Jump to content

Smartphone για Ιντερνετ

techman

Recommended Posts

android-keyboard.jpg

Σκεφτομουν για το Sony xperia pro. 480 x 854 pixels, 3.7 inches screen

Sony Ericsson Xperia pro - Full phone specifications

Πιστεύω εαν το κρατάω κάθετα με τα 854 πιξελ θα διαβάζω το 90% των sites όπως στο desktop.Με ξεχωριστό πληκτρολόγιο που δεν εμποδίζει την ανάγνωση και γραφή στην οθόνη.

Βέβαια αυτό που αναρωτιέμαι ειναι εαν τα websites διαβάζονται εύκολα στις 3.7 ιντσες γιατί βλέπω μοντέλα έως και 4.3ιντσες.

Πιστεύω εαν το κρατάω κάθετα με τα 854 πιξελ θα διαβάζω το 90% των sites όπως στο desktop.Με ξεχωριστό πληκτρολόγιο που δεν εμποδίζει την ανάγνωση και γραφή στην οθόνη.

Εγω σου προτείνω το Ipad γιατι σαν κάτοχος του iphone 4 (και 3g παλιότερα) δεν εχει καμια σχέση ενα smartphone με ενα tablet.

Αν θελεις να στραβωθεις ειναι αλλο θεμα :p

:)

Προτίμησε κατι με τουλαχιστον 4 ιντσες

@winters Καλο hardware αλλα μαπα λειτουργικο. Εριξαν την τιμη απο 600ευρω στα 300ευρω μαλλον γιατι δεν αγοραζει κανενας. Μεγαλη ζημια η Microsoft. :nothing:

@SirDiman Δηλαδη η δικη σου εμπειρια ειναι οτι δεν μπορω να εχω desktop experience σε smartphone. Κριμα δηλαδη ολα αυτα που δειχνουν στα demo να ανοιγουν εγγραφα Word, pdf δεν ειναι ευκολο να τα διαβάσεις;

To ipad2 είναι καλό αλλα δεν μπαινει στην τσέπη.

Οτι και να σου πω δεν παυει να ειναι και δικη μου αποψη...

Πηγενε σε ενα πλαισιο να δεις τα smartphones που εχει και διπλα να δεις και το ipad σε μια ιστοσελιδα της επιλογης σου.

Εγω σου προτεινα το ipad 1 που το βρισκεις με 250-300

Επειδή δεν νομίζω να βρεις την ίδια άνεση σερφαρισματος όπως στο desktop σε κανένα tablet ούτε και smartphone σου προτείνω να βάλεις στο παιχνίδι και το Λεπτομέρειες φορητού υπολογιστή Inspiron duo | Dell Greece.

@winters Καλο hardware αλλα μαπα λειτουργικο. Εριξαν την τιμη απο 600ευρω στα 300ευρω μαλλον γιατι δεν αγοραζει κανενας. Μεγαλη ζημια η Microsoft. :nothing:

Δεν είναι όσο μάπα όσο ακούγεται στα φόρα. Είναι ποιο smooth από το ios και rock stable. Είναι όμως αρκετά κλειδωμένο σαν λειτουργικό. Όπως σου είπα, αν δεν θες να του φορτώσεις της παναγιάς τα μάτια σε apps, και να το tweakareis, είναι πάρα πολυ καλό το WP7.

Έρχεται και το Mango τον Οκτώβρη και είναι πολλά υποσχόμενο. Checkare και λίγο μόνος σου στο νετ για το λειτουργικό. ;)

Για το HTC HD7 HTC HD7 - Full phone specifications

Στα θετικά ειναι η μεγάλη οθόνη 4.3 και ο msn messenger. Ειναι οντως καλο για Internet

Στα αρνητικά μοντέλο του 2010 με gpu adreno200 και windows τα οποια μου φαινονται λιγο πρωτόγονα. Αν δεν κανω λαθος το ZTE skate θα εχει τα ιδια χαρακτηριστικα, πιο φτηνο και με android 2.3.

Θεωρητικα το καλυτερο τηλεφωνο για browser ειναι το HTC sensation με οθονη 4.3ιντσες 540 x 960 pixels, 1.2 GHz dual-core processor, Adreno 220 GPU, αλλα δεν θελω να παρω τοσο ακριβο.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=cioM1PqgRMk]YouTube - HTC Sensation Webbrowser Demo[/ame]

Επειδή δεν νομίζω να βρεις την ίδια άνεση σερφαρισματος όπως στο desktop σε κανένα tablet ούτε και smartphone σου προτείνω να βάλεις στο παιχνίδι και το Λεπτομέρειες φορητού υπολογιστή Inspiron duo | Dell Greece.

Η Dell φαίνεται να τα έχει χαμένα, καμια σχεση με smartphone. :p

Οταν λεω desktop experience σε smartphone ειναι

1) να σερφαρω χωρίς βοηθητικα applications.

2) να βλεπω τα websites στην full εκδοση του desktop, και οχι με ειδική έκδοση για low resolution

3) εννοείται να διαβάζω με μεγέθυνση.

Ερχονται και οι οθονες 4 ιντσων (720 x 1280) 367ppi ! :confused:

Toshiba enters pixel density fray with 367ppi LCDs for cellphones -- Engadget

@sirdiman Αν το display size ειναι το πρόβλημα τότε υπάρχουν smartphones με HDMI που μπορούν να συνδεθουν σε τηλεοραση ή μόνιτορ. Το έψαξα λίγο και είδα οτι κάνουν mirroring την ανάλυση του κινητού στην τηλεόραση, αλλά δεν υποστηρίζουν 1920χ1080.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Af0s8UFqGQY]YouTube - Sony Ericsson Xperia Arc - connexion TV avec c[/ame]

Αν και τα νέα smartphone σίγουρα είναι δελεαστικά, πιστεύω κι εγώ ότι το tablet είναι σχετικά μονόδρομος. Με το tablet μπορείς να βλέπεις τις σελίδες ως έχουν. Με το smartphone λογικά θα χρειάζεσαι και τα ανάλογα apps (π.χ. Tapatalk etc.).

Sent from my ipad2 using safari :p

• 3 months later...

ροδα ειναι και γυριζει

απο εκει που υπηρχαν οι παλιες παντοφλες GF και κατι bosch κινητα , μετα κοιταξαν να βγαλουν μινιατουρες για να δειχνομαστε οτι χοραει και στην μικρη μας τσεπη και τωρα θα θελουμε παλι ειδικη τσαντα για τα κινητα μας.

εγω λεω να παρω την 22" LCD μου , να την συνδεσω με hdmi στο κινητο μου, ηλιακα πανελς για να μη θελει ρευμα και να εχω πραγματικο internet surfing experience

Μια ζωη βλακειες εισαι ρε ιασωνα :p Γιατι τι εχουν τα μεγαλα κινητα.Εγω γιαυτο πηρα 4.3 για να βλεπω και καμμια σελιδα.Και 5αρι θα επαιρνα χωρις προβλημα.Παντως εγω συμφωνω οτι αν θες αποκλειστικα για ιντερνετ παρε ταμπλετα.

Χρησιμοποιώντας ενα viewing distance calculator βρηκα το εξης

Suggested Viewing Distance For HDTV Calculator

Samsung Galaxy Note 5.3 inches απόσταση προτεινομενη = 0,4 μετρα

Monitor 19 inches απόσταση προτεινομενη = 1,5 μετρα

Αρα το Samsung Galaxy Note ισοδυναμει με μια 19αρα αν μειωθει η αποσταση απο το ματι κατα 1,1 μετρο. :nerd:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.