Jump to content

Αντικείμενα του πόθου...

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

η επιθυμια μου ανηκει στην σφαιρα του φανταστικου...αλλα δε μαμιεται!

θελω το πληρως και ρεαλιστικα λειτουργικο delorean του Doc Brown

(και καμια κουτα spare parts καβατζα μη ξεμεινουμε σε καμια ιουρασικη περιοδο)

εαν δε βγαινει και σε τετραθυρο ή suv εκδοση, ακομα καλυτερα...

870907-delorean_super.jpg

Γιώργη πλάκα-πλάκα έχεις σκεφτεί να φτιάξεις ένα pc mod με αυτό το θέμα? (αφού σου αρέσει τόσο:))

Παίρνεις ένα τηλεκατευθυνόμενο σάν βάση και απλά χτίζεις το καπάκι πιστό αντίγραφο.

Ήδη το φαντάζομαι στο μαγαζί σου να κρέμεται με πετονιές επάνω από το γραφείο σου ρέ!:T:

Εγώ θα ήθελα να είχα αυτήν

apple-logo.jpg

μπας και πάρει και κανένα πρωτάθλημα αυτή

logo.gif

και βοηθήσω να σωθεί και αυτή

greece-map.jpg

Για την ώρα βέβαια έχουμε λεφτά μόνο για ένα παλιό απωθημένο

300px-Atari_Falcon030_LHmod.jpg

άντε δύο

ZX-Spectrum-128k%2B2.jpg

Επρεπε να το ξερα να σου χαριζα τον ZX της φωτο πριν τον χαρισω σε φιλο. Με πολλες κασσετες και ανταπτορες και οτι θες. Ψαχνεις τιποτα ιδιαιτερα παλιο και ρετρο μπας και το χω να στο δωσω?

@Daytime Dreamer

Thanks και μόνο για την προσφορά. :)

Όχι δεν ψάχνω, ούτε συλλέγω κάτι. Απλά αυτά τα δύο μηχανήματα ήταν δύο μηχανήματα τα οποία τα ήθελα πολύ όταν είχαν βγει. Τελικά αντί για τον +2 πήρα τον 1040STe και αντί για το Falcon πήρα το πρώτο μου PC.

Πείτε μου πως αυτό είναι αληθινό και όχι γραφικά να το βάλω στην λίστα :p

Το εξωτερικο του σπιτιου οπως το βλεπεις στην φωτο ειναι γραφικα φτιαγμενο.Ομως το εσωτερικο του σπιτιου που φαινεται στην ταινια υπαρχει πραγματικα σε σπιτι και μαλιστα εκεινο το σπιτι ηταν προς πωληση πριν καιρο για 25 εκατ.:p

Το εξωτερικο του σπιτιου οπως το βλεπεις στην φωτο ειναι γραφικα φτιαγμενο.Ομως το εσωτερικο του σπιτιου που φαινεται στην ταινια υπαρχει πραγματικα σε σπιτι και μαλιστα εκεινο το σπιτι ηταν προς πωληση πριν καιρο για 25 εκατ.:p

Ε το εξωτερικό είναι τέλειο εσωτερικά βρίσκω και καλύτερα.

Βάζω παραπάνω εγώ (θα κλέψω το αντικειμένου πόθου του Dunkel), ε θα δώσουμε και μετρητά θα μας κάνουν μια καλύτερη τιμή.

Kαι για να μην είμαστε full ΟffΤopic:

Macbook Pro 15" 8GB DDR3, 128GB SSD, i7@2,2Ghz Price: 1575 euro

MBP15i5-24-xlarge.jpg

Τον Αύγουστο με βλέπω να το αγοράζω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.