Guest Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2011 καλησπερασημερα 14/5/2011 και ωρα κοντα στης 12 με 1 εγινε κλοπη σε τσαντα φιλης μου στην βαλαωριτου.λογικα ο κλεφτης θα εχει πεταξει σε καποιο σημειο ευελπιστουμε διαφορα αντικειμενα οπως ταυτοτητα κτλ.οσοι γνωριζουν κατι η τυχαινεινα εχουν πληροφορια πειτε μου με ΡΜ.να'στε καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάϊος 15, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2011 μενω λιγο παραπανω, πλατεια αντιγονιδων, θα εχω το νου μου..καντε μια βολτα αντιγονιδων, καραολη δημητριου, δωδεκανησου, και στα στενα τους.. συνηθως εκει τα πετανε...κατα προτιμιση μερα, οχι βραδυ, αν ειναι μονος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 18, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 ήδη κάναμε έλεγχο γύρω γύρω,πήγα με την μηχανή κάθε στενό το ξεσκώνισα,αλλά τίποτα . Ποιο πολυ την καινε τα συναισθηματικης αξιας πραγματα,γιατι απο λεφτα δεν ειχε μεσα λεφτα την πιστωτικη την ακυρωσε και ταυτοτητα με πασο θα βγαλει καινουργια. Οποτε ... μονο συναισθηματικα πραγματα ειναι το θεμα. Να'σε καλα παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάϊος 18, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Εμενα της μανας μου την ειχε βρει ενας Παπας μετα απο δυο βδομαδες πεταμενη σε ενα παρκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_tech Μάϊος 18, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Αυτός ο Πάπας??? Sorry δεν άντεξα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάϊος 18, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Στην αστυνομια να την δηλωσετε ετσι ωστε αν την βρει καποιος να σας παρουν τηλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Μάϊος 28, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 Στην αστυνομια να την δηλωσετε ετσι ωστε αν την βρει καποιος να σας παρουν τηλ.να το δηλώσουν για να μην μας βγάζουν κάτι απίστευτα μικρά νούμερα κλοπών και μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Μάϊος 28, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 Συγνωμη ρε συ oxide,για αυτο δεν πληρωνεστε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 28, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 wat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Μάϊος 29, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 Συγνωμη ρε συ oxide,για αυτο δεν πληρωνεστε; :hehe: μαλλον με κάποιο τρόπο νόμισες ότι είμαι αστυνομικός ε? Εγώ απλά λέω, πως όποτε βλέπω νούμερα κλοπών, ληστειών κτλ ξέρω ότι είναι πλασματικά προς τα κάτω αφού πάρα πολλά περιστατικά δεν καταγράφονται ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.