RootX Μάϊος 25, 2004 #21 Μάϊος 25, 2004 Μάλλον προέκυψε παρεξήγηση.... Ηρεμείστε πάντως λίγο, όλοι στην τσίτα δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας..
taramas Μάϊος 25, 2004 Author #22 Μάϊος 25, 2004 Τι εγινε? χαλαρωσατε? μην ανησυχειτε υπαρχει κατανοηση για τους νεους που βραζει το αιμα τους Σας εθιξα το Ελληνικο φιλοτιμο και αρχισατε να απαντατε ΣΩΣΤΑ? Ετσι μπραβο, ετσι σας θελω, βαρβατους !!!!! βαρεθηκα να μιλαω με σιγκαπουριανους, αμερικανους, αγγλους πορτογαλους και οτιδηποτε αλλο Καποτε σε ενα forum συζηταγαμε για oc στην τοτε πρωτοεμφανιζομενη nVIDIA Gforce 3 και οντας ο ευτυχης κατοχος μιας εκ των πρωτων που κυκλοφορησαν εχοντας πληρωσει 127.000 δρχ (χονδρικη, ημουν και αντιπρωσωπος της εταιρειας) πολυ προσεκτικα την ανεβασα και εδωσα τα αποτελεσματα, η παρεα των σιγκαπουριανων την ανεβασε περισσοτερο και την εκαψαν, το ωραιο ομως ηταν οτι οταν τους ειπα με λιγο αυστηρο τροπο οτι επρεπε να ειναι πιο προσεκτικοι μου απαντησαν "ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΝΑΝ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΕΣ 3 ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ" Το πνευμα μου το καταλαβατε? δεν ενδιαφερομαι να κερδισω τιποτα, να δω Ελληνες να δημιουργουν θελω, να παμε μπροστα, να πουμε ολοι τις αποψεις μας, να πουμε και βλακιες αλλα στο τελος να λεμε εμεις σε ολους αυτους οτι ειμαστε ενα βημα μπροστα Τα συγχαρητηρια μου για το σχολιο του φιλου για τις Gigabyte λιγοι το ξερουν αν και αναφερετε στο tom's harware. ΠΑΜΕ ΦΟΡΤΩΣΤΕ
RootX Μάϊος 25, 2004 #23 Μάϊος 25, 2004 Αρχική απάντηση από ταραμαςΤα συγχαρητηρια μου για το σχολιο του φιλου για τις Gigabyte λιγοι το ξερουν αν και αναφερετε στο tom's harware. Xεχε, με παίρνει να διαφωνήσω ??
mortisboy Μάϊος 25, 2004 #24 Μάϊος 25, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked [Σήμερα, στις 00:42] ετσι μπραβο ηρεμια!!!απλα παρε συμβουλες και ανεβασε το μονος σου οσο μπορεις!!! απλα δε το εθεσες καλα..........αν θελαμε πχ να κανουμε κατι για να βγαλουμε σε πολλα αλα forum το lab θα διναμε χρημα ολοι θια μαζεβαμαι τρελο εξοπλισμο-ψυξη θα μαζεβοντουσαν ολοι οι guru και θα καναμε πχ ενα τρελο o/c οπως με το υγρο αζωτο..... αλλα με τα hardware σου δεν εχει νοημα αυτο...απλα ρωτας αποριες σε βοηθαμε οσο μπορουμε και αυτο ειναι ολο..... ))) γιατι ολα αυτα που λες τα εχουμε κανει απειρες φορες στα δικα μας pc... bench kai testing... (γνωμη μου ολα αυτα που λεω...) Συμφωνω απολυτα με τον overclocked!!!! .......δεν ηθελα να θιξω καποιον (θα αποσυρω και εγω την απαντηση μου)....απλα τον τελευταιο καιρο οι περισσοτεροι απο εδω μεσα εχουμε δοκιμασει σχεδον τις περισσοτερες επιλογες απο τις υπαρχουσες πλατφορμες .......και αυτο που περιμενουμε ειναι ......"το κατι νεο πλεον" ........ καθε προσπαθεια ομως αξιοσεβαστη.....
fantacid Μάϊος 25, 2004 #25 Μάϊος 25, 2004 Ολα αυτα που αναφερεις στο πρωτο ποστ σου ειναι μια συντομη περιλιψη ολοκληρου του φορουμ αυτου που ονομαζετε thelab.gr.Αυτο που προσπαθεις να κανεις εσυ με αυτο το μηχανιμα που μας περιγραφεις προσπαθουν ΟΛΟΙ οι χρηστες εδω μεσα στα δικα τους μηχανιματα. Θα ηταν καπως δυσχρηστο να δημιουργισει ο καθενας απο ενα κ να προσπαθουν ολοι να βοηθησουν σε καθε thread ξεχωριστα. Αν διαβασεις καποια παλιοτερα αλλα οχι λιγοτερο χρησιμα threads θα λυσεις πολλες απο τις αποριες σου,εαν συνεχιζεις να εχεις καποιο κολλημα με το μηχανιμα,μπορεις ανετα μας το θεσεις προς συζητηση και να προσπαθησουμε οσοι μπορουμε να σε βοηθησουμε. Καποιες ιδεες χονδρικα σου δωσανε τα παιδια παιξε με το Multi, ανεβασε fsb,δωσε ρευμα,στρωσε timings, δημιουργησε ενα καλο airflow στο κουτι k χιλια δυο ακομα πραματακια που εχουν ειπωθει μεσα στο forum.
Chris2004 Μάϊος 26, 2004 #26 Μάϊος 26, 2004 Συμφωνώ και εγώ με τον Overclocked, δεν είναι και το καλύτερο σύστημα για overclocking και πιστεύω κανένας εδω μέσα δεν θα το θεωρούσε πρόκληση. To Ctrl+F1 αναφέρεται σε όλα τα manual της Gigabyte οπότε άν το διαβάσεις λίγο το ξέρεις. Επιπλέον άν κάνεις το κόπο να διαβάσεις τα χιλιοειπομένα thread στο forum τα οποία αφορούν overclocking watercooling κτλ θα δείς πολλά. Τέλος η Gigabyte είναι απο τις χειρότερες επιλογές για overclocking, μια Abit ή Asus θα έκανε πολύ καλύτερη δουλειά.
taramas Μάϊος 26, 2004 Author #27 Μάϊος 26, 2004 Θα συμφωνησω γενικα με τα σχολια, (εχεις δικιο, σε τρια καινουργια manual που κοιταξα το αναφερει, δεν το ειχα προσεξει, παλαιοτερα βιβλια δεν το αναφερουν, μετα απο δεκαδες βιβλια δυστυχως παρασυρομαστε και δεν τα βλεπουμε ολα γιατι θεωρουμε οτι δεν εχουν τιποτα καινουργιο,ομως για να μπουμε καλυτερα στο θεμα προσεξτε :στο μηχανημα εχουν ηδη αλλαξει καποιες ρυθμισεις :cpu fsb = 236cpu clock = 3,06GHZmem = καποιο συνδυασμοι με cas 2 εχουν προκαλεσει κρασαρισμα, τωρα δοκιμαζονται αλλοι συνδυασμοι, ομολογω μεχρι τωρα δεν εχω βρει τον ιδανικο συνδυασμοmultiplier : blocked (αν ξερει κανεις τροπο για ξεκλειδωμα χωρις μολυβι και βραχυκυκλωμα σε pin να το αναφερει, αυτο αν υπαρχει εγω δεν το ξερω)Οι θερμοκρασιες ειναι σε πολυ καλα επιπεδα και εδω θελω να πω οτι το kit waterchill ΚΤ03 Asetec ειναι ικανοποιητικο και μαλλον ενα απο τα καλυτερα kit της αγορας.θεωρητικα μας μενουν οι ιδανικες ρυθμισεις στισ μνημες και η καλυτερη δυνατη αποδοση της συγκεκριμενης vga (nVIDIA 5950ultra) για να πουμε οτι το μηχανημα συνολικα μας δινει οτι καλυτερο.χαιρετισμους
voudas Μάϊος 26, 2004 #28 Μάϊος 26, 2004 θα έλεγα να ρίξεις τις μνήμες χαμηλά με διαιρέτη και να αφήσεις χαλαρά timings και να τσεκάρεις την μαξ stable συχνότητα της cpu με αποδεκτό vcore...έπειτα δες τα όρια των μνημών σε 1-1. αν η cpu δεν πάει πολύ ψηλά, καλύτερα να χάσεις μερικά mhz από αυτή και να μείνεις σε 1-1 κρατόντας τις μνήμες ψηλά...τί vdimm δίνει το μόμπο?θα βάλετε μπλοκ και στη gpu?
unseen Μάϊος 26, 2004 #29 Μάϊος 26, 2004 Σας εθιξα το Ελληνικο φιλοτιμο και αρχισατε να απαντατε ΣΩΣΤΑ? Τωρα αμα σου απαντησω καταλληλα θα φταιω εγω?
Shidokanjohn Μάϊος 26, 2004 #30 Μάϊος 26, 2004 Αρχική απάντηση από unseen Τωρα αμα σου απαντησω καταλληλα θα φταιω εγω? Μαλλον οχι
RootX Μάϊος 26, 2004 #31 Μάϊος 26, 2004 Μην απαντήσει κανένας λοιπόν, για να μην έχουμε μαλλιοτραβήγματα...’στοχο το σχόλιο σου ταραμά, αλλά anyway, ας προσπαθήσουμε να μείνουμε on-topic.
outlaw Μάϊος 26, 2004 #32 Μάϊος 26, 2004 OK ταραμά αφού μας "διαθέτεις" του μηχανάκι θα ήθελα να ασελγήσεις λιγάκι και για μένα επάνω του. Είδα οτι έχει Kingston Value 400 CL2.5 σωστά? Εγώ έχω τις KVR333CL2.5 και με voltage 3.0 πάνε 2-2-2-5 στα 333. Δεν clockarουν ούτε 4MHZ παραπάνω!!!! Επειδή σκέφτομαι να πάρω τις KVR400CL2.5 απο το E-Shop για δοκίμασε στα 3v με τα timings που σου ανέφερα και πέσ μου γιατί με καίνε τα 200Mhz για τον ’θλο μου. Χε Χε.....η ιδέα σου πάντως μα εξυπηρετέι και κατά την άποψή μου είναι πολύ καλή μιας και δεν μπορούμε όλοι να έχουμε στα χέρια μας hardware και να το τεστάρουμε και αν δεν μας κάνει να αγοράζουμε άλλο κ.ο.κ.
voudas Μάϊος 26, 2004 #34 Μάϊος 26, 2004 Αρχική απάντηση από outlaw OK ταραμά αφού μας "διαθέτεις" του μηχανάκι θα ήθελα να ασελγήσεις λιγάκι και για μένα επάνω του. Είδα οτι έχει Kingston Value 400 CL2.5 σωστά? Εγώ έχω τις KVR333CL2.5 και με voltage 3.0 πάνε 2-2-2-5 στα 333. Δεν clockarουν ούτε 4MHZ παραπάνω!!!! Επειδή σκέφτομαι να πάρω τις KVR400CL2.5 απο το E-Shop για δοκίμασε στα 3v με τα timings που σου ανέφερα και πέσ μου γιατί με καίνε τα 200Mhz για τον ’θλο μου. Χε Χε.....η ιδέα σου πάντως μα εξυπηρετέι και κατά την άποψή μου είναι πολύ καλή μιας και δεν μπορούμε όλοι να έχουμε στα χέρια μας hardware και να το τεστάρουμε και αν δεν μας κάνει να αγοράζουμε άλλο κ.ο.κ. το παν είναι το τί μάρκα&έκδοση τσιπάκια έχουν πάνω. όχι γενικά η φίρμα του dimm...
outlaw Μάϊος 26, 2004 #35 Μάϊος 26, 2004 Α γαιά σου, γιατί και εγώ αγόρασα 2 KVR333CL2.5 και είναι εντελώς διαφορετικά τα δύο dimm. ’λλα chip το ένα, άλλα το άλλο. Μπορεί και να με κρατά πίσω το ένα μόνο dimm αλλά δεν θα ήθελα να μείνω με ένα 256 χωρίς dual και όλα αυτά για λίγο "σφίξιμο". Και τώρα που το βλέπω τα δύο KVR400CL2.5 είναι ελάχιστα πιο φθηνά απο ένα ζευγάρι OCZ (entry level) στο pc-upgrades.co.uk άρα............. . Τέσπα......Ταραμά, πάντως πές μου εαν δοκιμάσεις please.
zyx Μάϊος 26, 2004 #36 Μάϊος 26, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Μάλλον προέκυψε παρεξήγηση.... Ηρεμείστε πάντως λίγο, όλοι στην τσίτα δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας.. :T:
mortisboy Μάϊος 26, 2004 #37 Μάϊος 26, 2004 Θα συμφωνησω και εγω με τον vouda προσπαθησε πρωτα να βρεις τα ορια της cpu....για να μην χαοθεις!!!!......αν μπορεσεις βεβαια με την Giby
kaynd Μάϊος 26, 2004 #38 Μάϊος 26, 2004 Σε παρόμοιας σύνθεσης PC έχουν πειραματιστεί πόλοι χρηστές στο φόρουμ, όποτε λίγο search δε θα έβλαπτε Το O/C στο PC είναι μια διαφέρουσα διαδικασία αλλά δεν είναι και καμία φιλοσοφία όπου όλοι θα πρέπει να ενώσουμε τα πνεύματα μας για να βγει κάτι το εξαιρετικό.Και μάλιστα με τον περιορισμό (δε θα γίνει καμία μετατροπή στο hardware) δεν έχουμε και πολλά να σου πούμεΟ μόνος τρόπος για να ανέβει ο επεξεργαστής σου είναι το FSBΑπό εκεί και πέρα ανάλογα με τις δυνατότητες της μνήμης σου και του chipset θα πρέπει να επιλέξεις έναν διαιρέτη για να σου επιτραπεί να πας όσο το δυνατό πιο ψηλά τον επεξεργαστή χωρίς να σε περιορίζουν οι μνήμες για μέγιστη απόδοση και bandwidth όμως θα πρότεινα 1:1Tα timings της μνήμης τα ορίζεις βάση των αντοχών τους στο εκάστοτε fsb (μπορείς να αφήσεις τη μητρική σου να τις ρυθμίζει αυτόματα και όταν φτάσεις τα όρια του fsb, τα ζορίζεις και αυτά για να ανεβάσεις λίγο bandwidth) O κανόνας είναι ένας μικρά βήματα όταν αρχίζουν οι αστάθειες αυξάνεις το Vcore και το Vmem και όταν φτάσεις τα όρια (δεν ανεβάζει με τίποτα fsb) δώσε Volt στο Chipset, μπας και πας και λίγο παραπάνω Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια πειραματισμού! Απλά προχωράς!!!! Δηλαδή τι θες να κάνουμε εμείς? Οι τιμές των ρυθμίσεων παίρνουν πάντα αύξουσες τιμές εκτός από τα timmings των μνημών όπου όσο μικρότερη η τιμή τόσο ταχύτεραΟ στόχος είναι πάντα προς τα πάνω οπότε δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.Και αυτά που ανάφερα παραπάνω, καταχρηστικά το έκανα καθώς έχουν χιλιοειπωθεί και επίσης υπάρχει αναλυτικότατος οδηγός O/C!!! Ο unseen είπε «Όταν φίλε μου θέλεις βοήθεια να μην μας το παρομοιάζεις σαν πρόκληση...δεν πιάνει. Έχουμε δικά μας παιχνίδια να παίξουμε ,δεν είναι ανάγκη να χαλάσουμε τα ξένα!»Κι εσύ μόνο που δεν τον έφαγες! Και δεν νομίζω να κατάλαβες τι είπεΔεν είπε ότι βαριέται να ασχοληθεί με εσένα !!! Εννοεί ότι δε μπορούμε από το (0) να αρχίσουμε να πειραματιζόμαστε ατού Κασίδη το κεφάλι! Δηλαδή αν εμείς σου πούμε καμιά παραπάνω τιμή πχ Vcore και γίνει ζημία στο PC του φίλου σου ποιος θα φταίει????Θα μας ζητάς και τα ρέστα μετά?? Και αυτό ήταν μόνο η αρχή με λίγα λόγια όποιος τολμήσει και δεν εκφέρει μια «σωστή» γνώμη στο θέμα σου είναι ένας από τους κλασικούς ατομιστές, στενόμυαλους, με προβλήματα συμπεριφοράς κλπΛίγη ευγένεια δε θα έβλαπτε.Και ναι λοιπόν αν ο γιος σου είναι 17 χρόνων είμαι στην ηλικία του γιου σου!Και να μάθεις να παίρνεις συμβουλές κι από τον γιο σουΑν θες να ακούσεις απόψεις επί της ουσίας φτάσε πρώτα το μηχάνημα, εσύ με τις γνώσεις που έχεις, σε μια στάθμη MHz και μετά πόσταρε τις συνθήκες μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε να πάει ψηλότερα!Δε μπορούμε από το τίποτα να αρχίσουμε να λέμε στον αέρα ρύθμισης! Στο κάτω κάτω εσύ έχεις και το PC δίπλα σου και μπορείς να «μυρίσεις» αν καίγεται κάτι εμείς όμως δε μπορούμεΥΓ Συγνώμη για το μεγάλο και δυσανάγνωστο ποστ. Ελπίζω ο ενδιαφερόμενος να το διαβάσει όλο.
taramas Μάϊος 26, 2004 Author #39 Μάϊος 26, 2004 Αρχική απάντηση από kaynd [Σήμερα, στις 11:24] Σε παρόμοιας σύνθεσης PC έχουν πειραματιστεί πόλοι χρηστές στο φόρουμ, όποτε λίγο search δε θα έβλαπτε Το O/C στο PC είναι μια διαφέρουσα διαδικασία αλλά δεν είναι και καμία φιλοσοφία όπου όλοι θα πρέπει να ενώσουμε τα πνεύματα μας για να βγει κάτι το εξαιρετικό. Και μάλιστα με τον περιορισμό (δε θα γίνει καμία μετατροπή στο hardware) δεν έχουμε και πολλά να σου πούμε Ο μόνος τρόπος για να ανέβει ο επεξεργαστής σου είναι το FSB Από εκεί και πέρα ανάλογα με τις δυνατότητες της μνήμης σου και του chipset θα πρέπει να επιλέξεις έναν διαιρέτη για να σου επιτραπεί να πας όσο το δυνατό πιο ψηλά τον επεξεργαστή χωρίς να σε περιορίζουν οι μνήμες για μέγιστη απόδοση και bandwidth όμως θα πρότεινα 1:1 Tα timings της μνήμης τα ορίζεις βάση των αντοχών τους στο εκάστοτε fsb (μπορείς να αφήσεις τη μητρική σου να τις ρυθμίζει αυτόματα και όταν φτάσεις τα όρια του fsb, τα ζορίζεις και αυτά για να ανεβάσεις λίγο bandwidth) O κανόνας είναι ένας μικρά βήματα όταν αρχίζουν οι αστάθειες αυξάνεις το Vcore και το Vmem και όταν φτάσεις τα όρια (δεν ανεβάζει με τίποτα fsb) δώσε Volt στο Chipset, μπας και πας και λίγο παραπάνω Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια πειραματισμού! Απλά προχωράς!!!! Δηλαδή τι θες να κάνουμε εμείς? Οι τιμές των ρυθμίσεων παίρνουν πάντα αύξουσες τιμές εκτός από τα timmings των μνημών όπου όσο μικρότερη η τιμή τόσο ταχύτερα Ο στόχος είναι πάντα προς τα πάνω οπότε δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Και αυτά που ανάφερα παραπάνω, καταχρηστικά το έκανα καθώς έχουν χιλιοειπωθεί και επίσης υπάρχει αναλυτικότατος οδηγός O/C!!! Ο unseen είπε «Όταν φίλε μου θέλεις βοήθεια να μην μας το παρομοιάζεις σαν πρόκληση...δεν πιάνει. Έχουμε δικά μας παιχνίδια να παίξουμε ,δεν είναι ανάγκη να χαλάσουμε τα ξένα!» Κι εσύ μόνο που δεν τον έφαγες! Και δεν νομίζω να κατάλαβες τι είπε Δεν είπε ότι βαριέται να ασχοληθεί με εσένα !!! Εννοεί ότι δε μπορούμε από το (0) να αρχίσουμε να πειραματιζόμαστε ατού Κασίδη το κεφάλι! Δηλαδή αν εμείς σου πούμε καμιά παραπάνω τιμή πχ Vcore και γίνει ζημία στο PC του φίλου σου ποιος θα φταίει???? Θα μας ζητάς και τα ρέστα μετά?? Και αυτό ήταν μόνο η αρχή με λίγα λόγια όποιος τολμήσει και δεν εκφέρει μια «σωστή» γνώμη στο θέμα σου είναι ένας από τους κλασικούς ατομιστές, στενόμυαλους, με προβλήματα συμπεριφοράς κλπ Λίγη ευγένεια δε θα έβλαπτε. Και ναι λοιπόν αν ο γιος σου είναι 17 χρόνων είμαι στην ηλικία του γιου σου! Και να μάθεις να παίρνεις συμβουλές κι από τον γιο σου Αν θες να ακούσεις απόψεις επί της ουσίας φτάσε πρώτα το μηχάνημα, εσύ με τις γνώσεις που έχεις, σε μια στάθμη MHz και μετά πόσταρε τις συνθήκες μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε να πάει ψηλότερα! Δε μπορούμε από το τίποτα να αρχίσουμε να λέμε στον αέρα ρύθμισης! Στο κάτω κάτω εσύ έχεις και το PC δίπλα σου και μπορείς να «μυρίσεις» αν καίγεται κάτι εμείς όμως δε μπορούμε ΥΓ Συγνώμη για το μεγάλο και δυσανάγνωστο ποστ. Ελπίζω ο ενδιαφερόμενος να το διαβάσει όλο. Φυσικα και το διαβασα ολο, ειναι μικροπρεπεια να μην διαβαζεις τις απαντησεις των αλλων οταν μαλιστα τις ζητας εσυ ο ιδιος. Πιστευω οτι και εσυ θα διαβασεις τα δικα μου σχολια α) οπως φαινεται απο το ανοιγμα του threat αποφασισαμε να δοκιμασουμε οτι μας κατεβει με τον κινδυνο να καψουμε κατι και να το αντικαταστησουμε, τωρα με αυτο το σκεπτικο αν υπαρχουν τοσοι πολλοι που αισθανονται ανετα να καψουνε μια 5950 ultra, εναν P4 2,6 κλπ και να ξαναπληρωσουν καινουργια τοτε ζητω συγγνωμη, εκανα λαθος εκτιμηση. β) ρεστα δεν ζητας απο κανεναν, αλλωστε μεσα στο forum αυτο εχουν γραφτει πολλα και μερικα εκ των οποιων ειναι απο ζημιογονα μεχρι καταστροφικα, ζητησε κανεις τα ρεστα? αν ειναι ετσι δεν επρεπε να γραφουμε τιποτα. γ) μην ανησυχεις για τον γιο μου, τον ακουω οπως αλλωστε ακουσα και εσενα, δεν τα ξερω ολα οπως και να το κανουμε, τωρα πως τα ξερεις εσυ στα 17 σου χρονια ειναι λιγο απορια, για να μου ζητας να κανω εγω οτι ξερω και μετα να ζητησω την βοηθεια σου για παραπανω απο αυτα μαλλον θα εχεις αρχισει να καις μηχανακια απο το δημοτικο αν ειναι ετσι χαρας στο κουραγιο του μπαμπα δ) ο περιορισμος για το hardware σημαινει οτι δεν θα αγορασουμε νεο αλλα θα μετατρεψουμε-ρυθμισουμε το υπαρχον. ε) οσο για το μηχανημα και τα MHZ το εφτασα στα 3,6 αλλα δεν λεει τιποτα αυτο, πειραματα θελουμε να κανουμε και ιδεες για περισσοτερα πειραματα ζητησαμε, αν για αυτο που ζητησαμε επρεπε να μας βριζουν τοτε εχεις δικιο. Τελος δεν αξιζει να σπαταλαμε τον χρονο μας για να εξηγουμε ο ενας στον αλλο τις προθεσεις του, ειναι κριμα, οποιος θελει να πει τις ιδεες του εχει καλως, αν οχι τοτε ας μην ασχοληθει καθολου, σχολια τετοια δεν χρειαζονται, στο φιναλε ζητας απο εμενα να ακουσω την ιδια στιγμη που εσυ δεν εχεις καμμια διαθεση να ακουσεις, ολη αυτη η συζητηση δεν οφελει πουθενα, δεν σε ξερω και δεν με ξερεις και εχουμε φτασει να κατηγορουμε ο ενας τον αλλο χωρις λογο, αστο να παει καλυτερα. Για τον φιλο που ενδιαφερεται για τις μνημες... θα το τεσταρω και θα σου πω, αυριο ομως γιατι σημερα πνιγομαι εχω δικτυακα μηχανηματα να παραδωσω και εχω χασει τον μπουσουλα. Χαιρετισμους
kaynd Μάϊος 26, 2004 #40 Μάϊος 26, 2004 Έχω όρεξη να σε ακούσω όχι ουσιαστικά άρχισα να ασχολούμαι με το hardware από την 3η γυμνάσιου.Και μάλιστα οι μόνες μου απώλειες ήταν 2 μητρικές για P3 και ένας δίσκοςΠοτέ δεν έμπλεξα τον πατέρα μου στα προβλήματα μου.. ούτε έχει ιδέα τι κάνω πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου.Στο θέμα μας τώρα.Το ότι έφτασες τον επεξεργαστή σου εκεί σημαίνει πολλά!Πες μας σε ποιες θερμοκρασίες είσαι εκεί CPU, system, θερμοκρασία δωματίου. Με τι Vcore?Με τι Vmem?Ποια είναι τα timings στις μνήμες σου τώρα? Δώσε και κανένα screen shot με benchmark ή από θερμοκρασίες και τάσεις (μας ενδιαφέρει και η απόδοση του τροφοδοτικού)Αυτά μπορεί να μας βοηθήσουν να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα και να πας ψηλότερα.Δεν σημαίνει αυτό το ότι θα απαντήσω εγώ (πανελλήνιες)Τόσα μέλη έχει το φόρουμ!YΓ Ο πολλαπλασιαστής του P4 δε ξεκλειδώνει με κανένα τρόπο Κάτι έχω ακούσει για ελάχιστα κομμάτια που είναι εξ αρχής ξεκλείδωτα αλλά αυτά δεν πωλούνται στα μαγαζιά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.