budhas Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2011 Καλησπέρα,έχω ένα laptop στο οποίο έχω εγκαταστήσει win 7 32bit .Πριν είχα τα windows xp pro και το wifi στο laptop δούλευε κανονικά.Τώρα με τα win7 δεν υπάρχει καν.Έχω κάνει τα σχετικά updates , έτρεξα και ένα απο τα γνωστά προγράμματα που σε βοηθάνε να βρείς drivers για το σύστημα αλλα τίποτα.Βρήκα drivers απο την εταιρία ATHEROS αλλα δεν μπορώ να τους κάνω set up γιατί είναι σε μορφή (.cat ) .Επίσης έχω στείλει e-mail και στην Fujitsu - Siemens περιμένωντας απάντηση.:triniti:Υπάρχει κάποιος να βοηθήσει ??Σας παραθέτω το link του driver να ρίξετε ένα βλέφαρο.ATHEROS Wireless drivers for Windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Μάϊος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 υπάρχει θέμα με τις atheros. Συνήθως για να δουλέψουν θέλουν και το on/off utility του κατασκευαστή (f.siemens) . Για δοκίμασε αυτόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Μάϊος 16, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 υπάρχει θέμα με τις atheros. Συνήθως για να δουλέψουν θέλουν και το on/off utility του κατασκευαστή (f.siemens) . Για δοκίμασε αυτόν.To θέμα είναι οτι δέν ξέρω πως να τρέξω αυτόν τον driver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Μάϊος 16, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 To θέμα είναι οτι δέν ξέρω πως να τρέξω αυτόν τον driver.Στο device manager δεν σου βγάζει τίποτα? Ούτε καν με θαυμαστικό? :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Μάϊος 16, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 Oxi...μου φένεται θα βάλλω πάλι τα xp..έχω κουραστεί να πούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Μάϊος 16, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 Ειναι σαν μην υπαρχει το wifi στο laptop .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 16, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 πρέπει να βάλεις το hotkey utilityΝα ενεργοποιήσεις το wifi Και μετά να περάσεις drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Μάϊος 16, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 Να φανταστώ ότι έχεις δοκιμάσει τις συντομεύσεις του keyboard για ενεργοποίηση / απενεργοποίηση wlan...?...Κάτι τελευταίο. Δοκίμασε τον επίσημο driver από το site της f.siemens για vista. Αν δεν κάνω λάθος λέγεται liteon atheros ή κάπως έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Μάϊος 16, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 Θα δοκιμασω να βάλω τους οδηγους απο vista.Μετα θα κοιταξω να κανω δουλεια με το Hotkey . Eννοειται οτι το χω ενεργοποιειμενο απο το πληκτρολογιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Μάϊος 16, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 Solved Μαγκες ευχαριστω ....εβαλα τους drivers απο τα vista ...που να το ξερα και γω οτι θα κουμπονουν ..:wall: Ευχαριστω και πάλι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.