slithor Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : θέλω να αποφύγω αν γίνεται το format. Είναι δυνατόν αυτό στη συγκεκριμένη μετάβαση απο την gigabyte στην MSI ? Κατι διάβασα πως αν το chipset παραμένει ίδιο μπορεί και να μην χρειαστεί format, ισχύει αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 10, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slithor Μάϊος 10, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Ευχαριστώ, έχω τοσα προγράμματα μεσα για την διπλοματική μου που κλέω μόνο στη σκέψη του format.:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάϊος 10, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Ευχαριστώ, έχω τοσα προγράμματα μεσα για την διπλοματική μου που κλέω μόνο στη σκέψη του format.:magic:και τα back up τι τα εχουμε φιλε μου? κανε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slithor Μάϊος 12, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2011 Ευχαριστώ για τις συμβουλές τελικά δεν χρειάστηκε φορματ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.