env0y Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2011 Γεια χαρά Labήτες Ανοίγω αυτό το θέμα για όσους θέλουν να γνωρίσουν ή να παρουσιάσουν το κουτί τους μετά από μια ποιοτική δουλειά αερογραφίας. Εγώ είμαι κάτοχος ενός Cooler Master HAF 932 και αυτήν την στιγμή έχω ξεκινήσει την διαδικασία. Πιστεύω να τελειώσει τις επόμενες δύο βδομάδες και θα ανεβάσω κάποιοες φωτογραφίες με το αποτέλεσμα. Έμπνευσή μου είναι αυτά τα παλικάρια εδώ YouTube - MonsterMawd's Channel (τρελά μαστόρια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo18p Μάϊος 10, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Εχεις δικιο φιλε μου ειναι τρελα μαστορια.Εχω δει πολλες φορες τις μοντες τους και απλα δεν υπαρχουνΚαλη τυχη για το εργο σου στο HAF 932.Αληθεια τι εχεις σκεφτει περιπου να κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Μάϊος 10, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Επειδή το ΗΑF 932 φέρνει πολύ σαν military σκέφτομαι κάτι παρόμοιο. Αλλά θέλω να φαίνεται καταπονεμένο, σαν να πέρασε από μάχη,κάτι σαν Chernobyl after sales.Γενικά να έχει ένα industrial attitude.Labήτες αν έχετε κάνει κάτι παρόμοιο και σε παλιότερο κουτί δείξτε καμία φωτό μην ντρέπεστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Μάϊος 13, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2011 Πω πω νέκρα. Τόσο κακό γούστο έχω και δεν ασχολείται κανείς με αυτό το topic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 13, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2011 Ίσως δέν ξέρει να σου απαντήσει κάποιος. Τί έχεις σκοπό να κάνεις? Κάποιο προσχέδιο έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Μάϊος 13, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2011 Labήτες αν έχετε κάνει κάτι παρόμοιο και σε παλιότερο κουτί δείξτε καμία φωτό μην ντρέπεστε.Έχεις δει την δουλειά του "Κοπρίτη" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 13, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2011 εχω ενα project με στρατιωτικο HAF-X σε εξελιξη για ενα φιλο συμφορουμιτη θα ειναι το 8ο μελος της σειρας MPC και προφανως γερμανικης θεματολογιας Β' Π.Π. με panther grills στην οροφη, κυκλωμα wc, και διαφορα αλλα καλουδια. ενα προσχεδιο μπορεις να δεις παρακατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Μάϊος 13, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2011 Άσχετο αλλά δεν μπορώ να μην θαυμάσω τους ανεμιστήρες της οροφής!!! Θυμίζουν τα βεντιλατέρ των ψυγείων των τάνκ, τρομερή έμπνευση!!! Υ.Γ. Παρόλο που δεν μου αρέσουν τα στρατιωτικά περιμένω πως και πως την παρουσίαση του όταν τελειώσει (θα κάνεις Κοπρίτη;;. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 13, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2011 τα σταδια κατασκευης καταγραφονται και φωτογραφίζονται φυσικααλλα η επεξεργασια, συνδεση τους και η παρουσιαση ως worklog ειναι αρκετα χρονοβορα υποθεση για τους τωρινους ρυθμους εργασιας μουΟτι θα γινει ειναι σιγουρο, το ποτε δεν μπορω ξερω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Μάϊος 14, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2011 Καλά κοπρίτη μιλάμε έχω κολήσει με τα κουτιά που μου έδειξες Δεν ξέρω αν θα καταφέρω αυτά τα αποτελέσματα στο δικό μου. Αν και πιστεύω το να σχεδιάσεις ένα case με φθορά, σκουριά και τσακίματα δεν φαντάζει τόσο δύσκολο. Τώρα βέβαια όλα είναι και θέμα γούστου, προσωπικά μου αρέσουν τα industrial concept. Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Ιούνιος 15, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Έβγαλα σήμερα κάτι φωτό με την τσίμπλα στο μάτι με το αποτέλεσμα.(excitment you see...) ImageShack Album - 5 images Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR 15 Ιούνιος 15, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Ωραίο βγήκε το κουτάκι σου για πρώτη προσπάθεια!!!Βέβαια πιο πολύ πάει προς το industrial παρά προς militair. Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Ιούνιος 15, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Ναι το είπα και πριν ήθελα industrial attitude πάνω του Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis303 Ιούνιος 15, 2011 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Πολυ καλο αποτελεσμα και ειδικα για 1 προσπαθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Σεπτέμβριος 7, 2011 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Καλά με τον αερογράφο έκανες παπάδες!!!Μπράβο τρομερό.Τρομερό.Ιδέα τώρα, μήπως κάποια από αυτά που ζωγράφισες να τα κάνεις 3d;;;π.χ. ο σωλήνας που φαίνεται να κολλήσεις ένα κομμένο μισό, ή στις τρύπες να κάνεις πραγματικές τρύπες, νομίζω θα δείξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Σεπτέμβριος 7, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 [MENTION=16312]filarhos[/MENTION] Να σου πω ειλικρινά οι φωτογραφίες που έβγαλα το αδικούν κατα πολύ. Πίστεψέ με το 3D φαίνεται πιο ρεαλιστικό απλά δεν μπήκα στον κόπο να βγάλω άλλες φωτό λόγο μετακόμισης. Θα ανεβάσω κάποιες αργότερα όταν θα μπει και το καινούργιο hardware. Τρύπες σκέφτηκα να ανοίξω αλλά το ακύρωσα γιατί θα χανότανε η σωστή ροή του αέρα στο κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Σεπτέμβριος 7, 2011 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 @filarhos Να σου πω ειλικρινά οι φωτογραφίες που έβγαλα το αδικούν κατα πολύ. Πίστεψέ με το 3D φαίνεται πιο ρεαλιστικό απλά δεν μπήκα στον κόπο να βγάλω άλλες φωτό λόγο μετακόμισης. Θα ανεβάσω κάποιες αργότερα όταν θα μπει και το καινούργιο hardware. Τρύπες σκέφτηκα να ανοίξω αλλά το ακύρωσα γιατί θα χανότανε η σωστή ροή του αέρα στο κουτί. Κοίτα και έτσι φαίνεται απλώς "τρομερό", φαντάζομαι από κοντά. Από περιέργεια δεν ήταν η πρώτη φορά με τον αερογράφο ε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Σεπτέμβριος 7, 2011 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Πολύ καλή δουλειά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.