Elemental19 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2011 Γεια σε όλους! Έχω ένα netbook hp, το οποίο έχει εγκατεστιμένα windows 7 starter. Θα ήθελα όμως να βάλω λειτουργικό τύπου unix/linux, όμως δεν μ'αρέσουν καθόλου τo ubuntu netbook έκδοση. Έψαξα για fedora και παρατήρησα οτι δεν υπάρχει. Μήπως έχεται εσείς καμιά ιδέα και που μπορώ να το βρώ?Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 10, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Five Best Linux Netbook OSes - for Now | Linux.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Μάϊος 10, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Προτείνω Jolicloud.Υπάρχει και αντίστοιχο θέμα που μπορείς να κοιτάξεις.Jolicloud Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberCr33p Ιούνιος 4, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2011 Μπορείς να βάλεις και την κανονική έκδοση του Ubuntu και όχι την netbook έκδοση. Και εγώ αυτή χρησιμοποιώ στο netbook. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 13, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 iQunix ειναι μια καλή επιλογή αν θες ελαφρύ και σταθερό ubuntuiQunix - OSArenaαν παλι εισαι πιο εξικοιωμενος με το linux θα σου προτινα archbang για να κανεις το netbook σου πιο γρηγορο και απο i7 desktop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaMeMaSTeR Ιούνιος 20, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Εγώ έβαλα ubuntu 11.04 στο eeepc μου και δεν τρελάθηκα. Κολλάνε πιο πολύ και από win7! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιούνιος 20, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 παιδια μην spamαρετε και μην εξατομικευετε καταστασεις. και εγω ημουν windowsfun μεχρι που δοκιμασα τα ubuntu. εκγατεστησα την 10.04 netbook την 10.04 lts και την 11.04 beta για να τις δοκιμασω. τελικα κρατησα την 10.04 lts (long time support)και εμεινα αφονος! το pc μου παει σφαιρα, ολα ειναι δωρεαν και πραγματικα εχει τεραστια γκαμα προγραμματων.απο εμφανιση δεν το συζητω, 3d κυβος να περιστρεφεται σε 4 επιφανειες εργασιας και με ταχυτητα που η καρτα σας δεν μπορει ουτε να το σκεφτει στα windows. ενταξει στην αρχη δεν σε τρελαινουν αλλα αν τα δουλεψεις λιγο δεν τα αλλαζεις.επισης ξεχνας τα antivirus και τις μπλε οθονες.εισαι κυριος του εαυτου σου και δεν σε περιοριζει κανεις.το μονο μειων για να τα λεμε ολα ειναι αν εισαι φανατικος gamer, αυτος ειναι και ο μονος λογος που πολοι κρατανε dualboot με windows αλλα σε notebook, netbook και laptop που δεν παιζεις παιχνιδια απλα δεν πιανονται:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Ιούνιος 24, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 Στο 1101 eepc asus που εχω τρεχω ικανοποιητικα τα mint.Με ειναι debian derivative και αυτα. Μια εξοικιωση με τα ubuntu αν εχετε μπορειτε ανετα να τα χειριστειτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 26, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2011 δοκιμασα αυτο στο eeepc Asus Eee PC Linux Distributions - BrowserLinuxμια λέξη: Σ Φ Α Ι Ρ Α Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaMeMaSTeR Ιούνιος 29, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 παιδια μην spamαρετε και μην εξατομικευετε καταστασεις. και εγω ημουν windowsfun μεχρι που δοκιμασα τα ubuntu. εκγατεστησα την 10.04 netbook την 10.04 lts και την 11.04 beta για να τις δοκιμασω. τελικα κρατησα την 10.04 lts (long time support)και εμεινα αφονος! το pc μου παει σφαιρα, ολα ειναι δωρεαν και πραγματικα εχει τεραστια γκαμα προγραμματων.απο εμφανιση δεν το συζητω, 3d κυβος να περιστρεφεται σε 4 επιφανειες εργασιας και με ταχυτητα που η καρτα σας δεν μπορει ουτε να το σκεφτει στα windows. ενταξει στην αρχη δεν σε τρελαινουν αλλα αν τα δουλεψεις λιγο δεν τα αλλαζεις.επισης ξεχνας τα antivirus και τις μπλε οθονες.εισαι κυριος του εαυτου σου και δεν σε περιοριζει κανεις.το μονο μειων για να τα λεμε ολα ειναι αν εισαι φανατικος gamer, αυτος ειναι και ο μονος λογος που πολοι κρατανε dualboot με windows αλλα σε notebook, netbook και laptop που δεν παιζεις παιχνιδια απλα δεν πιανονται:dance3:Δεν spammaρω απλά λέω την εμπειρία μου. Σε netbook me 1.6ghz cpu, 2gb ram τα κλασικά ubuntu 11.04 δεν είναι smooth όπως και τα kubuntu που έχω βάλει τώρα... Τα win7 είναι καλύτερα!! Χαλάρωσε λίγο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.