελλήνιες θα έχει λόγο να πάει στο ΑΙΤ? Ένταξη δεν είναι καλά στην Ελλάδα τα δημόσια αλλά μην το παρακάνουμε....

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αν κάποιος ο οποίος δεν θέλει να πάει έξω και γράψει 18+ στις πανελλήνιες θα έχει λόγο να πάει στο ΑΙΤ? Ένταξη δεν είναι καλά στην Ελλάδα τα δημόσια αλλά μην το παρακάνουμε....

Καλα δεν νομιζω τοσο πολυ πια...αν ειναι ετσι ποιος θα πηγαινε?:hm:

Ασχετο για εξωτερικο ξερει κανεις ,ζητανε απωλυτηριο λυκειου;

(εννοω αν θελουν καποιου συγκεκριμενου βαθμου,το χαρτι ολοι το χουν..)

Όλοι θέλουν το χαρτι σιγουρα σαν απόδειξη οτι τελείωσες το λύκειο. Τώρα εχω την εντύπωση πως υπάρχουν πανεπιστήμια που δεν κοιτάνε τον βαθμό, υπάρχουν άλλα που κοιτάνε το γενικό μεσο όρο και υπάρχουν και τα τοπ που κοιτάνε συγκεκριμένα και ζητάνε και βεβαίωση πρόσβασης. (για Αγγλία αυτά). Αμα καποιος ξερει περισσότερα να πει γιατι δεν ειμαι σιγουορς 100%

Ναι.Στην πραγματικοτητα ξερω παιδι που σπουδαζει αγγλια σε ενα μεσαιας αξιας πανεπιστημιο κατι σχετικο με υπολογιστες και του ειχαν ζητησει βαθμο απολυτηριου απο 15 και πανω.Για πανελληνιες δεν τους ενοιαζε,νταξει μην εισαι εντελως τρομπας θελουν να δουν απλως..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.