ea6gka Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2004 οπως και παραπανω, τα εχω ολα , το σιντι , τους οδηγους για την 89 ΜΑΧ , τους οδηγους για την ΑΤΙ αλλα αυτο που δεν εχω και δεν ξερω αν θα κανει επιπλοκες ειναι το μοντεμ για τη adsl zyxel 630 που δεν εχω και δεν εξερω αν θα δουλεψει με αυτα. Τι λετε θα παιξει?ειμαι στο παραπεντε , πειτε μου γνωμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 25, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2004 Είναι σταθερά - καλά αλλά δεν υπάρχουν αξιόλογοι Drivers ακόμη για να μπορέσει το λειτουργικό να σου δώσει το 100% των δυνατοτήτων του.......Τα γραφικά είναι πολύ ποιό αργά απ'ότι σε WinXP 32 bit...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 26, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2004 μια απορια που ειχα παιδες και δημητρη ειναι αν θα δει το driver Sil 3114 ου εχω ηδη η θα πρεπει να βρω αυτον για 64. ΕΠισης δεν ειμαι σιγουρος αν θα δει με τη πρωτη το μοντεμ μου, τι να κανω εχει κανενας καμμια εμπειρια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 27, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2004 Πρέπει οποσδήποτε να έχεις 64bit drivers έτοιμους για να μην βρεθείς προ απροόπτου.....Ψάξε πρώτα για όλους τους διαθέσιμους Drivers που έχεις ανάγκη και μετά προχώρα στην εγκατάσταση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 27, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2004 οκ τους εχω ολους ακομα και raid αλλα αφου τελειωσα το download και τοςυ εκαψα σε σιντι δεν το βλεπει το σιντι με αποτελεσμα να με πεταει στο σκληρο με τη μια. Τι να φταιει ρε παιδια , να το βαλω το αρχειο οπως το πηρα στο σιντι η πρωτα να το αποσυμπιεσω και μετα να καψω τα περιεχομενα του? θελει καμμια ειδικη ρυθμιση οταν καιω το σιντι των windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalker Ιούνιος 4, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Ειμαι και εγω στην ιδια φαση μονο που δεν εχω βρει ακομα ολους τους drivers.Για το Sil 3114 απο που τους βρικες οπως και για την ATI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούνιος 4, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Για την εγκατάσταση των Win XP 64 θα πρότεινα (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) ένα ξεχωριστό σκληρό. Ώστε μόλις τα βάλετε και σας φύγει η περιέργεια να βάλετε πάλι τον σκληρό με το λειτουργικό σας και όλα μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 4, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 win64 rocks και αν βρω μοντεμ adsl που να εχει drivers gia 64 τοτε εγω θα μεινω με αυτα. Και ενα partition κανει δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalker Ιούνιος 4, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Εχουν βγει drivers για ολα ομως?Αν θυμαμαι καλα για την ati βγηκαν προσφατα και δεν ειναι πολυ αξιοπιστοι?Εννοειται οτι θα μπουν σε ξεχωριστο partition μην τρεχουμε μετα και δεν φτανουμε!Φιλε anetos εσυ τα εβαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούνιος 4, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Σε αυτή τη σελίδα πήγες?http://www.planetamd64.com/dload.php?sid=3224c468fcf8fe73ed62d9512ed2f8da Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 4, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 ναι εγω τα εχω ακομα, μαμανε παιδες ειναι πολυ γρηγορα. Και οταν σας λενε οτι ειναι αργα στα παιχνιδια να απαντατε οτι οι drivers ειναι ΒΕΤΑ ακομα. ειναι λιγο αργα σε σχεση με ΧΡ αλλα οχι πανω απο 10%. πηγα στη σελιδα φιλε δεν εχει για το μοντεμ μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 4, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 στα σιγουρα μπορω να σας πω υπευθυνα οτι απο τα ΧΡ ειναι ΣΑΦΩΣ πιο σταθερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 4, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gkaΚαι οταν σας λενε οτι ειναι αργα στα παιχνιδια να απαντατε οτι οι drivers ειναι ΒΕΤΑ ακομα. lolΔε μου το ' λεγες πιο μπροστα βρε συ! Χτες το απογεμα που με ρωτησε η μητερα μου στο τηλεφωνο, δεν ηξερα τι να της απαντησω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 4, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 το αστειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalker Ιούνιος 4, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Απο οτι εριξα μια ματια ουτε για εμενα τα εχει ολα.Για την μητρικη απο που μπορω να ψαρεψω τιποοτα.Gigabyte K8NNXP Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 4, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen lol Δε μου το ' λεγες πιο μπροστα βρε συ! Χτες το απογεμα που με ρωτησε η μητερα μου στο τηλεφωνο, δεν ηξερα τι να της απαντησω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 4, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Πάντως οσον αφορά την ADSL γι'αυτό φωνάζουμε: ρε πάρε router! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.