nycos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2004 Λεπον, εχω εναν IBM 40gb ο οποιός είναι τίγκα στις ταινίες. Δεν τον εχω συνέχεια συνδεμένο παρα μόνο για να σβήσω γράψω κτλ... Τον συνδεω και δεν μου τον βλεπει πια... εκανε και τακ τακ και αρχισε το πανυγήρι...1ον Τρέχω το Hdd Regenerator, βρήκε 2 bad, τα διόρθωσε και ευτυχώς ο δίσκος δεν ξαναέκανε τακ τακ.2ον Δοκιμάζω όλα τα tools που εχει μεσα το Hirens Boot CD v5, τρεχω και τα tools της IBM και δεν φτιάχνει!Δεν διορθώνεται με τπτ...Το Partition Magic βγάζει: Αllocated cluster list too longΠροσπαθώ να του κάνω chkdsk και βγάζει:The type of the file system is NTFS.Unable to determine volume version and state. CHKDSK aborted.(ο δίσκος είναι 1 Primary part 40gb... NTFS)Πλζ καμια ιδεα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 25, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2004 Ιδεα για να παρεις τα αρχεια απο μεσα ή για να τον φτιαξεις?Κατα την γνωμη μου το τελευταιο ειναι απιθανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycos Μάϊος 25, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2004 Ιδεα για ότι καλύτερο φυσικα! δεν με χαλαει να τον πετάξω αρκει να σωσω τα αρχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 25, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2004 Aυτο που καποτε ειχε πιασει σε ΙΒΜ δισκο φιλο μου καποτε με παρομοια προβληματα ηταν να τον κανουμε σαντουιτς στους ανεμιστηρες να μπει μονος σε ενα καλωδιο και περιορισμενος απο το βιος στο μια χαμηλο ατα .Ετσι καταφερε και μαζεψε τα πιο κρισιμα τουλαχιστον αρχεια.Εαν τον δισκο τον βλεπουν τελικα τα "παραθυρα" τοτε δοκιμασε και το προγραμματακι Get Data Back for Νtfs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 25, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2004 Δοκιμασε αυτο για να παρεις οτι αρχεια μπορειςhttp://www.r-studio.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Μάϊος 28, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Βαλτον στην καταψυξη για μερικες ωρες και μετα βαλτον να δουλεψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.