filarhos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2011 Καλησπέρα θα πάει συγγενικό μου πρόσωπο στην Κίνα και με ρώτησε τι να μου φέρει.Στην αρχή σκέφτηκα για ένα e-book reader, ξέρετε τι άλλο μπορεί να βρει σε καλές τιμές και που(το που λογικά θα το μάθει εκεί);;;Αν αγοράσω κάτι θα έχει εγγύηση εδώ αν είναι γνωστής εταιρίας. Ευχαριστώ
Dolly Μάϊος 11, 2011 #2 Μάϊος 11, 2011 Ανάλογα την εταιρία, αν δίνει εγγυήσεις ανά χώρα/Ήπειρο (Nikon πχ) ή παγκόσμιες, (Canon πχ).Αλλά πρόσεξε ΠΟΛΥ.Στην Κίνα πάνε σε ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΕΣΟΥΝ. Αν δεν ξέρεις 10000% τι θες, και πόσο έχει απο εκεί που έρχεσαι μην μπεις ΚΑΝ στον κόπο να ασχοληθείς γιατι θα πληρώσεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
filarhos Μάϊος 11, 2011 Author #3 Μάϊος 11, 2011 Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου το μόνο που χρειάζομαι είναι το ebook και έλεγα να μου πάρει ένα από τα φτηνά για να το έχω μαζί μου.Από την άλλη και καμία ταμπλέτα δεν θα με χάλαγε αλλά δεν γνωρίζουμε τιμές εκεί.Υ.Γ. Είναι ψαγμένος έχει το skroutz σχεδόν πάντα ανοικτό.
Periklis_pap Μάϊος 13, 2011 #4 Μάϊος 13, 2011 Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου το μόνο που χρειάζομαι είναι το ebook και έλεγα να μου πάρει ένα από τα φτηνά για να το έχω μαζί μου.Από την άλλη και καμία ταμπλέτα δεν θα με χάλαγε αλλά δεν γνωρίζουμε τιμές εκεί. Υ.Γ. Είναι ψαγμένος έχει το skroutz σχεδόν πάντα ανοικτό. Και η θεία από το χωρίο ξέρει το skroutz τώρα πια άρα δεν σημαίνει κάτι αυτό .
filarhos Μάϊος 13, 2011 Author #5 Μάϊος 13, 2011 Και η θεία από το χωρίο ξέρει το skroutz τώρα πια άρα δεν σημαίνει κάτι αυτό . Καλά μην το λες ξέρω πολλούς που δεν μπαίνουν στον κόπο να κοιτάξουν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.