rafail1994 Μάϊος 12, 2011 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2011 Σε ευχαριστώ jaco για της επισημάνσεις σου .Έκτος από VB και πολύ λίγο C# console έχω ασχοληθεί λίγο και με την Python στα linux .Προγραμματιστής θέλω να σπουδάσω με το καλό σε έναν χρόνο.Το θέμα είναι σε ποια κατηγορία από της δυο που το έχεις χωρίσει.Γενικά δεν έχω πρόβλημα ως προς την δυσκολία κάθομαι και ασχολουμε αρκετές ώρες εάν αρχίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Μάϊος 19, 2011 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Παιδιά τελικά κατάφερα και το έκανα με το File.WriteAllText Method (String, String, Encoding).Άλλα τώρα έχω πάλι πρόβλημα ενώ σε ένα καινούριο project που το έκανα τρέχει κανονικά το πρόγραμμα όταν το βάζω στο κανονικό project μου βγάζει πρόβλημα στο File.AppendAllText(path, appendText, Encoding.UTF8)Για ποιον λόγο το κάνει αφού και στο άλλο project ακριβώς με τον ίδιο τρόπο το έκανα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 19, 2011 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Θα βοηθούσε αν μας έγραφες το error που σου βγάζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Μάϊος 19, 2011 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Αυτό εδω μου βγάζει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 19, 2011 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Για διάβασε αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Μάϊος 19, 2011 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Τίποτε και σε άλλο pc τα ίδια κάνει. Ουφφφφ πρώτη φορά παιδεύομαι έτσι :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Μάϊος 19, 2011 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Έλα, έτοιμο γκολ σου ΄δωσε ο Wizard!Πάρτο, βάλτο!Άσε τη γκρίνια και στρώσε κώλο. Ο προγραμματισμός δεν είναι εύκολο πράγμα και απαιτεί πολύ δουλειά και κυρίως ..διάβασμα.Ο καθηγητής μου όταν πήγα σαν κι εσένα να του πω "δε μου δουλεύει αυτό, γιατί;" μου ΄δωσε το manual της C. Γέλασα τότε, αλλά το πρόγραμμα το κατάφερα μόνο όταν κάθησα και διάβασα ΟΛΟ το manual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Μάϊος 19, 2011 Author #28 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Συμφωνώ μαζί σου .Έχω παιδευτεί αρκετά και με άλλα προβλήματα που είχα και μου αρέσει να ασχολούμαι άλλα το συγκεκριμένο μου την έδωσε στα νεύρα γιατί έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα και κάτι δεν θα δουλεύει σωστά, όπως τώρα που το έκανα και μου βγάζει αυτό το πρόβλημα χωρείς να καταλαβαίνω τον λόγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Μάϊος 19, 2011 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Για να καταλάβεις το λόγο χρειάζεσαι τη θεωρία ρε παλικάρι μου. Ο προγραμματισμός είναι επιστήμη. Και επιστήμη = διάβασμα.RTFM ρε!!!Πήγαινε διάβασε το manual της VB.NET. Όσο πιο γρήγορα το κάνεις, τόσο πιο γρήγορα θα μπορείς να γράψεις κώδικα και να καταλαβαίνεις τα λάθη που σου βγάζει ο compiler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Μάϊος 19, 2011 Author #30 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Χαχαχα το RTFM θεϊκό . Έγινες κατανοητός ξανά αρχίζουμε το διάβασμα από την αρχή . Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια θα επιστέψω σε σύντομο χρονικό διάστημα με νέα :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Μάϊος 20, 2011 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 debug debug debug! Μάθε να σου αρέσει αν θες να γίνεις προγραμματιστής Και φυσικά Google is your friend! Άσχετο: Εξετάσεις γιατί δεν δίναμε με google διαθέσιμο? οΕο! :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιούνιος 11, 2011 Author #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 Ξανά επανέρχομαι μετά από καιρό . Τελικά το πρόβλημα με το File AppendAllText ήταν ότι τα αρχεία είχαν διαφορετική κωδικοποίηση και για αυτό δεν μπορούσε να τα διαβάσει εξαιτίας δηλαδή δυο textbox που έχουν την ημερομηνία και το € δεν μπορούσα να το τελειώσω . Επειδή δεν παλευόταν με το File AppendAllText μιας και έφαγα ατελείωτες ώρες έκατσα και το φτιάχνω τώρα με την xml & πρέπει να τα ξανά κάνω σχεδόν πάλι από την αρχή άλλα δεν βαριέσαι περιμένω πως και πως να το τελειώσω. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν,αν έχω κάποιο πρόβλημα σας ξανά ενοχλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Ιούνιος 11, 2011 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 Ξανά επανέρχομαι μετά από καιρό .Τελικά το πρόβλημα με το File AppendAllText ήταν ότι τα αρχεία είχαν διαφορετική κωδικοποίηση και για αυτό δεν μπορούσε να τα διαβάσει εξαιτίας δηλαδή δυο textbox που έχουν την ημερομηνία και το € δεν μπορούσα να το τελειώσω . Επειδή δεν παλευόταν με το File AppendAllText μιας και έφαγα ατελείωτες ώρες έκατσα και το φτιάχνω τώρα με την xml & πρέπει να τα ξανά κάνω σχεδόν πάλι από την αρχή άλλα δεν βαριέσαι περιμένω πως και πως να το τελειώσω. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν,αν έχω κάποιο πρόβλημα σας ξανά ενοχλώ Δεν κατάλαβα τελικά ποιο ήταν το πρόβλημά σου με το απλό ASCII αρχείο. Ποιος σου λέει ότι με την XML δε θα ΄χεις πρόβλημα κωδικοποίησης; Για πες ακριβώς τι σου συνέβαινε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιούνιος 11, 2011 Author #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 Για την ώρα που το δοκίμασα δεν έχω κάποιο πρόβλημα στην xml . Για να σου εξηγήσω . Βάζω μέσα στα textbox τιμές Της καταχωρώ και παταω της κανει αποθικευση. Θέλω να κάνω διορθώσει σε κάποια textbox το ανοίγω κανονικά διορθώνω της τιμές και παταω αποθήκευση. Κατευθείαν μου βγάζει error στο date time picker Το διαγράφω από τον κώδικα και μου το ανοίγει κανονικά άλλα μου βγάζει την ημερομηνία έτσι (το βγάζει σε άλλο textbox επειδή έχασε την σειρά του που το διέγραψα από τον κώδικα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 11, 2011 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 Γενικά τις ημερομηνίες να τις αποθηκεύεις σε yyyy-mm-dd hh:mm:ss μορφή και μετά να τις δείχνεις ανάλογα με τη ρύθμιση του UI του χρήστη. Μην τις αποθηκεύεις όπως τις βλέπει ο χρήστης γιατί αργά η γρήγορα θα μπερδευτούν τα πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sPi Ιούνιος 11, 2011 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 Κατά τη γνώμη μου, ξέχνα την VB 6. Έχει "χαλάσει" πολλούς προγραμματιστές.Η πιο σύγχρονη γλώσσα είναι η C#. Μπορείς να κάνεις windows πράγματα, web, silverlight, παιχνίδια με XNA, Phone 7 εφαρμογές κλπ.Η C και η C++ είναι γλώσσες που απαιτούν ευλάβεια γιατί σου δίνουν πλήρη έλεγχο και απόλυτη ελευθερία. Από την άλλη, λόγω αυτού, είναι πολύ πιο αυστηρές με τα λάθη και τα bugs. Προσωπικά θεωρώ ότι το 2011 χρησιμοποιούνται για πολύ εξειδικευμένα και "εξωτικά" πράγματα. Εκπαιδευτικά, είναι μοναδικές αλλά όχι για επαγγελματική αποκατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 11, 2011 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 Κατά τη γνώμη μου, ξέχνα την VB 6. Δε γράφει σε VB6, αλλά σε VB.NET, που είναι 99% ίδια με τη C#... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Ιούνιος 11, 2011 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 Για την ώρα που το δοκίμασα δεν έχω κάποιο πρόβλημα στην xml .Για να σου εξηγήσω .Βάζω μέσα στα textbox τιμές[ATTACH]44975[/ATTACH][ATTACH]44976[/ATTACH]Της καταχωρώ και παταω της κανει αποθικευση. Θέλω να κάνω διορθώσει σε κάποια textbox το ανοίγω κανονικά διορθώνω της τιμές και παταω αποθήκευση.[ATTACH]44977[/ATTACH]Κατευθείαν μου βγάζει error στο date time picker[ATTACH]44978[/ATTACH]Το διαγράφω από τον κώδικα και μου το ανοίγει κανονικά άλλα μου βγάζει την ημερομηνία έτσι (το βγάζει σε άλλο textbox επειδή έχασε την σειρά του που το διέγραψα από τον κώδικα )[ATTACH]44979[/ATTACH]Τα λάθη δεν τα κρύβουμε κάτω από το χαλί - τα διορθώνουμε.Πρέπει να καταλάβεις ποιο ακριβώς είναι το λάθος που σου βγάζει - τι σημαίνει "δείκτης εκτός ορίων";Γιατί πας να γράψεις εκεί πέρα; Πρέπει;Η ημερομηνία κατόπιν πώς θες να σου βγει σωστά αφού δεν την έχεις θέσει πρώτα (έσβησες τη γραμμή του κώδικα που την έθετε); Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιούνιος 12, 2011 Author #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 Ναι την έσβησα για να σας δήξω που είναι το πρόβλημα που βγάζει . Τι εννοείς εδω γιατί δεν κατάλαβα (Γιατί πας να γράψεις εκεί πέρα; Πρέπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Ιούνιος 13, 2011 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Το καταλαβαίνω ότι πρέπει να το αποθηκεύσεις εκεί.Έχεις δεσμεύσει τη μνήμη που χρειάζεται για να πας να γράψεις εκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.