fanisk Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 26, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 Tι ακριβώς εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 26, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 Κωστα μεχρι χθες το μεσημερι, πατουσα το κουμπακι "Δειτε τις νεες απαντησεις" πανω δεξια...ξερεις!Και απο το απογευμα και μετα μου λεει οτι "η αναζητηση σας δεν επεστρεψε κανενα αποτελεσμα" ή καπως ετσι...δεν θυμαμαι ακριβως!Ενω υπαρχουν νεες απαντησεις γιατι μολις τωρα τις διαβαζα!Και τωρα...ενω ειχες απαντησει εσυ στην αρχικη σελιδα του φορουμ στο bug report λεει οτι εχει τελευταια απαντηση απο τον Billpeppas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 26, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 δε δοκιμάζεις να σβήσεις cookies και temp files? και να κάνεις ρεφρες? Αρχική απάντηση από fANiS_KΚαι τωρα...ενω ειχες απαντησει εσυ στην αρχικη σελιδα του φορουμ στο bug report λεει οτι εχει τελευταια απαντηση απο τον Billpeppas! υπάρχει η σκέψη να μείνει μόνιμα last απάντηση από Πέππας γιατί έτσι κι αλλιώς είναι πολυβόλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 26, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 Vouda εχω κρατησει μονο 8 cookies...τοσα ειχα και πριν που μου εδειχνε τις νεες απαντησεις!Και η "ανανεωση" πετυχε...αφου ειχα ποσταρει εγω! Τοιιιιιινγκ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.