performer Μάϊος 20, 2011 #221 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 εγω παλι οχι, μια χαρα ειναι 6,5αρακι:shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 20, 2011 #222 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Γιατι να πηδηξουν εμας ρε;Οι δικες σας σχολες θα κλεισουν Ναι γιατί οι δικές σας είναι ανοιχτές τόσο καιρό και δεν το είχα πάρει χαμπάρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 20, 2011 #223 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Γιατι να πηδηξουν εμας ρε;Οι δικες σας σχολες θα κλεισουν τι λε να κλείσουν οι δικές μας που είναι το μέλλον ............. βαριέμαι να μιλήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 20, 2011 #224 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Αφου κλεινουν τοσες σχολες και ειναι ολες ΤΕΙ νομιζω. Ειναι περιπου -10.000 εισακτεοι,γι'αυτο σας εχουν ξεσκισει φετος. τι λε να κλείσουν οι δικές μας που είναι το μέλλον Ναι ρε συ και να μην εχεις ψυχολογους,δικηγορους,δασκαλους κτλπ εσυ..... Δεν σε ρωτησα γιατι εχω κατι με τις σχολες σας,αυτο ειναι παιδιαστικο. Απλα σου λεω οτι κλεινουν τεχνολογικες σχολες φετος γι'αυτο σας κοβουν και δε γινεται να κοψουν και απο εμας ,γιατι δε κλεινουν ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 20, 2011 #225 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Αφου κλεινουν τοσες σχολες και ειναι ολες ΤΕΙ νομιζω.Ειναι περιπου -10.000 εισακτεοι,γι'αυτο σας εχουν ξεσκισει φετος. Ναι ρε συ και να μην εχεις ψυχολογους,δικηγορους,δασκαλους κτλπ εσυ..... Δεν σε ρωτησα γιατι εχω κατι με τις σχολες σας,αυτο ειναι παιδιαστικο. Απλα σου λεω οτι κλεινουν τεχνολογικες σχολες φετος γι'αυτο σας κοβουν και δε γινεται να κοψουν και απο εμας ,γιατι δε κλεινουν ..... (να σου θημήσω ότι είναι πάνω από 30.000+++ άνεργοι ψυχολογοι,δικηγοροι,δασκαλοι κτλπ) για να σας δω πότε θα πιάσετε δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 20, 2011 #226 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Ναι ρε συ και να μην εχεις ψυχολογους,δικηγορους,δασκαλους κτλπ εσυ..... Λοιπόν, δικηγόρους οκ δεκτό αλλά πόσοι ποια? εχεις δει πόσους παίρνει η νομική? Απο αυτούς πόσοι βγαίνουν σοβαροί δικηγόροι (tsakonas style)?, ψυχολόγοι δεν χρειάζονται άμα έχεις πρόβλημα πηγαίνεις σε ψυχίατρο που είναι ιατρός και δεν δουλεύει το κόσμο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 20, 2011 #227 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝΝΝΝ:wall: Εμένα άνοιξε η τρυπούλα μου και δεν πονάω τόσο πλέον Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 20, 2011 #228 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Παιδια μην ειστε απολυτοι.Ολα χρειαζονται.Οταν δεν υπηρχαν οι Η/Υ και υπηρχαν οι δικες μας σχολες δεν νομιζω να υπηρχαν χωρις λογο. Εγω δεν λεω οτι οι τεχνολογικες εχουν κατι,αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Απεναντιας στην Ακαδημια του Πλατωνα,το μεγαλο σχολειο της φιλοσοφιας δινοταν ιδιαιτερη βαρυτητα στα μαθηματικα και θεωρουνταν βασικη προϋποθεση για να προχωρησουν οι μαθητες στην εκμαθηση της φιλοσοφιας. Αρμαγεδων το οτι υπαρχει ανεργια δε σημαινει οτι ειναι αχρηστα αυτα τα επαγγελματα.Εξαλλου ειναι αστοχο παραδειγμα,γιατι συγγνωμη που θα στο πω ο τεχνικος Η/Υ ειναι ωραιο επαγγελμα,ηθελα και εγω παλια να σχοληθω ,αλλα στο πλαισιο θα βρεις δουλεια και εκει θα παιρνεις 500 το μηνα. Επισης μη νομιζεις οτι εχει ζητηση,απο τη στιγμη που ολοι σχεδον μαθαμε υπολογιστες.Ειχε πριν χρονια,τωρα οχι.....εγω μονος μου εμαθα να φτιαχνω τον υπολογιστη μου.Ειναι ευκολο πλεον για καποιον που θελει να μαθει.Και ετσι γιατι να πληρωσω εσενα και να μην το κανω μονος μου; Ενταξει ειναι ωραιο ομως επαγγελμα και χρησιμο οπως ολα,οπως και του οικοδομου. Περικλη αλλο τομεα μελετα η ψυχολογια ,αλλο η ψυχιατρικη.Η ψυχολογια ειναι τρομερη επιστημη και μην τυν περνας για παραμυθια.Στο λεω εγω και αμα θες εμπιστεψου με ,γιατι ημουν τις ιδιας αποψης και μετα απο παρακλησεις αλλων το εψαξα πολυ και ειναι τρομερη επιστημη,που στα χερια ειδικων κανει θαυματα. Καλη επιτυχια να εχουμε και ο καθενας στη σχολη που θελει.Μην ειστε ρατσιστες με τα επαγγελματα,ολα χρειαζονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Μάϊος 20, 2011 #229 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 εγώ πάλι χαρά πήγα φυσική:dance3::dance3:(δεν έχω βρεί λάθος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 20, 2011 #230 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Εσυ αστα αυτα,θυμηθηκες να κανεις τωρα post!!! Μαλλον εισαι απο αυτους που εμαθαν τα θεματα απο πριν Υποπτε! kiding Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 20, 2011 #231 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 πάντως, από τόοοοτε που έδινα εγώ Πανελλήνιες (2004), θυμάμαι τους θετικοτεχνολογικούς να και να μην μπορούν να περπατήσουν, και τους θεωρητικούς να χαζογελάνε με τα εύκολα θέματα, που ήταν τα αναμενόμενα... Για αυτό και χάρηκα με τα θέματα στα μαθηματικά Γ.Π. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 20, 2011 #232 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Για αυτό και χάρηκα με τα θέματα στα μαθηματικά Γ.Π. Μην ξεχνάμε και την Βιολογία Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Μάϊος 20, 2011 #233 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 τελικά σε ποιο μάθημα υπήρξε διαρροή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 20, 2011 #234 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 τελικά σε ποιο μάθημα υπήρξε διαρροή?και μαθ κατε και φυσική ... ικανοποιήθηκες τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Μάϊος 20, 2011 #235 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 ποιο είναι το πρόβλημά σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 20, 2011 #236 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 έχω ψυχολογικά και θέλω ο Hydra να με ψυχολογήσει τώρα δεν πρέπει να λέμε ότι έγινε διαρροή θεμάτων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 20, 2011 #237 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Καλά ρε παιδιά μην πλακωθείτε για κάτι που στην τελική μπορεί και να μην ισχύει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Μάϊος 20, 2011 #238 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 έχω ψυχολογικά και θέλω ο Hydra να με ψυχολογήσει τώρα δεν πρέπει να λέμε ότι έγινε διαρροή θεμάτων τι δεν πρέπει να λέμε αφου το έλεγαν στις ειδήσεις. απλά δεν κατάλαβα σε ποιο μάθημα αναφέρονταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Μάϊος 20, 2011 #239 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Χαχαχαχαχα φανταστείτε να μας πούν οτι γράφουμε το σάββατο ξανά φυσική! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 20, 2011 #240 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Φανταζομαι...εγω δε θα γραφω!!!!χαχαχαχ ARMAGGEDON : Χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.