Jump to content

σταματησε η εγκατασταση κ κανει συνεχως επανεκινησεις!!

katerinaki

Recommended Posts

εχω ενα αρχαιο λαπτοπ acer

πριν ενα χρονο εσβησε και δεν ξανααναψε...

το ειχα δωσει στον γιο μου να παιζει κ μια μερα πατωντας κατι κουμπια αναψε!!!

ειπα λοιπον να του κανω ενα φορματ k na toy βαλω τα vista ultimate

τα οποια εγκατασταθηκαν σωστα αλλα μου εβγαλε οτι τα windows που χρησιμοποιω δεν ειναι αυθεντικα

κ να τα ενεργοποιησω.....ετσι σαν ασχετη που ειμαι ειπα να τα ξαναεγκαταστησω απ την αρχη..

ετσι λοιπον πηγα στο bios εβαλα να ξεκιναει απο το cd.. μου εβγαλε την οθονη press any key to boot from cd..πατησα ενα κουμπι κ η εγκατασταση ξαναξεκινησε...

αυτη τη φορα ομως η αντιγραφη αρχειων εκανε κατι δευτερολεπτα...

κ στην μεση της εγκαταστασης κολλαγε..μιλαμε για ωρες...

τωρα προσπαθησα να βαλω αλλο cd με τα 7 αλλα μου λεει πως η εκατασταση δεν ολοκληρωθηκε κ να βαλω μεσα το αρχικο σιντι με τα vista...

φφφφ θα σκασω...δεν μπαινει καν στα windows ουτε προχωραει παρακατω οσες φορες κ αν προσπαθει να κανει εγκατασταση...

τι μπορω να κανω για να σταματησει η προηγουμενη εγκατασταση κ να βαλω τα 7?

τι κανω λαθος?

δεν υπαρχει τροπος να κανω φορματ σε οτι εχει μεσα μπας κ ξεκολλησει?

να σας πω επισης πως δεν μπαινει σε κατασταση safe mode γιατι δεν εχει ολοκληρωθει η εγκατασταση.. ουτε εχω backup..ουτε παει σε προηγουμενη κατασταση ..τοτε που λειτουργουσαν τα vista...:wall:

υπαρχει ελπιδα?

(αν απαντησει καποιος να απανταει σαν να μιλαει σε 12χρονο γιατι ειμαι κ λιγο ασχετη...μην αρχισετε τις ορολογιες :p)

thanxxxxxxxxx

αα να σας πω επισης πως οταν κανω ακυρωση εγκαταστασης κ πατωντας διαφορα κουμπια με παει σε μια μαυρη οθονη (πρεπει να ειναι η γραμμη εντολων) που αντι για c:/ ειναι x:/ (boot ή κατι τετοιο) με /dir εχει μεσα κατι που λεει windows k τετοια...

απο εκει μπορω να κανω στο c format? ( μα ολα τα ξερω πια? :dance3: )

εννοω εκει που ειναι στο x να παω στο c κ να κανω φορματ...(κ τι επιπτωσεις μπορει να εχω; ) :shout:

1ον καλωσορισες στην παρεα μας

2ον δεν μιλαμε εδω μεσα στο σιτε για πειρατικα λειτουργικα και τροπους εγκαταστασης τους

3ον αν ειναι πολυ παλιο το λαπτοπ σιγουρα δεν την παλευει ειδικα με vista

δοκιμασε με xp η καμμια εκδοση ubuntu που ειναι δωρεαν και ελαφρια

εδω κοιταξε

Κυκλοφόρησε το ubuntu 10.10 | Ubuntu-gr

παντα φιλικα

1ον καλως σας βρισκω

2ον δεν ειναι πειρατικα αλλα νομιμα απλα οταν τα εγκαθηστουσα επελεξα να πληκτρολογισω μετα τον κωδικο κ οταν μπηκαν τα windows μου εβγαζε σφαλμα οτι δεν ειναι νομιμα..κ ειπα να ξανακανω φορματ ομως στην εγκατασταση μετα την μεση κολλησε.. κ παπαλααααααααααααααααα να σημειωσω οτι το σιντι δουλευει κανονικα σε αλλα πισι

3oν το λαπτοπ μου ειναι περιπου 5 χρονων (οπου να ναι εχει γεννεθλια :p) κ θελω να βαλω τα win7

τελικα μπορω να κανω φορματ απο την γραμμη εντολων????

δυσκολα το βλεπω σε 5 χρονων λαπτοπ τα win 7 μαλλον πρεπει να το ξανασκεφθης

σε μια προσπαθεια σε φιλο μου με amd 2.0 ghz με 1 γιγα μνημη δεν την παλευε με win 7

στα xp δουλευε αρκετα καλα

τωρα αν θελεις σωνει και καλα τα win 7 βαζεις το dvd της εγκαταστασης στην πρωτη καρτελα που θα σου βγαλει σβηνεις το partision που θα βρει και συνεχιζεις την εγκατασταση θα κανει μονο του τα παντα δηλαδη θα σβησει και θα φορμαρει στην συνεχεια το δισκο αυτοματα:) γινονται ολα δεν χρειαζεται να ανησυχεις

μαλλον δεν διαβασες οτι δεν κανει τιποτα... δεν ξεκιναει καν να διαβασει το σιντι των 7...

λεει οτι δεν εχει ολοκληρωθει η εγκατασταση κ ζηταει συνεχως τα βιστα... κ που τα ξαναβαζω κολλαει στο ιδιο σημειο...

δεν ξερω τι να πω

!!

μαλλον δεν διαβασες οτι δεν κανει τιποτα... δεν ξεκιναει καν να διαβασει το σιντι των 7...

λεει οτι δεν εχει ολοκληρωθει η εγκατασταση κ ζηταει συνεχως τα βιστα... κ που τα ξαναβαζω κολλαει στο ιδιο σημειο...

δεν ξερω τι να πω

!!

εχει dvd to laptop? γιατι τα 7 ειναι σε dvd δεν ειναι cd

αν εχει dvd λοιπον και ειναι ενταξει μπαινεις μεσα στο bios η με delete η με f2 και δηλωνεις το dvd drive σαν first boot για να αρχιζει να διαβαζει απο το drive και πατας enter στην πρωτη καρτελα σβηνεις το παρτισιον των vista και συνεχιζεις με φρεσκια εγκατασταση των 7

Βάζεις τα 7 και ξεκινάς την εγκατάσταση. Σε ποιό σημείο ακριβώς σου λέει ότι υπάρχει ήδη εγκατάσταση που έχει μείνει στη μέση;

Αν στο λέει, αφού επιλέξεις το partition για να γίνει η νέα εγκατάσταση, τότε κάνε τα εξής:

1. Εκεί που βλέπεις το δίσκο, έχει από κάτω την επιλογή Drive options (advanced). To πατάς και στην επόμενη καρτέλα, σβήνεις όλα τα partitons (με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις δεδομένα απάνω τους. το θεωρώ δεδομένο γιατί πας για format)

2. Μόλις τελειώσεις, θα βλέπεις μόνο ένα partition που θα είναι unformated.

3. Το επιλέγεις και πατάς Next.

δεν ειναι κακο παντως να φωναξεις καποιο τεχνικο...

Και οι δυο την δουλεια σας 8α κανετε.

Δες και εδω -> Πώς κάνω Format και εγκατάσταση των Windows 7. (how to install Windows 7) | Ronin.gr

και δωσε ιδιαιτερη βαση στο 7 advanced options..

Πολυ πιθανων να μην ξερεις τι πρεπει να κανεις εκει...oταν φτασεις γραψε τι βλεπεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.