Jump to content

Αναρωτιέμαι αν είναι εφικτό, χωρίς παραπάνω αγορά, εκ των εχόντων!

orerap

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

Έχω στην κατοχή μου :

- 1 free wifispot της πλατείας :innocent:

- 1 λάπτοπ (με εσωτερική ασύρματη κάρτα δικτύου, Atheros)

- 1 ps3 (με την δική του εσωτερική ασύρματη κάρτα)

- και 1 TP-link 5210 (TP-LINK TL-WA5210G 2.4GHz High Power Wireless Outdoor AP / CPE | 14-ΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ | ΤΕΡΚΕΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε - ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ, ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΔΙΚΤΥΑ, ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΟΝΕΡ)

και αναρωτιέμαι ΑΝ και με ΠΟΙΕΣ ρυθμίσεις θα ήταν εφικτό να συνδεθεί το ps3 ασύρματα με την atheros card του λαπτοπ, στην ethernet σύνδεση που έχω ΗΔΗ δημιουργήσει μεταξύ λάπτοπ-TPlink-wifispot.

Κοινώς..θα ήθελα να έχω internet και στο ps3 αλλά ασύρματα - μέσω λάπτοπ + TPlink - γιατί ενσύρματα θάναι το λάπτοπ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αν είσαι τυχερός και είναι συμβατή η κάρτα σου με αυτό κάνεις δουλειά ;)

http://www.thelab.gr/eidiseis/metatrepste-ton-ypologisti-sas-se-ena-wi-70212.html

Connectify for Windows - Turn your Laptop or Smartphone into a Secure Wi-Fi Hotspot

Λίστα συμβατότητας

Connectify Support :: Knowledge Base :: Supported Cards & Devices

Good Luck ;)

φιλε Jerry007 σευχαριστώ για την άμεση απάντηση, θα το τεστάρω κ θα ενημερώσω.

πάντως τσέκαρα την wifi card του λαπτοπ k ειναι atheros AR5 compatible. αλλα δεν εχει τους 8.0.0.238 αλλα τους 2.0.0.74..:sick:

μου βγάζει μνμα. οι ρυθμίσεις που εχω είναι οι εξής.

ορίζω δικό μου ονομα, δικό μου password, share connection local (που απο εκεί τραβάω to internet. μεσω ethernet)

δεν ξέρω...κάτι κανω λάθος..?

post-6190-1416075209,9034_thumb.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.