Jump to content

Αγορά Tv

Razgriz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας Κύριοι,

Εδώ και περίπου ένα μήνα έχω στο μυαλό μου την αγορά μιας νέας Tv μεγαλήτερης από την ήδη υπάρχουσα και φυσικά τεχνολογικά καλύτερης + 3D.

Την απόφαση για την αγορά την έχω πάρει ήδη και αφού έχω καταλήξει στο μοντέλο για το οποίο ενδιαφέρομαι, έκανα μια έρευνα αγοράς για την καλύτερη τιμή.

Αυτό που με προβλημάτησε είναι η διαφορά της τιμής του ύψους τών 500ε ! ανάμεσα στις αλυσίδες καταστημάτων της Ελλάδας και στα μικρά μαγαζιά.

Το μοντέλο της τηλεόρασης είναι UE55d8000, ( Δεν μπαίνω σε λεπτομέριες προς αποφυγή της σκέψης οτι κάνω την οποιαδήποτε διαφήμιση ) Μια απλή αναζήτηση του ενός λεπτού στο skroutz θα σας παρέχει τα ακριβή αποτελέσματα και θα καταλάβετε τη διαφορά.

Το ερώτημα μου είναι εάν υπάρχει η πιθανότητα τα μαγαζιά με την χαμηλότερη τιμή να έχουν κάποιο ''παρεμφερές'' ( κινέζικο , δευτερεύον , υποδιέστερο.. ) μοντέλο το οποιο φυσικά δεν θα είναι αυτό για το οποίο πλήρωσα.

Μετά απο συζήτηση με φίλο, ο οποίος δουλεύει υπεύθυνος σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων, μου πρότεινε οτι ο καλύτερος τρόπος θα ήταν η ''face to face'' συζήτηση με τα άτομα του μαγαζιού για να βεβαιωθούμε οτι είναι το αυθεντικό μοντέλο και στη συνέχεια εάν προχωρήσω στην αγορά του να ελέγξω τηλεφωνικά το S/N - P/N με την εταιρεία παραγωγής αφότου μου έχει παραδωθεί σπίτι.

Στην περίπτωση που δεν επαληθεύεται το S/N - P/N με την εταιρεία και εφόσον η τηλεόραση είναι στο κουτί της,( ανοιγμένο απο τη πάνω μεριά φυσικά ώστε να βρούμε τα numbers ) μπορεί δια νόμου να επιστραφεί με άμεση αποζημίωση ?

ΥΓ. Τα περισσότερα μαγαζιά φέρουν ''σφραγίδα''(ή μια απλή πρόταση) στη σελίδα τους που ισχυρίζεται την γνησιότητα του προϊντος.

Θα εκτιμούσα την όποια βοήθεια πάνω στο θέμα, ειδικά από άτομα τα οποία έχουν αγοράσει προϊόν του οποίου η τιμή είχε ανάλογη διαφορά απο μαγαζί σε μαγαζί.

Φίλε μου καλως ήρθες στην Ελληνική αγορά.

Η διαφορά βέβαια θα είναι μεταξύ ενός από τις γνωστές αλυσίδες καταστημάτων και ενός απλού internetικού.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να πάρεις fake προιόν ειδικά σε τηλεόραση και δη στο μοντέλο που έχεις επιλέξει το οποίο είναι flagship της Sammy για το 2011.

Απλά σαν συμβουλή θα έλεγα να πιέσεις τηλεφωνικά το κατάστημα να σου επιβεβαιώσει ότι είναι από Ελληνική αντιπροσωπεία.

Φίλε μου, είναι ακριβώς όπως το είπες!

Χτές πέρασα απο το κατάστημα και μπορώ να πω οτι ήταν αξιοπρεπέστατο αν και μικρό.

Ρώτησα για το μείζων θέμα και η απάντηση ήταν οτι τα μεγάλα καταστήματα έχουν μεγάλο προσωπικό, κτλ ..

Και με διαβεβαίωσαν οτι η TV είναι μια και μοναδική από τον κύριο αντιπρόσωπο της Ελλάδας.

Αν όλα πάνε καλά προς Πέμπτη με βλέπω για άλλη μια επίσκεψη για κλείσιμο :T:

Φίλε μου, είναι ακριβώς όπως το είπες!

Χτές πέρασα απο το κατάστημα και μπορώ να πω οτι ήταν αξιοπρεπέστατο αν και μικρό.

Ρώτησα για το μείζων θέμα και η απάντηση ήταν οτι τα μεγάλα καταστήματα έχουν μεγάλο προσωπικό, κτλ ..

Και με διαβεβαίωσαν οτι η TV είναι μια και μοναδική από τον κύριο αντιπρόσωπο της Ελλάδας.

Αν όλα πάνε καλά προς Πέμπτη με βλέπω για άλλη μια επίσκεψη για κλείσιμο :T:

Άντε με το καλό, η τηλεόραη είναι απίστευτη και όποις δεν την έχει δει να πάει.

Και εγώ περιμένω προς το φθινόπωρο την 60D8000 για να προχωρήσω σε αγορά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.