Jump to content

Gaming mouse

nikchris

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
Γιατί δεν είναι usb? μια χαρά usb είναι και το rechargable μη σε πειράζει καθόλου. Συνδέεται με καλώδιο και φορτίζει ενώ παίζεις αλλά μεταφέρονται και τα δεδομένα μέσω αυτού σε περίπτωση που πιστεύεις οτι έχει lag. Αν και στο συγκεκριμένο έχω καταλάβει οτι είναι ανύπαρκτο.

Επίσης όπως υπόθηκε είναι μεγάλο. Αν θες μεγάλο ποντίκι και γενικά είσαι palm grip τύπος (like me) ρίξε ένα βλέφαρο και στα sidwinder της microsoft. Αν και δεν είμαι φαν της microsoft τα sidewinder "μιλάνε" στο χέρι μου

αν ειναι ετσι παω πασο,ειχα την ενυπωση το usb cable ειναι μονο για racharge,ισως το τιμησω θα δω,νομιζω καθεται καλυτερα στην χερουκλα μου απο το g9x

Ακριβως. Εγω παντως ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το G700 στα οποια fps εχω παιξει.

Να ρωτήσω κι' εγώ κάτι:

Έχω το Performance MX της Logitech , καλό αλλά μου την σπάει που δεν μπορώ να αλλάξω ανάλυση εύκολα, έχει μόνο δύο και αυτές πρέπει να πατάς το ροδάκι μέσα.

Στο προηγούμενο που είχα (ένα G5 ) , ήταν πιο βολικό.

Η ερώτηση τώρα:

Το G700 -που έχει την φόρμα που μου ταιριάζει στο χέρι- αλλάζει εύκολα η ανάλυση (με δυο κουμπάκι όπως στο G5;), ή είναι και σε αυτό δύσκολα τα πράματα;

Το G700 -που έχει την φόρμα που μου ταιριάζει στο χέρι- αλλάζει εύκολα η ανάλυση (με δυο κουμπάκι όπως στο G5?), ή είναι και σε αυτό δύσκολα τα πράματα;

Το G700 έχει εξαιρετικό grip, είναι πολύ σταθερό, διαθέτει πολλές ρυθμίσεις, παρέχει 4 buttons στον αντίχειρα (που εμένα μου λείπουν σε σχέση με τα 2 του Kone[+]) και αλλάζει ανάλυση με δύο κουμπιά δίπλα στο αριστερό κουμπί. Το βασικό του πρόβλημα, αν δεν είσαι GruntGR που αναζητάς το απόλυτο, είναι η μπαταρία του που δεν κρατάει ούτε μία ώρα. Αν το δουλέψεις με καλώδιο, δουλεύει άριστα.

Τόσο λίγη αυτονομία;

Το ΜΧ που έχω κρατάει μέρες, στην αλεπού δηλαδή γιατί δεν το έχω και πολύ καιρό για να δώ τι κάνει αν το χρησιμοποιείς εντατικά.

Ευχαριστώ πολύ!

Ωρε μανα τριχα!:p

Εχει σχεδιαστει για palm grip δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να παιξεις με claw!

Απλα επειδη εχει "γεματο" κωλο δεν πολυβολευει.

-τουλαχιστον εμενα δεν με βολευει-

Ο gbak πιθανολογω οτι λογω χερουκλας θα το βολευοταν πολυ το deathadder.

Aπο τη γκαμα της Razer πιστευω οτι τα Lachesis/Abyssus ειναι καταλληλοτερα για claw grip.

To Lachesis επ'ουδενι δεν κανει για claw grip. Ειναι πολυ μακρυ και εχει μεγαλο/ψηλο καρουμπαλο πισω.

To Lachesis επ'ουδενι δεν κανει για claw grip. Ειναι πολυ μακρυ και εχει μεγαλο/ψηλο καρουμπαλο πισω.

Orly?

Μηπως το μπερδεψα με καποιο αλλο............

Ρε σεις το XORNET το ειπαμε?

Κανει και 20€....

Grunt?

Να ρωτήσω κι' εγώ κάτι:

Έχω το Performance MX της Logitech , καλό αλλά μου την σπάει που δεν μπορώ να αλλάξω ανάλυση εύκολα, έχει μόνο δύο και αυτές πρέπει να πατάς το ροδάκι μέσα.

Στο προηγούμενο που είχα (ένα G5 ) , ήταν πιο βολικό.

Η ερώτηση τώρα:

Το G700 -που έχει την φόρμα που μου ταιριάζει στο χέρι- αλλάζει εύκολα η ανάλυση (με δυο κουμπάκι όπως στο G5;), ή είναι και σε αυτό δύσκολα τα πράματα;

Mπορείς μέσω του software της logi να το βάλεις σε όποιο κουμπί θέλεις την αλλαγή των dpi

Καπως μου αρεσει το Lachesis αλλα εχω τεραστιο προβλημα με τα μπασα.

Εχω ενα ψευτο5-1 σετ της μουφο-Logitech και εχω χαμηλωσει τελειως το μπασο.

Οταν ομως ακουω χαουζακια σε λιγο δυνατπτερη ενταση, οχι δυνατα, το ποντικι κανει σαν τρελο!! WTF? Μιλαμε για πολυκουνημα.

Οταν δε ακουω πραγματικα δυνατα μουσικη ειναι αδυνατο να αλλαξω τραγουδι απο το winamp

Mπορείς μέσω του software της logi να το βάλεις σε όποιο κουμπί θέλεις την αλλαγή των dpi

Δίκιο έχεις , "σκότωσα" το ΖΟΟΜ και έχω τώρα τέσσερις ρυθμίσεις ανάλυσης, όχι τέλειο αλλά καλύτερο από πρίν.

Ευχαριστώ!

Δίκιο έχεις , "σκότωσα" το ΖΟΟΜ και έχω τώρα τέσσερις ρυθμίσεις ανάλυσης, όχι τέλειο αλλά καλύτερο από πρίν.

Ευχαριστώ!

np, τι εννοείς τέσσερις, το έβαλες σε δύο κουμπιά?

Ναι , έβαλα τις δύο χαμηλές στο "ζοομ" και τις δύο υψηλότερες στο ροδάκι.

Παρατήρηση:

Όταν ορίσεις ένα κουπί σαν "ευαισθησία" τότε σου επιτρέπει να ορίσεις γι' αυτό το κουμπί δύο αναλύσεις που είναι ανεξάρτητες από το άλλο κουμπί (ροδάκι εν προκειμένω).

το καλύτερο gaming mouse για μένα είναι to MX 518

To έχουν αγαπήσει άπειροι αυτό το ποντίκι και η αλήθεια είναι οτι αν δε θες εξηζητημένες λειτουργίες είναι μια χαρά. Αλλά τα χρόνια είναι πάρα πολλά στην πλάτη του και αυτό φαίνεται όταν βλέπεις μεταγενέστερα μοντέλα/ανταγωνισμό

To έχουν αγαπήσει άπειροι αυτό το ποντίκι και η αλήθεια είναι οτι αν δε θες εξηζητημένες λειτουργίες είναι μια χαρά. Αλλά τα χρόνια είναι πάρα πολλά στην πλάτη του και αυτό φαίνεται όταν βλέπεις μεταγενέστερα μοντέλα/ανταγωνισμό

το έχω ..... (δεν θυμάμαι) και ακόμα είναι σκυλί τι σαβούρες έχει φάει , τι τριπλά σάλτα και ακόμα είναι ζωντανό

κάποια στιγμή θα πάρω καναδυό να έχω για το μέλλον

Ποίο απο τα δύο θα προτιμούσατε?

Thermaltake Gaming Mouse Black [MO-BLK002DT]

Specs

‧ Model : BLACK gaming mouse(MO-BLK002DT)

‧ DPI : 400/800/2000/4000

‧ USB data format : 16 bits

‧ Max Acceleration : 50G

‧ Max Speed : 90IPS

‧ Report rate : 500 reports per second

‧ Tuning Weight : Yes (4.5gx5)

‧ On the move DPI : Yes/4 levels (400/800/2000/4000)

‧ Buttons (Left / Right) : 5 million clicks

‧ Cable length : 1.8 m braided

‧ Feet material : Teflon

‧ USB connector : Gold-plated

Logitech Optical Gaming Mouse G400

Specs

• Tracking Resolution: 400–3600 dpi
  • Image processing: 5.8 megapixels/second
  • Max. acceleration: 25G*
  • Max. speed: 70–140* inches/second
  • Responsiveness
  • USB data format: 16 bit/axis
  • USB report rate: 1000/second
  • Sleep mode: Disabled
  • Glide Dynamic coefficient of friction – µ (k): .09**
  • Static coefficient of friction – µ (s): .14*
  • Total weight: 133 grams
  • Cord: 15 grams
  • Durability Button life: 10 million clicks
  • Feet: 250 kilometers

Δεν έχω έρθει σε επαφή ποτέ με το thermaltake αν και φαίνεται ενδιαφέρον. Το G400 (έχω παίξει και όλας) είναι απο τις "σίγουρες" αγορές, είναι και ο απόγονος του MX518 που και αυτό έραβε, γενικά η logi στα ποντίκια το χει.

Πάντως παρά τα όσα είπα το thermaltake νομίζω οτι του αξίζει να το κοιτάξεις

To g400 το έχω δει από κοντά, με βολεύει πάρα πολύ στο χέρι και μου φαίνεται μια χαρά, τα μόνα αρνητικά που βρήκα είναι ότι από τα δύο πλαϊνά κουμπιά το μπροστά είναι κάποια ελάχιστα χιλιοστά πιο μπροστά από ότι θα ήθελα και η ροδέλα δεν μου φάνηκε και τόσο ποιοτική, ακόμα και το ΜS standard wireless που έχω έχει καλύτερη ροδέλα, το tt δεν το έχω δει από κοντά, στα specs και στις εικόνες φαίνεται καλό αλλά από εκεί και πέρα δεν ξέρω τπτ. τα dpi δεν αποτελούν πρόβλημα καθώς έχω συνηθίσει στα 800, αυτό που βασικά με νοιάζει είναι η αποκρισιμότητα να είναι άμεση, να είναι ακριβης στις κινήσεις, τα κουμπιά να μην "χάνουν " κλικ που είναι και ο λόγος πού κοιτάω για νέο mouse, μετά από 8 χρόνια άρχισε να χαλάει το καημένο :p, γενικά ήμουν πολύ ευχαριστημένος απο το standard wireless, βγήκε αστέρι.

Ξαναλεω το g400 καλο ειναι πριν αγορασουμε να ελενξουμε αν εχει γραφει "logitech" στα αυτοκολλητα στο πλαι

600x450px-LL-078e5662_1326660729400.jpeg

Προσωπικα το angle snapping μου σπαει τα νευρα και ας μην παιζω με τσιμπημενο sens.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.