Periklis_pap Μάϊος 18, 2011 #81 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 δηλαδή είμαι ο μόνος που παρατήρησε τα CAs στην τελευταία φωτογραφία; Όχι αλλά γιατί να του το χαλάσεις του ανθρώπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 18, 2011 #82 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 CAs = ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 18, 2011 #83 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 chromatic aberrations (αυτό που στο δεξί μέρος της εικόνας, στις άκρες των αντικειμένων βλέπεις ένα μωβ περίγραμμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 18, 2011 #84 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Αααα, κι εγώ το πρόσεξα, αλλά το ήξερα ως fringe από το photoshop.Για την ιστορία, αυτό που πόσταρα ανήκει στο Anantara Kihavah, στις Μαλδίβες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 18, 2011 #85 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Kαι PS να είναι...........Eίναι μωρέ ποτέ δυνατόν να ζεις εκεί και να έχεις ανησυχίες για γάλατα και coco-pops????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 18, 2011 #86 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 δηλαδή είμαι ο μόνος που παρατήρησε τα CAs στην τελευταία φωτογραφία; χαχαχαχαχα καμμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 19, 2011 #87 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Εξαιρετικό thread... Θα μπορούσα να βάλω 100 πράγματα, όπως και όλοι μας πιστεύω. Αμάξια, αεροπλάνα, μηχανές, υπολογιστές, οτιδήποτε μας έχει "γυαλίσει" μέχρι "χάνουμε τον ύπνο μας". Θα βάλω όμως αρχικά κάτι πολύ ξεχωριστό. Δεν είμαι κανένας watch-maniac, αλλά γενικά μου αρέσουν. Δε θα χρεωνόμουν ποτέ να πάρω ένα ακριβό ρολόι, αλλά πάντα φοράω κάποιο όχι φθηνό. Φυσικά για να πάρεις κάτι τέτοιο, πρέπει να σου περισσεύουν γύρω στα $400.000... Greubel Forsey Double Tourbillon Technique Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάϊος 19, 2011 #88 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 19, 2011 #89 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Μα καλά ήθελα να ξερα....κανείς δεν σέβεται τον LAKISS που είπε...όχι αυτοκίνητα;;Που και να τα επέτρεπε δηλαδή.... 1000 σελίδες θα είχε ήδη το thread...:hang3:Καθόλου μα καθόλου προβλέψιμοι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 19, 2011 Author #90 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Μα καλά ήθελα να ξερα....κανείς δεν σέβεται τον LAKISS που είπε...όχι αυτοκίνητα;;Που και να τα επέτρεπε δηλαδή.... 1000 σελίδες θα είχε ήδη το thread...:hang3: Καθόλου μα καθόλου προβλέψιμοι..... Ασέβαστα παλιόπαιδα έχει όλο το Lab....άσε που μερικοί πιάνονται και αδιάβαστοι... http://www.thelab.gr/1063024661-post63.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Μάϊος 19, 2011 #91 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2011 Αντικείμενα του πόθου.Ότι θα θέλατε να είχατε αλλά δέν μπορείτε...μοιραστείτε το βίτσιο σας μαζί μας! Eχουμε και ..βιτσια Θα ηθελα το εργασιακο μου περιβαλλον να ηταν καπως ετσι... και η εξωτερικη εμφανιση της ιδιοκτησιας μου ( )..ετσι η καπως ετσι ..:clap: και ετσι... Eκτος αν εβρισκα την ευκαιρια να βουτηξω το delorean του Κοπριτη :devil: οποτε σε αυτο το απολυτα ρεαλιστικο σεναριο , θα εκπληρωνα ολα τα ονειρα με μια κινηση ματ.. θα γινομουν Chess στην θεση του Chess :dance3: :clap: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=4uaHXLgyGt4]YouTube - Cadillac Records - Howlin' Wolf Sings[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάϊος 20, 2011 #92 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Μα καλά ήθελα να ξερα....κανείς δεν σέβεται τον LAKISS που είπε...όχι αυτοκίνητα;;Που και να τα επέτρεπε δηλαδή.... 1000 σελίδες θα είχε ήδη το thread...:hang3: Καθόλου μα καθόλου προβλέψιμοι..... Πήρες την απάντηση σου υποθέτω Mr clever... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 20, 2011 #93 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Ναι βρε, την πήρα. Εσύ Κωστάκη όταν καταλάβεις όμως, θα είσαι σε θέση να βγάλεις και το GETLOST από το post σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 20, 2011 #94 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 εγω ενα τετοιο εργαλειο αν ειχα μεσα στο σαλονι μου σε μια γυαλινη κατασκευη ετσι για να το βλεπω, δεν θα με χαλαγε καθολου! εδιτ? γτ βγαινει το απαγορευτικο? τοσο hot ειναι που δεν αντεχει? edit2 εβαλα αλλη φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάϊος 20, 2011 #95 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Εκει που εχει φτασει η βενζινη, αναγκαστικα να αναπροσαρμωσω τα ονειρα μου και να αφησω τις aston martins κλπ... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=3F4Ba3uLpmQ]Alfa Romeo 4C - Making the Concept[/ame] Και η επιλογη, δεν ειναι μονο θεμα εξωτερικης εμφανησης, οπως θα σκεφτουν οι γερμανοφρονες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 21, 2011 #96 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2011 Που είπαμε οτι το θές το σπίτι; Ανεκδοταρα!! χαχαχα το ειχα ξεχασει thx!!! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 21, 2011 #97 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2011 το νοικιαζουμε παντως για καμια βδομαδα εδω και 2-3 καλοκαιρια με φιλους, φθηνα μας βγαινει. Περναμε καλυτερα απο το να διναμε πολυ περισσοτερα λεφτα καπου αλλου.. Άλλη φαση παντως να ειχες ενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 21, 2011 #98 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2011 Εννοείς γενικά ιστιοπλοϊκό. Επειδή δεν φαντάζομαι να σου νοικιάζει κάποιος hallberg-rassy και μάλιστα φτηνά : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 21, 2011 #99 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2011 Επειδή δεν φαντάζομαι να σου νοικιάζει κάποιος hallberg-rassy και μάλιστα φτηνά : ) E? xexe μαλλον ... :toomuchne Εννοείς γενικά ιστιοπλοϊκό. Εννοω γενικα νοικιαζουμε το πιο φθηνο που υπαρχει και θα ηταν εξισου "αντικειμενο ποθου" η αποκτηση του. Την τελευταια φορα μολις το παραδωσαμε, μολις εγινε και η τελευταια στροφη στο τιμονι στη μαρινα, χαλασε η προπελα... μεγαλη κ@οφαρδια.... χαλαρα δεν ηταν hallberg-rassy, αλλα ηταν τελεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 7, 2011 Author #100 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=bi97FYCfNjo]YouTube - Motorcycle review: Confederate Motor's P120 Fighter[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.