Jump to content

Η οθόνη παραμένει σε Stand By Mode...

Indiko_Xoiridio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προσπαθώ από το πρωί να φτιάξω ένα κουτάκι με παλιό hardware που έχω.

Ότι και να έχω κάνει όμως, η οθόνη αρνείται πεισματικά να ανοίξει... :(

Έχω μια μητρική με onboard vga και μια που παίρνει και vga και pci κάρτες γραφικών, 2 κάρτες γραφικών (μια vga και μια pci), μνήμες,3 επεξεργαστές και 2 τροφοδοτικα (το ένα το αγόρασα σήμερα).

Στην μητρική με την onboard vga την δοκίμασα αρχικά μόνη της με τον επεξεργαστή και μια μνήμη. Η οθόνη τίποτα...

Μετά δοκίμασα με την vga κάρτα. Τζίφος...

Άλλαξα τροφοδοτικό και επεξεργαστή. Πάλι τίποτα..

Εννοείται ότι κάθε φορά που άλλαζα κάτι από το υλικό, έκανα clear bios και έβγαζα την μπαταρία της μητρικής.

Στην δεύτερη μητρική έχω δοκιμάσει μόνο με τον ένα επεξεργαστή, τον οποίο δεν τον έχω δοκιμάσει στην πρώτη.

Το τροφοδοτικό με το που το συνδέω στην πρίζα παίρνει μπρος μόνο του χωρίς να πατήσω εγώ το Power.

Δοκίμασα και τις δυο κάρτες γραφικών (pci και vga) αλλά στην οθόνη μάυρη μαυρίλα...

Τι να κάνω;:help:

βγάλε την μπαταριά για μισή ώρα , δοκίμασε διαφορετικές μνήμες, κανε clear cmos .....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.