Dagalidis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2004 Από λάθος μου έχασα το ΒΙΟΣ που είχα σώσει από την LEADTEK 5900 128 MB MyViVo πριν κάνω το Flash σε 5950 ULTRA..... To άσχημο νεό είναι ότι εχθές η κάρτα μου για πρώτη φορά στα χρονικά έβγαλε μύνημα κινδύνου λόγο μεγάλης θερμοκρασίας στην GPU και το ωραίο ήταν ότι δεν είχα βαρύ Overclock..... ήμουνα μόνο 420/930 όταν το Default της 5950 ULTRA είναι 475/950 !!!!!!! Ετσι λοιπόν χρειάζομαι το παλιό ΒΙΟΣ το οποίο και δεν έχω για να μην κάνω καμμιά ζημιά στην κάρτα αφού το BIOS της 5950 ανεβάζει την τάση στην GPU και μου δημιουργεί πρόβλημα θερμοκρασιών...... Εαν κάποιος από εσάς γνωρίζει κάποιο link ας μου το δώσει ή εαν έχει την ίδια κάρτα ... παρακαλώ ας κάνει ένα SAVE το ΒΙΟΣ της κάρτας του με το αντίστοιχο Utility της LEADTEK και ας μου το στείλει σε e-mail στο d.dagalidis@tim.com.gr ..... Eυχαριστώ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάϊος 25, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2004 βρε βρε Mr δαγκαλιδης! καλως τον.... :flower: για δε εδω πας και... www.alltests.de/guides/powertuning_5900/ powertuning_5900_1.php zone.altervista.org/ html/index.php?p=news&pageNum=36 www.3dchip.de/faq/VGABiosmod/Flashvorgang.php :flower: :OT: Mr. Boombastic What you want is some boombastic romantic fantastic lover Shaggy Mr. Lover lover, Mr. Lover lover, girl, Mr. Lover lover She call me Mr. Boombastic say me fantastic, touch me in me back she say I'm Mr. Ro...mantic She call me Mr. Boombastic say me fantastic, touch me in me back she say I'm ro... Smooth just like silk Soft and coddle hug me up like a quit I'm a lyrical lover no take me for no filth With my sexual physique Jah know me well built Oh me oh my well well can't you tell I'm just like a turtle crawling out of my shell Gal you captivate my body put me under a spell With your cus cus perfume I love your sweet smell You are the only young girl that can ring my bell And I can take rejection so you tell me go to hell :OT: ζητω συγνωμη για το far away off topic αλλα οι καποιοι θα καταλαβουν την κατασταση μου, αν θετε ζηβατε το.... OOOHHH YEAH BABY!!! IM Mr BooooooMbastic say me fantastic Swiiiiiiiiiiing, soft like the silk...... Οκ το βουλωνω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 25, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2004 LOOOOOOOOOOOOOOL ZARRA....Dag, τσέκαρε και εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 25, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2004 Eυχαριστώ πολύ .....Αντε μπας και γλυτώσουμε την καρτούλα από κανένα ΚΑΚΟ ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάϊος 25, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2004 έγραψες φίλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 27, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2004 Τελικά πήγαν όλα καλά και ξαναγύρισα στο παλιό ΒΙΟΣ.... Οι θερμοκρασίες έπεσαν και πάλι σε φυσιολογικά επίπεδα.... Σκέφτηκα όμως το εξής ... Μιας και έχω το EXOS Watercooling και κάθεται αφού δεν μπορώ ακόμη να βρώ CLIP ούτε BLOCK για socket 754 .... να πάρω ένα Βlock για VGA και να κάνω Watercooling την FX 5900 ... Πιστεύω να πλησιάσω με 5950 ΒΙΟΣ τα 600ΜΗΖ GPU αφού με Aircooling πάει τουλάχιστον 570 χωρίς καθόλου artifacts..... Bεβαια μετά από 3 λεπτά κάνει THRODLING λόγω θερμοκρασιών....... Καλή ιδέα μου φαίνεται ...... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 27, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 14:58] ..... Πιστεύω να πλησιάσω με 5950 ΒΙΟΣ τα 600ΜΗΖ GPU αφού με Aircooling πάει τουλάχιστον 570 χωρίς καθόλου artifacts........... :D Αφου παει τουλαχιστον 570 με aircooling, θα φτανει 600 ανετα μονο με aircooling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 27, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2004 Μακάρι να γίνει έτσι....Οπότε μάλλον την άλλη εβδομάδα εάν η Checkmate έχει διαθέσιμα VGA Block θα κάνω Watercooling την LEADTEK 5900 ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.