spresv Μάϊος 22, 2011 #281 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 Ρε σεις, οι πανελληνιες ειναι σιγουρα η πιο ζορικη εποχη για ενα μαθητη (ή και φοιτητη, εδω που τα λεμε) με τον τροπο που εξεταζεται, προετοιμαζεται και την βαρυτητα που της δινουν, αλλα επ' ουδενι λογω δεν ειναι η δυσκολοτερη απο αποψη διδακτεας υλης. Αν τα βρισκεις σκουρα με τα μαθηματικα πχ του λυκειου και χρειαζεσαι sms για να γραψεις ανθρωπινα, you're in for a world of shock σε οποιοδηποτε θετικοτεχνολογικο τμημα ΑΕΙ-ΤΕΙ μπεις. Φανταζομαι το ιδιο θα ισχυει αν δεν μπορεις να μαθεις 5 κειμενα, μεταφρασεις or whatever και στοχευεις γαι φιλοσοφικη/νομικη κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 22, 2011 #282 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 Νομικη 1000 σελιδες το μαθημα Μ.Ο στην εξεταστικη ... και μερικα μαθηματα εχουν απο 3 βιβλια. Εχει δικιο.Εμεις ειμαστε να μας δωσουν μια κουταλια νερο να πνιγουμε.Θα φαμε καλα μετα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 22, 2011 #283 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 Και ναι, και οχι. Δεν το ειπα τοσο με την προοπτικη οτι αν παραπονιεστε τωρα, μετα θα σας μ@μησουν. Στις σχολες ειναι εντελως διαφορετικη η φιλοσοφια διαβασματος, παρακολουθησης και εξετασεων. Αλλα αν εχεις τοσο βασικες ελλειψεις (που φανταζομαι εχει ο random τυπος που θελει να γραψει με sms), θα δυσκολευτει 10 φορες περισσοτερο μετα, διοτι δεν ειναι μονο ο βαθμος δυσκολιας που ανεβαινει, αλλα αλλαζει και η νοοτροπια που διαβαζεις, ψαχνεις και ασχολεισαι γενικοτερα, σε ανιθεση με το λυκειου που στα δινουν εντελως μασημενα. Τεσπα, παλι τα μπερδεψα, ελπιζω να εγινα κατανοητος (λεμε τωρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 22, 2011 #284 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 Αν θελετε να ασχολειθετε σοβαρά και επαγγελματικά με τον τομέα του ΙΤ, ειναι μεγαλη χαζομαρα να ασχοληθει καποιος με πανελλαδικες και ελληνικα δημοσια πανεπιστημεια /τει. Χαμενος χρόνος, χρόνια, και πανω απο ολα χρήματα. Δεν μιλαω για αλλες σχολες, ψυχολογιες, ιατρικες, κλπ, μιλάω καθαρά απο σκοπιά ΙΤ. Σας μιλάει μηχ.αυτοματισμου απο το ΤΕΙ Θεσ/νικης, κ εγω ετσι την πατησα, δεν μου τα λεγε κανεις τοτε, για αυτο τα γραφω τωρα για να ξυπνησουν μερικοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 22, 2011 #285 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 Και τι προτεινεις για αυτον τον τομεα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 22, 2011 #286 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 Μάλλον εξωτερικό ή κάποια ιδιωτική σχολή στην Ελλάδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Μάϊος 22, 2011 #287 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 Πανω σε αυτο που λεει ο Dr Paneas,να πω οτι τελευταια μου ειπαν για το AIT στην Αθηνα.Δεν ξερω τι παιζει και σκοπευω να μαθω περισσοτερα.Πολυ μπερδεμα μου ακουγεται για να σε δεχτουν να μπεις.Εκτος αν ειναι απο εξω αυτα και μολις πας δεν το πολυπαιδευουν το θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 22, 2011 #288 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 Πανω σε αυτο που λεει ο Dr Paneas,να πω οτι τελευταια μου ειπαν για το AIT στην Αθηνα.Δεν ξερω τι παιζει και σκοπευω να μαθω περισσοτερα.Πολυ μπερδεμα μου ακουγεται για να σε δεχτουν να μπεις.Εκτος αν ειναι απο εξω αυτα και μολις πας δεν το πολυπαιδευουν το θεμα. Μου το είχαν δείξει πέρυσι. Αν όντως έχει τέτοια requirements για να μπεις είναι άδικος κόπος, με λιγότερα προσόντα μπαίνεις κάπου καλύτερα έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Μάϊος 22, 2011 #289 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 Εξω ομως τα εξοδα εκτοξευονται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 22, 2011 #290 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 Εξω ομως τα εξοδα εκτοξευονται..Σωστο αλλα και το ΑΙΤ ξερεις κατα ποσο θα αξιζει? (ειναι 33.000 περιπου το 4ετες πτυχιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Μάϊος 22, 2011 #291 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 Ειμαι παντως σιγουρος οτι δεν αξιζουν τα δημοσια...και αν θες να μεινεις Ελλαδα τοτε αυτο ειναι μια λυση.Βεβαια ξαναλεω οτι οι προυποθεσεις για να μπεις ειναι λιγο εξωφρενικες!Τι σχεση εχει ο βαθμος σου στην Φυσικη?τι να πω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 22, 2011 #292 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 Ασχετο για εξωτερικο ξερει κανεις ,ζητανε απωλυτηριο λυκειου;(εννοω αν θελουν καποιου συγκεκριμενου βαθμου,το χαρτι ολοι το χουν..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 22, 2011 #293 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 Από ότι είδα και από όσα μου έχουν πει, θέλει 18 βαθμό απολυτηρίου, κάλους βαθμούς στις πανελλήνιες (17+), πτυχίο αγγλικών (καλό) κτλπ. Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αν κάποιος ο οποίος δεν θέλει να πάει έξω και γράψει 18+ στις πανελλήνιες θα έχει λόγο να πάει στο ΑΙΤ? Ένταξη δεν είναι καλά στην Ελλάδα τα δημόσια αλλά μην το παρακάνουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Μάϊος 22, 2011 #294 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 εχω ακουσει για κατι τουλαχιστον 14-15 και πανω.Αν το πανεπιστημιο ειναι κυριλε μπορει και αριστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Μάϊος 22, 2011 #295 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αν κάποιος ο οποίος δεν θέλει να πάει έξω και γράψει 18+ στις πανελλήνιες θα έχει λόγο να πάει στο ΑΙΤ? Ένταξη δεν είναι καλά στην Ελλάδα τα δημόσια αλλά μην το παρακάνουμε.... Καλα δεν νομιζω τοσο πολυ πια...αν ειναι ετσι ποιος θα πηγαινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 22, 2011 #296 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 Ω καλα,ενδοσχολικες βαριεμαι να διαβασω τωρα και ετσι... παει το καλο απωλυτηριο.Στην Ελλαδα πλεον δεν αξιζουν και πολλα ιδιωτικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 22, 2011 #297 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 Ασχετο για εξωτερικο ξερει κανεις ,ζητανε απωλυτηριο λυκειου;(εννοω αν θελουν καποιου συγκεκριμενου βαθμου,το χαρτι ολοι το χουν..)Όλοι θέλουν το χαρτι σιγουρα σαν απόδειξη οτι τελείωσες το λύκειο. Τώρα εχω την εντύπωση πως υπάρχουν πανεπιστήμια που δεν κοιτάνε τον βαθμό, υπάρχουν άλλα που κοιτάνε το γενικό μεσο όρο και υπάρχουν και τα τοπ που κοιτάνε συγκεκριμένα και ζητάνε και βεβαίωση πρόσβασης. (για Αγγλία αυτά). Αμα καποιος ξερει περισσότερα να πει γιατι δεν ειμαι σιγουορς 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 22, 2011 #298 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 εχω ακουσει για κατι τουλαχιστον 14-15 και πανω.Αν το πανεπιστημιο ειναι κυριλε μπορει και αριστα.εννοείς βαθμό απολυτηρίου ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Μάϊος 22, 2011 #299 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 Ναι.Στην πραγματικοτητα ξερω παιδι που σπουδαζει αγγλια σε ενα μεσαιας αξιας πανεπιστημιο κατι σχετικο με υπολογιστες και του ειχαν ζητησει βαθμο απολυτηριου απο 15 και πανω.Για πανελληνιες δεν τους ενοιαζε,νταξει μην εισαι εντελως τρομπας θελουν να δουν απλως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 22, 2011 #300 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 Για παράδειγμα αυτό το πανεπιστήμιο (που είναι νορμάλ θέλει 15 στο γενικό μέσο όρο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.