Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ

jdrogas

Recommended Posts

Παιδια την βρηκα την ακρη παρτε τηλ στο 2106084956 ειναι μια εταιρια απο οτι καταλαβα που φερεται ως επισημος αντιπροσωπος και εχει πολυ καλες τιμες (προς Θεου δεν κανω διαφημιση)απλα βρηκα τη λυση στο προβλημα μου και οπως φαινεται προβλημα το οποιο εχουν και αλλοι σαν και μενα ενδεικτικα παρηγγειλα τις ocz pc 4000 golden timing 2.5-4-4-7 μονο με 400 ευρω με το φπα εννοειται σε συγκριση με το pc memory που τις εχει 363+μεταφορικα και φυσικα απο ελλαδα υπαρχει εγγυηση κανονικα ενω απο αγγλια?Ψαξτε το λιγακι και θα δειτε οτι για 30-35 ευρω αξιζει ο κοπος να στηριξουμε καποιον στην ελλαδα.

Παιδια συγγνωμη εκανα λαθος 410 ευρω και παρασκευη θα ειναι ελλαδα α και το αλλο ευτυχως βρηκα μι apacer 512 δανεικη και βολευτηκα τελικα μεχρι να πρω τις δικες μου ετσι λοιπον αυτη τη στιγμη σας γραφω απο το pc μου.Παντως σας ευχαριστω ολους για την καλη διαθεση που ειχατε να με ενημερωσετε και να με βοηθησετε σας χρωσταω πολλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.