voudas Μάϊος 25, 2004 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2004 1. 7-8 βαθμοί διαφορά από την 7+ σε νερό είναι πολύ λίγο... πόσο μάλλον στα watt που παίζεις... εγώ είδα πάνω από τόσους που λες, σε full load σε σχέση με μια slk800...θυμίζεις λίγο τα specs της υδρόψυξής σου?2. στο ότι ζήτησες επαλήθευση κλπ, ήδη σου απάντησα πως κι εγώ είδα βελτίωση (νομίζω κάπου 4 βαθμούς) βάζοντας στο ίδιο περίπου μέρος ανεμιστήρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Μάϊος 25, 2004 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2004 Παρομοιο πειραμα ειχα κανει και εγω πριν 1 μηνα, πηρα εναν 12αρη ανεμιστηρα και του τοποθετησα κωνο για να κατευθυνω τον αερα. Του αλλαζα θεση γυρω απο το block του reserator το οποιο ειναι μεγαλυτερο σε μεγεθος απο τα περισσοτερα και προσπαθησα να δω τι διαφορα θα εκανε, στο τελος το αντεστρεψα και το δοκιμασα και σαν εξαγωγη θερμου.Δεν θα σας κουρασω με μετρησεις θα μεινω μονο στο συμπερασμα, το συμπερασμα λοιπον ηταν οτι οι ενδειξεις ανεβοκατεβαιναν 2-3 βαθμους αλλα το σημαντικοτερο ηταν οτι στην ιδια ακριβως θεση και σε διαστημα 10 λεπτων κατεβηκε 2 βαθμους και ανεβηκε παλι αλλους 2 παραπανω.Για τον φιλο που ανεφερε τους νομους της Φυσικης, θα συμφωνησω μαζι του και θα προσθεσω οτι η ροη του αερα δεν ειναι τοσο ευκολο να ελεγχθει οσο φαινεται και φαινομενα στροβιλισμων και ατακτης περιστροφης που συχνα υπαρχουν χωρις να μπορουμε ευκολα να το διαπιστωσουμε δινουν μεταβολες θερμοκρασιας οι οποιες ομως δεν υπερβαινουν τους 2-3 βαθμους. Αν θελουμε να ειμαστε ακριβεις πρεπει να παρακολουθησουμε την ροη του αερα απο την εισαγωγη του στον ανεμιστηρα (ταχυτητα-κατευθυνση) στην εξαγωγη, στον στοχο κ;ι τελικα στην εξοδο του μετα τον στοχο. Συνεχεια με παρομοια πειραματα σε λιγο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 25, 2004 Author #43 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2004 to Voudas-->Δεν ήταν το ιδιο σύστημα.Ήταν εντύπωση που μου άφησε η αλλαγή γενικότερα. Από μια ΜΣΙ και κλειδωμενο 2600...μετα με του Πέτρου τον barton και τέλος τον mobile με Abit τώρα. Δεν έχω αμεση σύγκριση στο συγκεκριμένο σύστημα με volcano και νερό.Κράτα αυτό που είπα ότι δεν είδα ανοδο στα Mhz... συγκεκριμένα στον barton του πετρου απο volcano σε νερό. Με εκείνον είχε γίνει η αλλαγή ψύξης. Και 10 βαθμοί να ήταν...ακόμα χειρότερα που δεν είδα διαφορά. Αυτη ήταν προσωπική εμπειρία ομως και για αυτό θα βοηθούσε να είχε γίνει η αναφορα του chroma νωρίτερα στο ποστ.ταραμας---> Νομίζω ότι το μπλοκ σου έχει κάποια χρωματική επεξεργασία πάνω έτσι? Δεν είναι επιφάνεια καθαρού χαλκού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 25, 2004 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2004 Κανε μου μια χαρη, πιθανον να το θεωρησεις ασχετο με το ολο εγχειρημα, αλλα μπορεις να αφησεις το 3dMark2001 να κανει 200 λουπες ΜΟΝΟ το Nature και τα "High details" απο Car chase, Dragothic και Lobby? (συνολο 4 τεστ) και να μου πεις θερμοκρασιες; Θα το εκτιμουσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 25, 2004 Author #45 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2004 Nema problema....αλλά θέλεις με το φαν ή χωρίς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Μάϊος 25, 2004 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2004 Σωστος, περιπου το μισο και παραπανω εχει χρωματικη επιφανεια, οπως και ναχει ψαχνομαι κι εγω για καλυτερα αποτελεσματα, φτανει να μην παρασυρομαστε γιατι αυτα δεν εχουν τελειωμο, αν φτασουμε να εχουμε ενα οπτικο εκτρωμα με θορυβο μαχητικου τοτε καναμε μια τρυπα στο νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 25, 2004 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2004 Αρχική απάντηση από darkCount Nema problema....αλλά θέλεις με το φαν ή χωρίς? Χωρις το φαν πλιζ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 25, 2004 Author #48 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2004 Σόρυ...μολις τωρα τελιωσαν οι 100 λούπες που εβαλα να κανει και μπηκα νετ.Δεν προλαβα να δω την απαντηση σου πριν φυγω απο τη δουλεια. Δυστυχως είναι με το φαν. Θα ποσταρω το σκρην αυριο γιατι δεν εχω φοτοσοπ να μικρυνω την αναλυση για να τη δεχτει το συστημα. Δεν εβαλα 200 γιατι θα έπρεπε να ξυπνήσω χαραματα και να περιμένω κανα μισάωρο να πετύχω ακριβώς τη στιγμη που θα τελίωνε το 3Δμαρκ για να πατήσω σκρηνσοτ. Οπως καταλαβαινεις δεν υπηρχε τέτοια περίπτωση. Αν σου είναι σημαντικες οι 200 και οχι οι 100...οταν θα βολευει θα το κανω. Με τις 100 λοιπον εδειχνε 35βαθμους...αρα βαλε 45 εσυ για να εισαι μεσα χωρις το φαν. Ανακάλυψα επίσης οτι 12χ218 με πεταξε μια φορα το 3Δμαρκ.Κατεβασα στα 12χ217 αλλα κατέβασα ταυτόχρονα και τη καρτα γραφικων στα default της...οποτε δεν ξέρω με σιγουρια τι έφταιγε.Δεν εννοω ρεσταρτ...απλα εκλεισε το 3Δμαρκ. Οποτε το αποτελεσμα αυτο ειναι 1.975βολτ στα 12χ217 και οχι 12χ218. Μου λες τωρα και γιατι στερήθηκα το πσ ενα απογευμα?:flower: Πλάκα κάνω βέβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.