Jump to content

Αγορά από Κίνα!!!

filarhos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα θα πάει συγγενικό μου πρόσωπο στην Κίνα και με ρώτησε τι να μου φέρει.

Στην αρχή σκέφτηκα για ένα e-book reader, ξέρετε τι άλλο μπορεί να βρει σε καλές τιμές και που(το που λογικά θα το μάθει εκεί);;;

Αν αγοράσω κάτι θα έχει εγγύηση εδώ αν είναι γνωστής εταιρίας.

Ευχαριστώ

Ανάλογα την εταιρία, αν δίνει εγγυήσεις ανά χώρα/Ήπειρο (Nikon πχ) ή παγκόσμιες, (Canon πχ).

Αλλά πρόσεξε ΠΟΛΥ.

Στην Κίνα πάνε σε ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΕΣΟΥΝ.

Αν δεν ξέρεις 10000% τι θες, και πόσο έχει απο εκεί που έρχεσαι μην μπεις ΚΑΝ στον κόπο να ασχοληθείς γιατι θα πληρώσεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου το μόνο που χρειάζομαι είναι το ebook και έλεγα να μου πάρει ένα από τα φτηνά για να το έχω μαζί μου.

Από την άλλη και καμία ταμπλέτα δεν θα με χάλαγε αλλά δεν γνωρίζουμε τιμές εκεί.

Υ.Γ. Είναι ψαγμένος έχει το skroutz σχεδόν πάντα ανοικτό.

Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου το μόνο που χρειάζομαι είναι το ebook και έλεγα να μου πάρει ένα από τα φτηνά για να το έχω μαζί μου.

Από την άλλη και καμία ταμπλέτα δεν θα με χάλαγε αλλά δεν γνωρίζουμε τιμές εκεί.

Υ.Γ. Είναι ψαγμένος έχει το skroutz σχεδόν πάντα ανοικτό.

Και η θεία από το χωρίο ξέρει το skroutz τώρα πια άρα δεν σημαίνει κάτι αυτό :p.

Και η θεία από το χωρίο ξέρει το skroutz τώρα πια άρα δεν σημαίνει κάτι αυτό :p.

Καλά μην το λες ξέρω πολλούς που δεν μπαίνουν στον κόπο να κοιτάξουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.