saxon_747 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2004 Λοιπον... Η απορια μου εχει να κανει με τις μνημες της υπογραφης μου... Ενεργοποιω το Performance Mode απο το bios και τα timings γινονται 2.5-3-3-7... οκ. Το απενεργοποιω, και βαζω timings 2-3-3-6... Παντα σε dual channel... (o cpu default) Tωρα... Πως γινεται στο Performance mode (που μου χαλαρωνει τα timings) να εχω μεγαλυτερο σκορ στο sandra και στο memtest ( πχ απο 1200mb/s στα 1300mb/s)? Λογικα δεν θα επρεπε να εχω μεγαλυτερο σκορ με 2-3-3-7 η 2-3-2-6? :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2004 Δεν αισιοδοξώ ότι θα δώσω ικανοποιητική απάντηση στο ερώτημά σου, αλλά θα σου πω τη γνώμη μου...Το sandra-memtest δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι τόσο πολύ στις μετρήσεις τους...Τo pcmark02/04 νομίζω πως δίνουν μια καλύτερη εικόνα...Γενικά πάντως με τους χρονισμούς της μνήμης θα πρέπει να δοκιμάσεις και να διαλέξεις τις ρυθμίσεις που σου δίνουν τις καλύτερες επιδόσεις...Πάντως είναι πραγματικά περίεργο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάϊος 23, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2004 Το Pcmark02 δινει ελαφρο προβαδισμα στο Performance Mode... :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 24, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2004 Σαξονα ασε το σαντρα να λεει κ τρεξε SuperPi - 3dMark01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 24, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2004 Θα συμφωνήσω με τον Samael.Τρέξε το 32Μ του superpi καθώς και 2-3 3dmark 01, σημείωσε τα αποτελέσματα και κάνε τις συγκρίσεις σου.Από sandra καλύτερα να εμπιστεύεσαι το unbuffered mem bandwidth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.