Jump to content

Καθαρισμός με αέρα...

nikolasr200

Recommended Posts

Πήγα στα Leroy Merlin σήμερα, είχαν μια άλλη μάρκα στα 380watt 15 ευρώ το δοκίμασα μου φάνηκε ελαφρώς αδύναμο..

Πήγα στη συνέχεια στα Alex Pak δεν είχαν, και αφού είχα πάρει όλη την Πειραιώς, κατέληξα στο Praktiker..είχαν από τον ίδιο εισαγωγέα ακριβώς ίδιο με το Bormann αλλά μάρκα Muller (sorry πείτε με καχύποπτο αλλά είμαι σίγουρος πως απλά αλλάξανε το κουτί αν είχε γίνει όντως τόσος ντόρος με την "εκρηξη" του Bormann) το δοκίμασα, μου φάνηκε ικανοποιητική η ισχύς του και το αγόρασα..ελπίζω να μην παρουσιάσει προβλήματα..τουλάχιστον όχι τέτοια που να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία μου..

Εγώ πάλι, μπορεί να σας φανεί αστείο, αλλά βάζω σκούπα ηλεκτρική στο φουλ να ρουφαει και μαζεύονται τα πάντα από την ψύκτρα του επεξεργαστή. Ούτε καν χρειαζεται να την βγάλω για να μπλέκω με πάστες μετά. Ούτε λεφτά σε πεπιεσμένο αέρα ούτε τίποτα... :)

μια από τα ίδια..

η δικιά μου έχει και ρυθμιστή ταχύτητας οπότε για το κουτί βάζω το 3 και για τα εξαρτήματα το 2 :hehe:

είναι και 1600ρα...σας σκίζω όλους τους 500ριδες :hang3:

Εγώ πάλι, μπορεί να σας φανεί αστείο, αλλά βάζω σκούπα ηλεκτρική στο φουλ να ρουφαει και μαζεύονται τα πάντα από την ψύκτρα του επεξεργαστή. Ούτε καν χρειαζεται να την βγάλω για να μπλέκω με πάστες μετά. Ούτε λεφτά σε πεπιεσμένο αέρα ούτε τίποτα... :)

Το κάνει και ένας φίλος μου με ηλεκτρική σκούπα, (δεν το έχω δει live) αλλά ποτέ δεν κατάλαβα πως είναι δυνατόν να ρουφάει τις σκόνες έτσι όπως είναι σφηνωμένες η σκούπα..προφανώς για να το λες και εσύ, όντως γίνεται..

Το κάνει και ένας φίλος μου με ηλεκτρική σκούπα, (δεν το έχω δει live) αλλά ποτέ δεν κατάλαβα πως είναι δυνατόν να ρουφάει τις σκόνες έτσι όπως είναι σφηνωμένες η σκούπα..προφανώς για να το λες και εσύ, όντως γίνεται..

Εγω δλδ που θεωρουσα δεδομενη την ηλ. σκουπα τι να πω; Πεφτω απ' τα συννεφα που μονο ο Nick61 το ανεφερε...

Φυσημα απ' τη μια μερια και η σκουπα να ρουφαει απο την αλλη. Παλι ομως δε ξεκολλανε κατι στερεα υπολλειματα απο τις ψυκτρες... θελει πινελο και σκουπα...:whip:

Mε σκουπα εχω καψει μια μητρικη s939 με στατικο ηλεκτρισμο:T:

Δλδ να κοψω το sweefer;:p:p:p

Κι εγω μεχρι να την παθω μια φορα ειναι... αλλα το πλαστικο στομιο δε το ακουμπαω πανω σε circuit... ή πολυ κοντα ή μονο σε πλαστικά ακουμπαει

μα η σκούπα ξέρεις τί δύναμη έχει όταν ρουφάει. Να φανταστείς μια φορά καινούργια την είχα βάλει να ρουφάει στο τέρμα (δεν θυμαμαι ακριβώς watt) και έβαλα δυο δάχτυλα να δώ πώς ρουφάει και παραλίγο να μου τα βγάλει. Πώς δηλαδή τέτοια δύναμη να μην ρουφάει τα πάντα από την ψύκτρα. Φυσικά το ανεμιστηράκι το καθαρίζω ξεχωριστά με τα χέρια μου και χαρτοπετσετα.

Εγω δλδ που θεωρουσα δεδομενη την ηλ. σκουπα τι να πω; Πεφτω απ' τα συννεφα που μονο ο Nick61 το ανεφερε...

Φυσημα απ' τη μια μερια και η σκουπα να ρουφαει απο την αλλη. Παλι ομως δε ξεκολλανε κατι στερεα υπολλειματα απο τις ψυκτρες... θελει πινελο και σκουπα...:whip:

Προσωπικά είναι καινούργιο μηχάνημα και κάθε μήνα την καθαρίζω και δεν προλαβαίνουν να επικαθίσουν για τα καλά πάνω της.

Σας το συστήνω ανεπιφύλαχτα, ούτε πεπιεσμένο αέρα και λεφτά ούτε τίποτα.

Mε σκουπα εχω καψει μια μητρικη s939 με στατικο ηλεκτρισμο:T:

Δεν το ήξερα, εάν συμβαίνει έτσι θέλει προσοχή.

Αυτόν ακριβώς έχει το Praktiker 17,5 ευρώ σε γκρι χρώμα, και είναι αυτός που είπα πως είναι από τον ίδιο εισαγωγέα με τον Bormann και πιστεύω πως απλά αλλάξανε τη φίρμα..

Αφού διάβασα το συγκεκριμένο topic χθές πήγα και τσίμπησα ένα bavaria BAC180 COMPRESSORE EINHELL BAC180 KIT | eBay UK. :T:

Αν εξαιρέσουμε τον θόρυβο του μηχάνημα είναι απίστευτα χρηστικό και με πολλές άλλες δυνατότητες πχ τρόμπα αυτοκ/του :triniti:

Αναρωτιέμαι γιατί τόσο καιρό ξόδευμα τα χρήματά μου σε αγορές air spray. 'Ασε που το βρήκα και απίστευτα χρήσιμο καθαρίζοντας το RC buggy μου :magic:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.