orerap Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2011 Καλησπέρα σας. Έχω στην κατοχή μου : - 1 free wifispot της πλατείας - 1 λάπτοπ (με εσωτερική ασύρματη κάρτα δικτύου, Atheros) - 1 ps3 (με την δική του εσωτερική ασύρματη κάρτα) - και 1 TP-link 5210 (TP-LINK TL-WA5210G 2.4GHz High Power Wireless Outdoor AP / CPE | 14-ΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ | ΤΕΡΚΕΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε - ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ, ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΔΙΚΤΥΑ, ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΟΝΕΡ) και αναρωτιέμαι ΑΝ και με ΠΟΙΕΣ ρυθμίσεις θα ήταν εφικτό να συνδεθεί το ps3 ασύρματα με την atheros card του λαπτοπ, στην ethernet σύνδεση που έχω ΗΔΗ δημιουργήσει μεταξύ λάπτοπ-TPlink-wifispot. Κοινώς..θα ήθελα να έχω internet και στο ps3 αλλά ασύρματα - μέσω λάπτοπ + TPlink - γιατί ενσύρματα θάναι το λάπτοπ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 12, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2011 Αν είσαι τυχερός και είναι συμβατή η κάρτα σου με αυτό κάνεις δουλειά http://www.thelab.gr/eidiseis/metatrepste-ton-ypologisti-sas-se-ena-wi-70212.html Connectify for Windows - Turn your Laptop or Smartphone into a Secure Wi-Fi Hotspot Λίστα συμβατότητας Connectify Support :: Knowledge Base :: Supported Cards & Devices Good Luck Link to comment Share on other sites More sharing options...
orerap Μάϊος 12, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2011 φιλε Jerry007 σευχαριστώ για την άμεση απάντηση, θα το τεστάρω κ θα ενημερώσω.πάντως τσέκαρα την wifi card του λαπτοπ k ειναι atheros AR5 compatible. αλλα δεν εχει τους 8.0.0.238 αλλα τους 2.0.0.74..:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
orerap Μάϊος 12, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2011 μου βγάζει μνμα. οι ρυθμίσεις που εχω είναι οι εξής. ορίζω δικό μου ονομα, δικό μου password, share connection local (που απο εκεί τραβάω to internet. μεσω ethernet) δεν ξέρω...κάτι κανω λάθος..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.