Zarras Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2011 Απορω πως κανεις δεν ειχε ανοιξει ακομα το ευνοητο θρεντ... Φανταζομαι οτι περισσοτερο απευθυνεται σε χρηστες android & WindowsMob., αντε για αρχιστε να ανεβαζετε πραμα.... :fun: Lockscreen (handmade, το λεω γιατι μου πηρε 3 ωρες για να τη φτιαξω ) στην 1η εχει το καλενταρι και καποιες εφαρμογες γραφειου, μετα παει στις επαφες τα μυνηματα και...το earthquake που λατρευω και πιο διπλα ειναι μερικα απο τα ιντερνετικα Κεντρικη Μουσικη και μαρκετ, στο μεσαιο παιζει ενα πορτραιτο και φακελοι με τις περιπου 200 εφαρμογες που τρεχει, και τελος δεξια διαφορα κοντρολς και μονιτορς Link to comment Share on other sites More sharing options...
billis_kou Μάϊος 15, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2011 Ας κανω και εγω ενα ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Μάϊος 17, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2011 Υπάρχει τρόπος να πάρουμ τις home/lock screens χωρίς να είμαστε root; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάϊος 18, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 να κανεις printscreen ενοεις/?νομιζω ειναι ανεξαρτητο με το αν εισαι root η' οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Μάϊος 19, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 να κανεις printscreen ενοεις/?νομιζω ειναι ανεξαρτητο με το αν εισαι root η' οχι Χωρίς root γίνεται με το sdk . Σε rooted συσκευές έχει εφαρμογές στο market(αυτή που χρησιμοποιώ εγώ είναι η screenshot). Καλό είναι να αναφέρουμε και την συσκευή και τι έχουμε χρησιμοποιήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21416003342 Μάϊος 19, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 GT-I9000 2.3.3 I9000XXJVO (Juwe's Smart Edition v4.3.1) ADW 1.3.6 Launcher / Honeycomb theme / Icons απο Minimalist theme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάϊος 24, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Χωρίς root γίνεται με το sdk .Σε rooted συσκευές έχει εφαρμογές στο market(αυτή που χρησιμοποιώ εγώ είναι η screenshot). Καλό είναι να αναφέρουμε και την συσκευή και τι έχουμε χρησιμοποιήσει. στο LG optimus 2x δεν χρειαζεται να εισαι rooted, απλα πατας home+power buttons, επειδη ειναι αυτονοητη λειτουργια θεωρησα οτι ολα με καποιο συνδυασμο πληκτρων θα τραβουσαν printscreen για το lockscreen: widget locker για βασικο simple calendar για το ημερολογιο simi για μπαταρια και καιρο bobclockd3 για ρολοι minimalistic text για το κειμενο ρολοι launcher pro για το scaling για τα homescreens βαριεμαι να τα γραψω ολα, αλλωστε τα περισσοτερα ειναι γνωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.