Jump to content

ποσα ψυγεια χωρανε σε ενα stackerακι???

baggeliswj

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα....ετοιμαζω το κουτακι μου με νερα επιτελους και θα ηθελα να μαθω ποσα ψυγεια χωρανε max και πως τα τοποθετειτε...??

ευχαριστω εκ των προτερων αλλα εγω εχω κολησει σε ενα 3πλο,ενα 2πλο και ενα μονο...κατι αλλο???

ένα 3πλό μπροστά, ένα 4πλο κάτω, ένα 3πλο πάνω, ένα μονό πίσω, δύο 2πλά στην πόρτα εσωτερικά .. και πολλά ακόμα

πόσα θες εσύ;

ένα 3πλό μπροστά, ένα 4πλο κάτω, ένα 3πλο πάνω, ένα μονό πίσω, δύο 2πλά στην πόρτα εσωτερικά .. και πολλά ακόμα

πόσα θες εσύ;

1)Αμα βαλει τριπλο μπροστα ξεχναει DVD και το panel για τους ανεμιστηρες κτλ......

2)4πλο κατω δεν μπενει ταυτοχρονα με το τριπλο μπροστα.....

3)το μονο πισω το καταλαβαινω:p

4)τριπλο πανω...οκ...πες οτι το στερεωσε τα fan απο που θα τραβανε/βγαζοθν????

5)Αυτο για το πλαινο δεν μπορω να το φανταστω καν....

Ps1:Πολυ θα ηθελα να δω αν εχεις καμια φωτο απο αυτα που εχεις στο μυαλο σου :T:

Ps 2:Παρε πισω αυτα που ειπες πιο πανω γιατι ο baggelakis θα κανει ονειρα και δεν με βλεπω να κοιμαμε το βραδυ..... :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Ισως το παρακανα λιγο.. :tomato:

1)Αμα βαλει τριπλο μπροστα ξεχναει DVD και το panel για τους ανεμιστηρες κτλ......

χμμ το σκεφτηκα με βαση το δικο μου κουτι που δεν εχει τιποτα απο οπτικα πανω... :hmm:

2)4πλο κατω δεν μπενει ταυτοχρονα με το τριπλο μπροστα.....

στην περιπτωση που βιδωθει κατω απο το κουτι γιατι οχι.. με τα ροδακια ανεβαινει το κουτι, και νομιζω υπαρχει χωρος και για το ψυγειο με τους ανεμιστηρες και καποια αποσταση για τον αερα.

4)τριπλο πανω...οκ...πες οτι το στερεωσε τα fan απο που θα τραβανε/βγαζοθν????

Ειτε αφηνοντας λιγη αποσταση μεταξυ οροφης και ανεμιστηρων, ειτε κοβωντας ενα κομματι της οροφης (η οροφη εχει ετσι και αλλιως καποιες τρυπες)

5)Αυτο για το πλαινο δεν μπορω να το φανταστω καν....

καποια stacker εχουν ενα πλαστικο στο πλαι που μπαινουν 4 ανεμιστηρες 2 * 2. Μονταροντας το, μπορεις να προσαρμοσεις 2 2πλα ψυγεια εκει, αν και θα πρπει να το στηριξεις.

Τωρα live δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να μπουν ολα.. :rolleyes:

EDIΤ

Λαθος μου, το ειδα τωρα, μεχρι διπλο για πανω...

Για φωτο λιγο δυσκολο.. Τωρα ξεκινησα το modding, ενα 2πλο θα μπει σε εμενα για αρχη και ενα μονο αργοτερα..

Σιγουρα ο Γιωργος θα εχει να μας πει περισσοτερα..

ηδη ειμαι στο ψαξε για να βρω μεχρι ποσα χωραει το κουτακι μου....

και Πετρο...μην βαριεσαι να σκεφτεις τι θα κανουμε στο pc μου....αν και αυτο το 2πλο στο ταβανι μου εχει κατσει ωραια...και βρες και τροπο να βαλουμε την αντλια...!

στα 83x series Stacker νομιζω οτι ενα τριπλο κατω κι ενα μονο πισω ειναι ιδανικο

μιας και προσφερει επαρκη ψυξη για τα περισσοτερα setup

και διατηρει την χρηστικοτητα του κουτιου ακεραιη.

(μπορεις να παιξεις με τα παχη των rads και την διαταξη και ειδος των ανεμιστηρων μετα..)

στα 8xx series λογω του πιο ευκολα εκμεταλλευσιμου σχηματος και χωρου

μπορεις να πας με 3πλο 140αρι στο πατωμα και ενα-δυο μονα, ενα πισω κι ενα πανω (με αφαιρεση του psu rack)

και αρκετες μετατροπες.

εαν δεν σκοπευεις να ψυξεις κανενα quad sli/crosfire

δεν πιστευω οτι χρειαζεται κατι παραπανω απο τριπλο+μονο

και μην ξεχνας οτι χρειαζεσαι παντα καπιον ευκολα προσβασιμο χωρο για αντλια/τανκ/δισκους.

καλο ειναι αυτα να μην στριμωχνονται απλα οπου περισσευει χωρος

μιας και οταν ερθει η ωρα να βαλεις χερι

συνηθως το σκυλομετανιωνεις που δεν τα εβαλες αλλιως

@Πετρο

παρτου αυτο το MORA που πωλειται στις αγγελιες και βαλτο με αποστατες στο τυφλο πλαινο

με 18 fans push pull να βρει την υγεια του το παλικαρι....

δες πρωτα τι θες να βαλεις μεσα στο κουτι, οπτικα δισκους κτλ, και βλπεις τι χωροι μενουν... πχ σε εμενα που (θα) το εχω για server, είναι σχεδόν άδειο..

Μετα πες μας τι ψυγεια θες να βαλεις και θα την βρουμε την λυση.

στα 83x series Stacker νομιζω οτι ενα τριπλο κατω κι ενα μονο πισω ειναι ιδανικο

μιας και προσφερει επαρκη ψυξη για τα περισσοτερα setup

και διατηρει την χρηστικοτητα του κουτιου ακεραιη.

(μπορεις να παιξεις με τα παχη των rads και την διαταξη και ειδος των ανεμιστηρων μετα..)

στα 8xx series λογω του πιο ευκολα εκμεταλλευσιμου σχηματος και χωρου

μπορεις να πας με 3πλο 140αρι στο πατωμα και ενα-δυο μονα, ενα πισω κι ενα πανω (με αφαιρεση του psu rack)

και αρκετες μετατροπες.

εαν δεν σκοπευεις να ψυξεις κανενα quad sli/crosfire

δεν πιστευω οτι χρειαζεται κατι παραπανω απο τριπλο+μονο

και μην ξεχνας οτι χρειαζεσαι παντα καπιον ευκολα προσβασιμο χωρο για αντλια/τανκ/δισκους.

καλο ειναι αυτα να μην στριμωχνονται απλα οπου περισσευει χωρος

μιας και οταν ερθει η ωρα να βαλεις χερι

συνηθως το σκυλομετανιωνεις που δεν τα εβαλες αλλιως

@Πετρο

παρτου αυτο το MORA που πωλειται στις αγγελιες και βαλτο με αποστατες στο τυφλο πλαινο

με 18 fans push pull να βρει την υγεια του το παλικαρι....

βασικα κυριε Κοπριτη εσυ εφτιαξες το συγκεκριμενο κουτι πριν απο 3 χρονια περιπου στο καταστημα στην στουρναρη...

απο κει και περα δεν νομιζω οτι χρειαζομαι ετσι οπως τα λες κατι παραπανω...!αρα τα 2πλα ψυγεια ειναι ιδανικα για το setup...!αν και για να πω την αληθεια το σκεφτομαι το θεματακι στην φωτο πιο πανω!!

πόσα θες εσύ;

Πάντως ακόμα και αυτό γίνεται.Αλλά περιττό!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.