Jump to content

Kαρτα ati5750 και τροφοδοτικο.

corrupted93

Recommended Posts

Καλησπερα, εχω ενα τροφοδοτικο 400w και θα ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρξει προβλημα στο συστημα με την αντικατασταση της nvidia 8500gt που εχω, με την ati5750.

Στο μηχανημα εχω:

1 σκληρο sata

1+1 gb ram

1 dvd-rw

intel quad core 6600

nvidia 8500 gt

2 ανεμιστηρες(ενας στον επεξεργαστη και ακομα εναν.)

56k modem καρτα( καπως ετσι λεγεται.)

Θα βοηθησει καθολου αν βγαλω το dvd-rw και την 56k καρτα ή θα πρεπει να προβω σε αγορα νεου τροφοδοτικου ετσι και αλλιως;

γενικα δεν θα εχεις προβλημα απο την αλλαγη.

.....αν και θα βοηθαγε να μην εχεις εδω και χρονια το χειροτερο 400αρη psu που κυκλοφορει στην αγορα(μιας και δεν αναφερεις ποιο ειναι)..καθως και να μην εχεις κανει αρκετα υψηλο oc στο cpu.

Δεν χρειαζεται..οχι..

Το dvdrw μονο στην εκκινηση θα ζητησει το ρευμα του ...-δεν ξερω ποσο.

Απο εκει και επειτα αν δεν τον χρησιμοποιεις δεν θα σου καταναλωνει...οποτε μια η αλλη ειναι.

Περα απο αυτο ..2 αμπ στην 12αρα θα ειναι λογικα...αν σου λειπουν αυτα και σου κανει νερα με αυτο πανω...μην το ξανανοιξεις μεχρι να παρεις αλλο τροφοδοτικο τοτε.

Τωρα modem δεν εχω μετρησει ποτε ποσο καιει...φανταζομαι θα ειναι αναξιο λογου.

Ετσι οπως το υπολογιζω παντως...απο 100watt(idle) μεχρι 170watt(load) υπολογιζω σε load με οτι εχεις.(απο το τροφοδοτικο και μετα..τα νουμερα ..οχι απο τον τοιχο-δεη)

Με μια connect 3d 5750 1gb ddr3 που πηρα για το 2ο HTPC μου είχα θέμα με το μικρό τροφοδοτικό που είχε (420W)

Για εμένα πάρε και ένα τροφοδοτικό για να είσαι σίγουρα καλλυμένος :yu:

Κανονικά επώνυμο τροφοδοτικό 400W επαρκεί για Core2Duo + 5750. To Lamtech 400W όμως ισοδυναμεί με 300W επώνυμο. Επιπλέον αν το ζορίζεις μπορεί να καεί και να πάρει μαζί του και κάρτες, μητρικές κλπ. κάτι το οποίο έχω δει ουκ ολίγες φορές σε γνωστούς. Κοίτα να πάρεις κανένα Corsair Builder Series CX430 με ~45€ να μην έχεις θέματα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.