Jump to content

Αντικείμενα του πόθου...

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply
Έχεις οδηγήσει αυτοκίνητο χωρίς υδραυλικό τιμόνι/συμπλέκτη ??

Έχω οδηγήσει αρκετά παλιά. Να σου πώ δέν με ενοχλεί και ιδιαίτερα η απουσία υδραυλικών σε τέτοια φάση...το διασκεδάζω λίγο!:)

πέραν αυτών το vw δεν ήταν για τρεχάλες. Η καλύτερή του ήταν όταν ήταν 500 - 600 κιλά φορτωμένο και πήγαινε με 80 - 90 χλμ. μαλάκωναν τότε και οι αναρτήσεις του.... :)

Εμένα μου λές? Σε ένα τέτοιο μεγάλωσα! Σκυλιά οχήματα πάντως.:T:

Επειδή βλέπω ότι όλοι θέλετε να βάλετε και από ένα αμάξι, άς τα συμπεριλάβουμε στα ''Αντικείμενα του πόθου'' επίσημα.:T:

Λολολολ..! πιστευω ολοι μας εχουμε τεραστιες λιστες με το τι θα θελαμε..!

Το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν μια Shelby Mustang 1967 Super Snake ( Eleanor ) Αλλα ειπατε οτι αυτοκινητα.

Το δευτερο το ποσταρε ο Aeroengine αλλα εγω θα ειμουν ποιο συγκεκριμενος προσθετοντας το σπιτι να ειναι Πληρες οπως ειναι και στην Ταινια..!(car's,τεχνολογια , στολες , χρηματοκιβωτια :p )

Εφοσον ομως δεν μπορω να καλυψω τα 2 πρωτα για τους ευνοητους λογους παω παρακατω.

Και ο λογος ειναι για ενα ταπεινο χαρτακι..! ναι ναι χαρτακι..!

Ενα νικητηριο λαχνο του πρωτοχρωνιατικου θελω εγω..! τιποτα αλλο... Τα υπολοιπα τα κανω πραγματικοτητα με λιγο-πολυ κοπο. :fun:

Astro σε κατανοώ απόλυτα, τα παλιά αυτοκίνητα είχαν χαραχτήρα.

Κάτι οι παραξενιές τους, κάτι τα κουσούρια τους...δενόσουν μαζί τους.

Εγώ στενοχωρήθηκα πάρα πολύ όταν δώσαμε το VW μας.

Το αποθημένο μου είναι ότι δέν πρόλαβα ποτέ να το οδηγήσω...έτσι μου έρχεται πολλές φορές όταν βλέπω κάποιο να του πώ: ''Φίλε μου το δίνεις για μία βόλτα?''

1321173425758d7d8bc8xw5.jpg

VW Camper Van Tent at Firebox.com

Εγώ θέλω μία βόλτα με αυτό!:) (πατήστε gallery και κλίκ στις εικόνες)

>>>> welcome at race-taxi.ch <<<<

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yZGGtmNzC_w&feature=player_embedded]YouTube - FB1 Race-Taxi at VW Bug Show Spa 2009[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=8XvjVvFdMIY]YouTube - 520hp Volkswagen van[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.