Jump to content

Πανελλήνιες 2011

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply
Προφανώς τα 5 άτομα που λένε 1 μπερδεύονται με το 0^0.
όσοι λένε ότι είναι 1 , απλά έχουν μπερδευτεί με το 0^0 = 1, ομοίως χ^0=1

Το 0^0 δεν ορίζεται.

Το όριο του χ^0, όπου το χ τείνει στο 0, είναι 1, αλλά αυτό είναι παντελώς άσχετο.

Ευκολο και βατο θεμα,αλλα αυτος ο χρονος γαμωτο!!!Και εγω τελειωσα αποτομα!

Εκει που δεν ειχα αγχος ουτε οταν πηρα τα θεματα,τωρα εχω αγχος για τη Δευτερα ,που γραφω λογοτεχνια.ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ αντε να προλαβω το χρονο!

Όποιος έγραψε με greeklish έιναι άξιος της μοίρας του :p

Όποιος όμως έγραψε για τα greeklish και το πως αλλάζουν τα φώτα της Ελληνικής γλώσσας είναι ωραίος :triniti:

Το 0^0 δεν ορίζεται.

Το όριο του χ^0, όπου το χ τείνει στο 0, είναι 1, αλλά αυτό είναι παντελώς άσχετο.

ψιτ, φίλοC, δεν προσέχεις. αυτό το είπαμε στο χτεσινό μάθημα :p

Το ένα καλό πίσω απ άλλο!

Μόλις έμαθα οτι οι paid εφαρμογες του android market έφτασαν στην χώρα μας!!

τώρα; ας πρόσεχαν :p

Σε μας 9 η ωρα μας τα έδωσαν τα θέματα.

Εγιναν και κάτι μπερδέματα με τις ταξεις, χαμος,αλλα ατομα εγραφε μπροστά η αίθουσα άλλα είχαν οι επιτηρητες.

Δείτε με θέμα το διαδικτύο τι κείμενο βάλαν :hehe:

Καταπληκτικό θέμα σας έδωσαν! Ειδικά στο 'Γ1' , όσοι ασχολείστε με lab πρέπει να σκίσατε, έτσι?!

Γιατί στο B1, στην παράγραφο;

«Η κοινότητα χρειάζεται την κοινή εμπειρία για να είναι κοινότητα». Να αναπτύξετε σε μία παράγραφο 60 - 80 λέξεων το περιεχόμενο της παραπάνω περιόδου.

Λαμπίτες ήτανε οι εξεταστές δεν παίζει :hehe:

Παντως ο ενας επιτηρητης μου ηταν ροκας με το πετσινο ,μικρη αλυσιδιτσα στο τζιν και φατσα ΙΔΙΟΣ ο filthy_dwarf ! Ιδιος,μαλλι -γενια και τα γυαλια :p

Υ.Γ: Δε ξερω τι τραγουδαγε απο μεσα του,αλλα σε κατι φασεις κατι τον επιανε και ψιλοχτυπιοταν μονος του :D

Όταν έγραφα πριν χρόνια είχε έρθει να μας επιτηρήσει 2-3 φορές μια... γυμνάστρια.. 30αρα, λεπτή, μελαχρινή, με πέτσινο και μηχανή...

Θυμάμαι όταν έδινα για το Zertifikat καθόταν μπροστά μου ένα πολύ καλό νακι, της είχε πεταχτεί ο τώλος έξω με τη χορδή.. άντε να συγκεντρωθείς :rofl:

Θυμάμαι όταν έδινα για το Zertifikat καθόταν μπροστά μου ένα πολύ καλό νακι, της είχε πεταχτεί ο τώλος έξω με τη χορδή.. άντε να συγκεντρωθείς :rofl:

Τελικά είναι αλήθεια ότι το άβαταρ λέει πολλά για τον χρήστη :rolleyes:

Είχαμε μια παρόμοια σήμερα αλλά ευτυχώς καθόταν τελευταία :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.