Jump to content

Ενοχλητικό παράθυρο

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Μερικές φορές, σε όποια σελίδα και να είμαι, ενώ φορτώνει η σελίδα που θέλω, μου πετάει και ένα διαφημιστικό παράθυρο ενός τσοντο site. Πώς μπορώ να το ξεφορτωθω; ΜΟΥ 'ΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!

Για αρχη κοιτα στα Add/Remove programms για καμια περίεργη καταχωρηση. Μετα τρέξε τα προγραμματακια.

Δεν χρειαζεται να αλλαξει browser αφου του το κανει σε όποια σελιδα και να ειναι......

βρήκα σε ένα CD ένα Ad-aware, το έτρεξα, βρήκε μία καταχώρηση και 4 αρχεία, τα διέγραψε αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. Browser δεν θέλω να αλλάξω προς το παρόν τουλάχιστον μιας και μπαίνω από τον υπολογιστή του πατέρα μου ο οποίος σέρνεται και ο IE είναι ο πιο γρήγορος. Σε κάνα τρίμηνο μετακομίζουμε και κατά την τοποθέτηση των τηλεφωνικών καλλωδίων των είχα από κοντ΄ατον ηλεκτρολόγο απότε μάλλον δεν θα υπάρχει πρόβλημα τηλεφώνου και θα μπαίνω από το δικό μου ο οποίος είναι πολύ πιο γρήγορος...

Εχεις κοιταξει στα αγαπημενα μηπως εχει χωθει εκει?

Εφοσον συνεχιζει κατι εχεις κατεβασει το οποιο ειναι ο κυριος λογος που σου πεταει αυτο το ποπ-απ.

Οσο για το οτι ειναι εκνευριστικο...ωωω ναι ειναι! πολυ πολυ εκνευριστικο.

Στα Favourites τίποτα. Στο Add/Remove programs δεν είδα τίποτα ύποπτο. Επίσης βρήκα το φάκελο με τα Cookies και τα Temporary internet files, τα διέγραψα. Φαίνεται οτι γλιτώσαμε απ'αυτό. Τώρα όμως μου πέταξε καινούριο!!! ’μα κάνω καινούριο χρήστη θα ληθεί; Του πατέρα μου μάλλον δεν του το βγάζει αφού δεν μου έχει πεί τίποτα άρα λογικά απλά το πρόβλημα το έχω εγώ ως χρήστης.

Όχι , φτιάχνοντας νέο user account δεν πρόκειται να λυθεί το πρόβλημά σου.

Πες μας τι βλέπεις στο Start Up ( στο msconfig ).

Επίσης κοίτα στον φάκελο Program Files για τους εξής φακέλους:

Mybar

myweb

mywebbar

myway

( είναι άλλος ένας γαμώτο , αλλά δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή την ονομασία... )

Και μετά από ένα Restart , ( χωρίς να κάνεις kill κάποιο πρόγραμμα ) , μπές στον Task Manager , στο Processes , και πες μας ότι βλέπεις εκεί ( καλύτερα να μας τα πείς όλα )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.