Jump to content

Τι ρολο παιζουν τα i3 i5 i7 ;

Iraklis

Recommended Posts

Μου κραταει εδω και πολυ καιρο αυτη η απορια μου και μαλλον μ'αυτην θα μεινω

ειχα παει σ'ενα μαγαζι να αγορασω καινουργιο PC και του λεω CPU i7 αν θυμαμαι καλα το 3.40ghz turbo

και του πεταχτηκαν τα ματια και μου λεει τι να το κανεις αυτο ; και εγω δεν ειπα κιχ και μου λεει καλυτερα να βαλω i3 γιατι οσο θα περναει ο καιρος θα βγαινουν ακομα ποιοι δυνατοι.

στην τελικη δεν αγορασα PC

google και wiki θα βρεις πολυ πληροφορια για αρχιτεκτονικες.

Αυτο που σου ειπε ηταν λιγο εως πολυ ατοπο, για τακτικη πωλησης καθαρα.

Αλλο η σωστη ενημερωση αλλο αυτο που πηγε να σου περασει αυτος

Δηλαδή εγώ αν δεν σου πώ να πάρεις τον super duper 6πύρηνο είμαι οπισθοδρομικός?

Ίσα ίσα που σαν πωλητής είχε όφελος να σου πουλήσει αμάσητο το πιο ακριβό αλλά το θέμα είναι πως σε αυτές τις περιπτώσεις κοιτάς τις ανάγκες σου και αναλόγως αγοράζεις..

Αν σε καλύπτει ο ι5 για την χρήση που κάνεις , τι τον θές τον ι7.

Τα εχουμε χιλιογράψει αυτά.

Ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του.. υπάρχουν βέβαια και κάποιοι

που τα στάζουν για να λένε και καλά οτι έχουν το καλύτερο.

Δηλαδή εγώ αν δεν σου πώ να πάρεις τον super duper 6πύρηνο είμαι οπισθοδρομικός?

Ίσα ίσα που σαν πωλητής είχε όφελος να σου πουλήσει αμάσητο το πιο ακριβό αλλά το θέμα είναι πως σε αυτές τις περιπτώσεις κοιτάς τις ανάγκες σου και αναλόγως αγοράζεις..

Αν σε καλύπτει ο ι5 για την χρήση που κάνεις , τι τον θές τον ι7.

Τα εχουμε χιλιογράψει αυτά.

Ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του.. υπάρχουν βέβαια και κάποιοι

που τα στάζουν για να λένε και καλά οτι έχουν το καλύτερο.

επειδη το ενα το εχω στην Δουλεια μου και το αλλο ηθελα να το εχω σπιτι (οχι μην μου πεις λαπτοπ η νετμπουκ, δεν με ταιριαζουνε):)

ΠΑΝΤΑ εχει να κανει με τη χρήση θέλεις να κάνεις.

ΚΑι ο ι3 και ο ι9 και ο ι1312313 έχουν την χρήση τους, και κάποιοι τους χρειάζονται και κάποιοι όχι.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.