speedster Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2011 Αν και εχω διαβασει γενικα στο φόρουμ για εγκατασταση ssd δεν εχω καταλαβει τελικα τι πρέπει να κανω.Εχω μια υπαρχουσα εγκατασταση 80 gb στο λαπτοπ μου στο σκληρό δίσκο και θελω να βάλω τον vertex 2 120gb πάνω. Πως μπορω να το κάνω χωρις fresh install και τι πρέπει να κλείσω από υπηρεσιες;Ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθήσω ώστε να μην χασω τιποτα...Εχω τη διπλωματικη και πολλα ακομη εγγραφα εκει μέσα.Με ποιο προγραμμα μπορώ να κάνω τη μεταφορά του partition; Χρειαζεται να κανω alignment?Ευχαριστω εκ των προτερων.
Zenor Μάϊος 13, 2011 #2 Μάϊος 13, 2011 Υπάρχουν προγράμματα που μέσω αυτών μπορείς να κάνεις clone μία εγκατάσταση windows σε άλλο μέσο αποθήκευσης.π.χ το Acronis True Image και το Norton Ghost.Θα σου έχει επιλογή δηλαδή στο πρόγραμμα να κάνεις clone όλο τον σκληρό στον solid state.
speedster Μάϊος 15, 2011 Author #3 Μάϊος 15, 2011 @@@@ τη μαλ@κια της Acronis κολλαει και δεν γινεται τιποτα 2 μερες τωρα...ουτε με το paragon migrate to ssd . το πρωτα κολλαει, το δευτερο αποτυγχανει...θα το σπασω...!!! καμια ιδεα;
AlexanderK Μάϊος 15, 2011 #4 Μάϊος 15, 2011 αν εχεις windows 7 με το backup/restore των windows γινεται τελεια!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.