kakakiashu Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2011 10 video games που έγιναν ταινία!εκτός αυτών ,για πείτε αλλα που εγιναν και ποια θα θελατε να γίνουν (και θα μπορουσαν)Απ τα 10 πάντως ψηφίζω resident evil
Iraklis Μάϊος 13, 2011 #2 Μάϊος 13, 2011 εγιναν πρωτα τα παιχνιδια του Hitman με διαφορες σειρες και μετα βγηκε και η φοβερη ταινια του ομως θα ηθελα πολυ να βγαλουν το Arma Armed Assault σε ταινια.
billpeppas Μάϊος 13, 2011 #3 Μάϊος 13, 2011 Mortal Kombat, Resident Evil τρώγονταν. Silent Hill = μετριότατο, με καλές στιγμές και σαχλές επίσης. Hitman = παντελής αποτυχία ( παίζει να με άφησε πιο αδιάφορο και από τα James Pond(ium) ) Max Payne = τραγικό ( μόνο χειρότερο του από τα τελευταία action/thriller movies το "Mirrors" ) Lara Croft δεν ξέρω, δεν τα έχω δει, αλλά μάλλον μουφίτσες θα 'ταν ( guessing... )
digitaltiger Μάϊος 13, 2011 #4 Μάϊος 13, 2011 Assassins Creed[ame=http://www.youtube.com/watch?v=vcE8xJkK6t4]YouTube - Assassin's Creed Lineage - Complete Movie[/ame]
Periklis_pap Μάϊος 13, 2011 #5 Μάϊος 13, 2011 εγιναν πρωτα τα παιχνιδια του Hitman με διαφορες σειρες και μετα βγηκε και η φοβερη ταινια του ομως θα ηθελα πολυ να βγαλουν το Arma Armed Assault σε ταινια. Γιατί έχει κάποια ιδιαίτερη υπόθεση σαν παιχνίδι? Ένα war simulator είναι. (Mαρεσει πολύ και εμένα απλά δεν έχει υπόθεση για ταινία imho)
Periklis_pap Μάϊος 13, 2011 #7 Μάϊος 13, 2011 Τώρα που το σκέφτομαι τα MGS θα γίνονταν καλές ταινίες. Υ.Γ. οι οποιες θα ήταν τεράστιες και σε σύνολο καμιά 15αρια
Dionysis Μάϊος 13, 2011 #8 Μάϊος 13, 2011 Silent Hill πετυχημένη μεταφορα στην μεγάλη οθόνη. Φέτος ετοιμάζετε και το 2[ame=http://www.youtube.com/watch?v=V4cSwlcPdx0]YouTube - Silent Hill: Revelation 3D Trailer HD[/ame]Μετά Max payne δεν μου άρεσε, το Tekken έτσι και ετσι, Alone in the dark επήσης δεν μου άρεσεΘα ήθελα να δω το Uncharted ενα απο τα καλύτερα παιχνίδια αυτήν την στιγμή για PS3
yannismak Μάϊος 13, 2011 #9 Μάϊος 13, 2011 Τώρα που το σκέφτομαι τα MGS θα γίνονταν καλές ταινίες.Υ.Γ. οι οποιες θα ήταν τεράστιες και σε σύνολο καμιά 15αρια Μα τα MGS με τόσα cutscenes είναι ήδη ταινίες Έλεος πια με τον Kojima! Εγώ πιστεύω ότι το hitman ήταν διασκεδαστικό. Τα tomb raider αξιόλογα (η jolie είναι πιο γούναρος από την lara croft). H μεγαλύτερη πατάτα ever είναι το far cry. Ο ορισμός του epic fail.
AIRETIKOS Μάϊος 13, 2011 #10 Μάϊος 13, 2011 υπάρχει το Νο 1 αρκετά λοου μπατζετ με μουφα ηθοποιούς άλλα έμενα μου άρεσε.Metal Gear Solid PhilanthropyMovie « Metal Gear Solid: Philanthropy τσάμπα ειναι οποίος8ελει κατεβάζει ...
cherryman Μάϊος 13, 2011 #12 Μάϊος 13, 2011 Κάποιες από τις ταινίες του είναι μεταφορές από παιχνίδια, αλλά παίζει να είναι ο σκηνοθέτης με τις μακράν χειρότερες ταινίες EVER.
vic Μάϊος 13, 2011 #13 Μάϊος 13, 2011 Κάποιες από τις ταινίες του είναι μεταφορές από παιχνίδια, αλλά παίζει να είναι ο σκηνοθέτης με τις μακράν χειρότερες ταινίες EVER. 5.1 είναι το ανώτερο που του έχουν βάλει. Τα περισσότερα είναι κάτω από 3.
Dionysis Μάϊος 13, 2011 #14 Μάϊος 13, 2011 υπάρχει το Νο 1 αρκετά λοου μπατζετ με μουφα ηθοποιούς άλλα έμενα μου άρεσε.Metal Gear Solid PhilanthropyMovie « Metal Gear Solid: Philanthropy τσάμπα ειναι οποίος8ελει κατεβάζει ...Το Metal gear Solid Θα μπωρούσε να γίνει ταινιάρα αν επεφτε χρήμα
AIRETIKOS Μάϊος 13, 2011 #15 Μάϊος 13, 2011 Το Metal gear Solid Θα μπωρούσε να γίνει ταινιάρα αν επεφτε χρήμακαλα τα λες....το philanthropy κοστισε 30.000 δολαρια αν θυμαμαι καλα.
Iraklis Μάϊος 13, 2011 #16 Μάϊος 13, 2011 Γιατί έχει κάποια ιδιαίτερη υπόθεση σαν παιχνίδι? Ένα war simulator είναι. (Mαρεσει πολύ και εμένα απλά δεν έχει υπόθεση για ταινία imho) ε ναι ρε αγορι μου σε σηριαλ θα εβγαινε το αρμα φυσικα και σε ποιον δεν αρεσει μεταφορες, ενεδρα, call air-soldier support, airbone και οτι αλλο μπορει να φανταστει το μυαλο μας. εσυ τι ειδους αποστολες κανεις (editor) ; η μπαινεις στο ονλινε ;
billpeppas Μάϊος 14, 2011 #18 Μάϊος 14, 2011 Το crysis θα γούσταρα πολύ να το δω σε ταινία. Από τον Uwe Boll ?
louis_gas Μάϊος 14, 2011 #19 Μάϊος 14, 2011 Max Payne και Hitman αν και εφαγαν κραξιμο εμενα μου αρεσαν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.