Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ

jdrogas

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους.θελω να αγορασω μνημες απο αγγλια αλλα δεν εχω πιστωτικη.Υπαρχει τροπος μεσω τραπεζης.Μεσα στο site εξηγουν πως μπορει οπελατης να πληρωσει μεσω τραπεζης αλλα δεν εξηγει αν αυτη η επιλογη ισχυει για εξω απο το εξωτερικο.Επισης αν γνωριζει καποιος αν θα πληρωσω κατι extra απο αυτα που λεει στο site.Παιδια βοηθηστε γιατι πουλησα τις δικες μου και εμεινα που λεμε με το pc το χερι.Ευχαριστω πολυ.

Αν εννοείς το pc-mem-upgrade, μπορείς να πληρώσεις με κατάθεση.

Θα πρέπει να υπολογίσεις την τιμή του προϊόντος, τα 4 ευρώ μεταφορικά και κάποια μικρά κερατιάτικα που θα σου ζητήσει η εδώ τράπεζα, για την μεταφορά χρημάτων.

Καλα ρε παιδια 45 ευρω αν παω στην τραπεζα ειναι σιγουρο αυτο?Και μεσω internet Πως μπορω ειναι διαδικασια γιατι δεν εχω ασχοληθει και αν ειναι μεσω τραπεζης ποια τραπεζα εδω ασχολειται με τη συγκεκριμενη τραπεζα του pc memory upgrade?

45 ειναι το manual εμβασμα. Το ξερω γιατι παιδευομουν 2 εβδομαδες με την Eurobank.

Στο internet ειναι αναλογα με την τραπεζα. πχ η Εurobank και η Nova εχουν σιγουρα. Φυσικα προυπόθεση ειναι να εχεις λογαριασμό σε μια απο αυτές !

Mου φαινεται οτι πρεπει να το ξεχασω γιατι θα μαζευτουν 400-450 ευρω ετσι οπως μου τα λετε εντωμεταξυ εχω μονο alpha bank εχω ματωσει και πολυ τωρα τελευταια με το pc μου κατι μια msi 875 κατι ενα tagan κατι ενας σκληρος sata αστα να πανε εχουμε και οικογενεια σημειωτεον και σκυλο (που τρωει πολυ το σκασμενο κι ας ειναι μονο 5 μηνων)βραστα.Καμια καλη ιδεα για τιποτα σε μεταχειρισμενες pc 3700-pc 4000 με καλα timings?

Το θεμα ειναι οτι τις βιαζομαι γιατι εχω μεινει με το pc στο χερι και τωρα πληρωνω internet cafe που γραφω βρηκα κατι μεταχειρισμενες αλλα το παιδι αυτο παρουσιαστηκε φανταρος χθες και απο οτι μου ειπε πρεπει να περιμενω να ορκιστει και κοντευω να σαλταρω .

Απο ελλαδα οταν μου στελνει ο πατερας μου λεφτα μου κρατανε 6 λιρες αγγλιας αρα γυρω τα 3 χιλιαρικα...

πρεπει να ξερεις και το swift code μου ειπαν στην τραπεζα για να μην πληρωνεις κατι εξτρα που σου ζητανε...

απο pc memory upgrade εκανα bank transfer αλλα δεν με χρεωσαν εξτρα αφου ειμαι αγγλια.

Ρε παιδια εχει κανεις Nova Bank VISA h CASH?Kαι στις δυο επανω αναφερεται καθαρα ELECTRON(με το σηματακι) και τα παλιομ%^$)π@ν@ της NOVABANK λενε δε γίνεται να χρησιμοποιηθουν για αγορα μεσω net και καλα για προστασια του καταναλωτη.

Oxi tpt αλλο έχω μια cash ειχα κανει παραγγελια και με πηρε ενα τυπακι απ τα κεντρικα και μου λεγε βλακειες με αποτελεσμα να με αναγκασει να την ακυρωσω μεσω email αφου τους ξεφτελισα πρωτα.Και φίλος που εχει βγαλει απ το ιδιο μπ$ρδ3λ0μ@γ@ζο που λεγεται τραπεζα πιστωτικη του πανε τα ιδια σημερα και γι αυτην.

Οποτε θέλω να παραγειλλω μνημες απο pc-memory και δεν εχω τροπο.Και αν μου λετε οτι ειναι 45 e το εμβασμα για καταθεση ,καλα κρασια!!!

Καλυτερα να παω αγγλια με επιστροφη με κανενα charter το καλοκιαρι παρα να τις παραγγειλω.FFS με τις ελλληνικες τραπεζες δηλαδη δε φτανει που μας τα παιρνουν μας δουλευουν κιόλας.Εγω παντως δε πιστευω οτι σχετιζεται με προστασια καταναλωτη αλλα πολυ απλα γιατι το ηλεκτρονικο εμποριο χωρις να κρατανε ουτε μιζα αυτες ειδικα αν γινονταν με χρεωστικη VISA ELECTRON θα τους ειχε κλεισει το μαγαζι.Sorry για τις xtreme εκφρασεις αλλα τα χω παρει πολυ ασχημα,αφηστε που ακριβαινουν οι μνημες με το που περναει ο καιρος

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Ρε συ...

για ρωτα ξανα στην τραπεζα..

πες τους 8ελω να κανω αγγλικες λιρες καποια λεφτα μου....και μετα να τα στειλω εξω...

εμενα πως μου στελνουν φραγκα εδω? ετσυ...απλα βαλε τα γ@μισιατικα για την μετατροπη και τις 6 λιρες που κρατανε....

μιλα με pc memory upgrade...τα παλικαρια απαντουν αμεσως και ειναι πολυ helpfull....

Θα παω απ ττν τραπεζα και θα τους πω θέλω να κανω καταθεση σε λιρες Αγγλιας στο στγκεκριμενο λογαριασμο.Ετσι και μου ζητησουν κανενα ελλεινο εμβασμα η μου πουν καμια αλλη μ2λ@κεια εχει να πεσει πολυ βρισιμο.Εντωμεταξι πρεπει να χω στειλει email απο πριν στο pc-memory και να τους πω τι ταδε μερα και ωρα μπαινουν τα χρηματα στειλτε μου αυτο?Η τους λεω αφου τα βαλω.υπαρχει περιπτωση να μου "φανε" τα χρηματα ?Πως εξασφαλιζομαι με την αποδειξη κατάθεσης νομικα εγω?

δεν νομιζω ποτε πως μπορεις να εισαι ασφαλης....το σιτε ομως δεν ειναι κανα πλαισιο χεχε....ειναι σοβαρο...καταστημα...οταν τις παραγγειλεις σε ρωταει πως 8α πληρωσεις..

του βαζεις wire transfer και καλα 8α στειλεις φραγκα μεσω τραπεζης....στο μαιλ που 8α σου ερ8ει απαντησε τους και πες τους τα εβαλα τα χρηματα....οταν στειλω χρηματα μου ζηταει και περιγραφη εδω αγγλια μεσω ιτνερνετ...και του βαζω τον αρι8μο της παραγγελιας μου...

τα βρισκουν αυτοι ποτε δεν εχω ακουσει για προβλημα...

βασικα αυτα που σου λεω σημερα τα εκανα με τισ 3700ΕΒ που παραγγειλα και μιας και δεν ειχα βιζα γιατι ειναι της κοπελας μου και γκρινιαζε τα εστειλα με Internet banking...

ερε μεγαλεια η αγγλια...(σιγα τα μεγαλεια αλλα τοσο μικρα πραγματακια τα κανουν ολα ευκολοτερα)

ερχομαι ελλαδα μονιμα...να δω που 8α πουλαω μεσα σε λιγες μερες τα hardware

μου και απο που 8α ψωνιζω....

join the club....

Θα τα αγοραζεις μεσω κανενος φιλου απο Αγγλια.Θα παιρνεις απο δω μονο cpu ΟΕΜ που εχουν τυχαιως την καλυτερη τιμη παγκοσμιως οταν πρωτοκυκλοφορουν η καμια ανοιγμενη καρτα που την παραγγειλε κανενας τεχνικος για να την δοκιμασει στο μαγαζι και την πηρε απο Αμερικη.

Οποτε u welcome to the club της ελληνικης ρεζιλας :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.