Jump to content

Παιχνιδια που εγιναν ταινία!

kakakiashu

Recommended Posts

εγιναν πρωτα τα παιχνιδια του Hitman με διαφορες σειρες και μετα βγηκε και η φοβερη ταινια του :)

ομως θα ηθελα πολυ να βγαλουν το Arma Armed Assault σε ταινια.

Mortal Kombat, Resident Evil τρώγονταν.

Silent Hill = μετριότατο, με καλές στιγμές και σαχλές επίσης.

Hitman = παντελής αποτυχία ( παίζει να με άφησε πιο αδιάφορο και από τα James Pond(ium) :D )

Max Payne = τραγικό ( μόνο χειρότερο του από τα τελευταία action/thriller movies το "Mirrors" :D )

Lara Croft δεν ξέρω, δεν τα έχω δει, αλλά μάλλον μουφίτσες θα 'ταν ( guessing... )

εγιναν πρωτα τα παιχνιδια του Hitman με διαφορες σειρες και μετα βγηκε και η φοβερη ταινια του :)

ομως θα ηθελα πολυ να βγαλουν το Arma Armed Assault σε ταινια.

Γιατί έχει κάποια ιδιαίτερη υπόθεση σαν παιχνίδι? Ένα war simulator είναι.

(Mαρεσει πολύ και εμένα απλά δεν έχει υπόθεση για ταινία imho)

Τώρα που το σκέφτομαι τα MGS θα γίνονταν καλές ταινίες.

Υ.Γ. οι οποιες θα ήταν τεράστιες και σε σύνολο καμιά 15αρια :p

Silent Hill πετυχημένη μεταφορα στην μεγάλη οθόνη. Φέτος ετοιμάζετε και το 2

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=V4cSwlcPdx0]YouTube - Silent Hill: Revelation 3D Trailer HD[/ame]

Μετά Max payne δεν μου άρεσε, το Tekken έτσι και ετσι, Alone in the dark επήσης δεν μου άρεσε

Θα ήθελα να δω το Uncharted ενα απο τα καλύτερα παιχνίδια αυτήν την στιγμή για PS3

Τώρα που το σκέφτομαι τα MGS θα γίνονταν καλές ταινίες.

Υ.Γ. οι οποιες θα ήταν τεράστιες και σε σύνολο καμιά 15αρια :p

Μα τα MGS με τόσα cutscenes είναι ήδη ταινίες :p Έλεος πια με τον Kojima!

Εγώ πιστεύω ότι το hitman ήταν διασκεδαστικό. Τα tomb raider αξιόλογα (η jolie είναι πιο γούναρος από την lara croft). H μεγαλύτερη πατάτα ever είναι το far cry. Ο ορισμός του epic fail.

Κάποιες από τις ταινίες του είναι μεταφορές από παιχνίδια, αλλά παίζει να είναι ο σκηνοθέτης με τις μακράν χειρότερες ταινίες EVER.

Κάποιες από τις ταινίες του είναι μεταφορές από παιχνίδια, αλλά παίζει να είναι ο σκηνοθέτης με τις μακράν χειρότερες ταινίες EVER.

5.1 είναι το ανώτερο που του έχουν βάλει. Τα περισσότερα είναι κάτω από 3. :hehe:

υπάρχει το Νο 1 αρκετά λοου μπατζετ με μουφα ηθοποιούς άλλα έμενα μου άρεσε.

Metal Gear Solid Philanthropy

Movie « Metal Gear Solid: Philanthropy τσάμπα ειναι οποίος

8ελει κατεβάζει ...

Το Metal gear Solid Θα μπωρούσε να γίνει ταινιάρα αν επεφτε χρήμα

Το Metal gear Solid Θα μπωρούσε να γίνει ταινιάρα αν επεφτε χρήμα

καλα τα λες....το philanthropy κοστισε 30.000 δολαρια αν θυμαμαι καλα.

Γιατί έχει κάποια ιδιαίτερη υπόθεση σαν παιχνίδι? Ένα war simulator είναι.

(Mαρεσει πολύ και εμένα απλά δεν έχει υπόθεση για ταινία imho)

ε ναι ρε αγορι μου σε σηριαλ θα εβγαινε το αρμα φυσικα και σε ποιον δεν αρεσει :D μεταφορες, ενεδρα, call air-soldier support, airbone και οτι αλλο μπορει να φανταστει το μυαλο μας.

εσυ τι ειδους αποστολες κανεις (editor) ; η μπαινεις στο ονλινε ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.