Indiko_Xoiridio Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2011 Πριν λίγο έκανα format.Από τους σκληρούς που έχω για αποθήκευση, ο ένας δεν με αφήνει να μπω και να δω τα αρχεία του.Όταν πατάω διπλό κλικ μου βγάζει αυτό το μήνυμα: "S:\ is not accessible. Access is denied."Στο Acronis Disk Director μου τον δείχνει κανονικά (το συνολικό μέγεθος του και πόσο χώρο έχω ελεύθερο). Επίσης όταν πατάω browse files (στο Acronis), μου δείχνει όλα τα αρχεία που έχω σε αυτόν.Τι μπορεί να φταίει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 12, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2011 Win XP έβαλες;Αν ναι δες αυτό μήπως βοηθήσει http://support.microsoft.com/kb/810881 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Μάϊος 13, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2011 Windows 7 64bit.Στην προηγούμενη εγκατάσταση είχα πειράξει τα sharing options. Αλλά αυτό το είχα κάνει και στον τρίτο σκληρό που έχω, τον οποίο μπορώ να τον ανοίξω κανονικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάϊος 13, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2011 Μπες Safe mode και αλλαξε τα δικαωματα προσβασης στον δισκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Μάϊος 13, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2011 Ευχαριστώ. Το έκανα και τώρα τον βλέπει κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 13, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2011 Σε μια παρομοια περιπτωση, αν τυχον δυσκολευεται κανεις αλλος η και γενικα για να υπαρχει η απαντηση, υπαρχει και το προγραμματακι ownership που σου δινει τα δικαιωματα.Μου λειτουργησε καποτε και ειπα να το μοιραστω:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.