techman Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2011 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κινητό Android 2.3 για Ιντερνετ. Αυτό που θέλω είναι να έχω την ίδια άνεση σερφαρισματος όπως στο desktop. Εσείς ποιο προτείνετε για browsing; Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 Σε οθονη μικροτερη των 7 ιντσων ΔΕΝ θα εχεις την ιδια εμπειρια (ουτε καν παραπλήσια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 16, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 παρε ενα μεταχειρισμενο ipad 1... Link to comment Share on other sites More sharing options...
techman Μάϊος 16, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 Σκεφτομουν για το Sony xperia pro. 480 x 854 pixels, 3.7 inches screen Sony Ericsson Xperia pro - Full phone specifications Πιστεύω εαν το κρατάω κάθετα με τα 854 πιξελ θα διαβάζω το 90% των sites όπως στο desktop.Με ξεχωριστό πληκτρολόγιο που δεν εμποδίζει την ανάγνωση και γραφή στην οθόνη. Βέβαια αυτό που αναρωτιέμαι ειναι εαν τα websites διαβάζονται εύκολα στις 3.7 ιντσες γιατί βλέπω μοντέλα έως και 4.3ιντσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 16, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 Χώμα τιμή και πάει φωτιά στο net. Αλλά δεν είναι android. Αν δεν κατεβάζεις 1.000.000 apps και αρκείσαι στις απλές εφαρμογές, τύπου καιρός etc, είναι υπέραρκετο.HTC HD7 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 16, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 Πιστεύω εαν το κρατάω κάθετα με τα 854 πιξελ θα διαβάζω το 90% των sites όπως στο desktop.Με ξεχωριστό πληκτρολόγιο που δεν εμποδίζει την ανάγνωση και γραφή στην οθόνη. Εγω σου προτείνω το Ipad γιατι σαν κάτοχος του iphone 4 (και 3g παλιότερα) δεν εχει καμια σχέση ενα smartphone με ενα tablet. Αν θελεις να στραβωθεις ειναι αλλο θεμα Προτίμησε κατι με τουλαχιστον 4 ιντσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
techman Μάϊος 16, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 @winters Καλο hardware αλλα μαπα λειτουργικο. Εριξαν την τιμη απο 600ευρω στα 300ευρω μαλλον γιατι δεν αγοραζει κανενας. Μεγαλη ζημια η Microsoft. @SirDiman Δηλαδη η δικη σου εμπειρια ειναι οτι δεν μπορω να εχω desktop experience σε smartphone. Κριμα δηλαδη ολα αυτα που δειχνουν στα demo να ανοιγουν εγγραφα Word, pdf δεν ειναι ευκολο να τα διαβάσεις; To ipad2 είναι καλό αλλα δεν μπαινει στην τσέπη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 16, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 Οτι και να σου πω δεν παυει να ειναι και δικη μου αποψη...Πηγενε σε ενα πλαισιο να δεις τα smartphones που εχει και διπλα να δεις και το ipad σε μια ιστοσελιδα της επιλογης σου.Εγω σου προτεινα το ipad 1 που το βρισκεις με 250-300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Μάϊος 16, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 Επειδή δεν νομίζω να βρεις την ίδια άνεση σερφαρισματος όπως στο desktop σε κανένα tablet ούτε και smartphone σου προτείνω να βάλεις στο παιχνίδι και το Λεπτομέρειες φορητού υπολογιστή Inspiron duo | Dell Greece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 16, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 @winters Καλο hardware αλλα μαπα λειτουργικο. Εριξαν την τιμη απο 600ευρω στα 300ευρω μαλλον γιατι δεν αγοραζει κανενας. Μεγαλη ζημια η Microsoft. Δεν είναι όσο μάπα όσο ακούγεται στα φόρα. Είναι ποιο smooth από το ios και rock stable. Είναι όμως αρκετά κλειδωμένο σαν λειτουργικό. Όπως σου είπα, αν δεν θες να του φορτώσεις της παναγιάς τα μάτια σε apps, και να το tweakareis, είναι πάρα πολυ καλό το WP7. Έρχεται και το Mango τον Οκτώβρη και είναι πολλά υποσχόμενο. Checkare και λίγο μόνος σου στο νετ για το λειτουργικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
techman Μάϊος 16, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 Για το HTC HD7 HTC HD7 - Full phone specificationsΣτα θετικά ειναι η μεγάλη οθόνη 4.3 και ο msn messenger. Ειναι οντως καλο για InternetΣτα αρνητικά μοντέλο του 2010 με gpu adreno200 και windows τα οποια μου φαινονται λιγο πρωτόγονα. Αν δεν κανω λαθος το ZTE skate θα εχει τα ιδια χαρακτηριστικα, πιο φτηνο και με android 2.3.Θεωρητικα το καλυτερο τηλεφωνο για browser ειναι το HTC sensation με οθονη 4.3ιντσες 540 x 960 pixels, 1.2 GHz dual-core processor, Adreno 220 GPU, αλλα δεν θελω να παρω τοσο ακριβο. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=cioM1PqgRMk]YouTube - HTC Sensation Webbrowser Demo[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
techman Μάϊος 16, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 Επειδή δεν νομίζω να βρεις την ίδια άνεση σερφαρισματος όπως στο desktop σε κανένα tablet ούτε και smartphone σου προτείνω να βάλεις στο παιχνίδι και το Λεπτομέρειες φορητού υπολογιστή Inspiron duo | Dell Greece. Η Dell φαίνεται να τα έχει χαμένα, καμια σχεση με smartphone. Οταν λεω desktop experience σε smartphone ειναι 1) να σερφαρω χωρίς βοηθητικα applications. 2) να βλεπω τα websites στην full εκδοση του desktop, και οχι με ειδική έκδοση για low resolution 3) εννοείται να διαβάζω με μεγέθυνση. Ερχονται και οι οθονες 4 ιντσων (720 x 1280) 367ppi ! Toshiba enters pixel density fray with 367ppi LCDs for cellphones -- Engadget Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 16, 2011 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2011 Οταν λεω desktop experience σε smartphone ειναι ενα tablet Link to comment Share on other sites More sharing options...
techman Μάϊος 18, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 @sirdiman Αν το display size ειναι το πρόβλημα τότε υπάρχουν smartphones με HDMI που μπορούν να συνδεθουν σε τηλεοραση ή μόνιτορ. Το έψαξα λίγο και είδα οτι κάνουν mirroring την ανάλυση του κινητού στην τηλεόραση, αλλά δεν υποστηρίζουν 1920χ1080.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Af0s8UFqGQY]YouTube - Sony Ericsson Xperia Arc - connexion TV avec c[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 18, 2011 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Αν και τα νέα smartphone σίγουρα είναι δελεαστικά, πιστεύω κι εγώ ότι το tablet είναι σχετικά μονόδρομος. Με το tablet μπορείς να βλέπεις τις σελίδες ως έχουν. Με το smartphone λογικά θα χρειάζεσαι και τα ανάλογα apps (π.χ. Tapatalk etc.). Sent from my ipad2 using safari Link to comment Share on other sites More sharing options...
techman Σεπτέμβριος 1, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 Ερχεται το Samsung Galaxy Note με 5.3" WXGA (1280x800) (285ppi) dual-core 1.4GHz CPU, 1GB RAM, Mali-400MP GPU. Ειναι λιγο μεγαλο για τηλεφωνο αλλα πιστευω οτι μπορει να δωσει desktop experience σε Ιντερνετ σερφινγκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 1, 2011 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 ροδα ειναι και γυριζειαπο εκει που υπηρχαν οι παλιες παντοφλες GF και κατι bosch κινητα , μετα κοιταξαν να βγαλουν μινιατουρες για να δειχνομαστε οτι χοραει και στην μικρη μας τσεπη και τωρα θα θελουμε παλι ειδικη τσαντα για τα κινητα μας.εγω λεω να παρω την 22" LCD μου , να την συνδεσω με hdmi στο κινητο μου, ηλιακα πανελς για να μη θελει ρευμα και να εχω πραγματικο internet surfing experience Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 1, 2011 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 Μια ζωη βλακειες εισαι ρε ιασωνα Γιατι τι εχουν τα μεγαλα κινητα.Εγω γιαυτο πηρα 4.3 για να βλεπω και καμμια σελιδα.Και 5αρι θα επαιρνα χωρις προβλημα.Παντως εγω συμφωνω οτι αν θες αποκλειστικα για ιντερνετ παρε ταμπλετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 1, 2011 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 γιατι εχω δει το dell 5" απο κοντα και αυτο δεν ειναι κινητο , αλλα κινητη παντοφλαanyway Περι ορεξεως σιγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
techman Σεπτέμβριος 1, 2011 Author #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 Χρησιμοποιώντας ενα viewing distance calculator βρηκα το εξης Suggested Viewing Distance For HDTV Calculator Samsung Galaxy Note 5.3 inches απόσταση προτεινομενη = 0,4 μετρα Monitor 19 inches απόσταση προτεινομενη = 1,5 μετρα Αρα το Samsung Galaxy Note ισοδυναμει με μια 19αρα αν μειωθει η αποσταση απο το ματι κατα 1,1 μετρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.