Lakisss Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2011 Αντικείμενα του πόθου. Ότι θα θέλατε να είχατε αλλά δέν μπορείτε...μοιραστείτε το βίτσιο σας μαζί μας! Έχετε κάποιο ακριβό αποθημένο? -Τηλεόραση, γραβάτα, σπίτι, ρολόι, παπούτσια, πινέζες από cevlar(), οτιδήποτε υπαρκτό! Απαραίτητες προυποθέσεις: 1)Το βίτσιο να συνοδεύεται από φωτογραφία, μικρή περιγραφή και link. 2)Nα μήν εμπίπτει σε γνωστές κατηγορίες του forum όπως supercars/ποδήλατα/pc αφού υπάρχoυν ήδη threads. 3)Εξαιρούνται οι γυναίκες! (για να μήν γίνει μπάχαλο το thread:)) Να κάνω την αρχή. Επειδή πάντα ήμουν λάτρης του βινυλίου, θαυμάστε τα παρακάτω πικ-άπ. Μοντέλο: Work of art από την Βasis audio. Απίστευτη κατασκευή από μασίφ αλουμίνιο κατεργασμένο σε cnc, ενώ άν προσέξετε το πλατό είναι απο μασίφ plexiglass. Βάρος:182Kgrs.! Επίσης διαθέτει αντλία κενού ώστε να ρουφάει τον δίσκο στο πλατό, και να εξαλείφει κάθε ανωμαλία του κάνοντάς τον εντελώς επίπεδο. Τιμή:160.000$ Goodwin's High End - Basis Work of Art turntable Basis Audio: Basis Audio Inspiration Turntable Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 1)Falcon 7x, Price:50.000.000 USD Ενα αεροπλανακι για βόλτες μέχρι το Αμερικα με 14 άτομα παρέα, ταχύτητα γύρω στα 900 χλμ/ω. και εμβέλεια 11.000 χιλιόμετρα. 2)IWC Portoguese ref no.3902 Price: Around 13.000 USD Απλά μαρεσει σαν ρολόι. 3)BMW M5 (E60) Price: not in production Ξέρω είπες όχι αμάξια αλλά δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ. 4)WALLY 118 Price: 33.000.000 USD Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 9, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 Panerai Luminor Marina Automatic Το έχω βάλει στο μάτι ως το επόμενο ρολόι που θα κοσμεί τον αριστερό καρπό μου. Τιμή περί τα €4000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Μάϊος 9, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 η ''παλιά'' σχετικά carrera GT στην παρουσίασή της στο tog gear άρχιζε με τα έξης : "this is the most exiting, the best looking, the most expencive and the fastest roadgoing porsche ever made" ο κινητήρας της είναι ενας V10 με χωρητικότητα 5,7 λίτρων, που αποδίδει 612 hp στις 8000rpm με ροπή της τάξεως των 560 Nm (=~56kgm).Τα 600 αλογάκια, αφού παραχθούν, περνανε απο το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων με τον δίδισκο συμπλέκτη, το μπλοκέ διαφορικό και φτάνουν στους τεράστιους πίσω τροχους. Η ανάρτηση αποτελείται απο διπλά ψαλίδια, οριζόντια αμορτισέρ αερίου και ράβδους ώσης. Τα φρένα είναι carbon ceramic δίσκοι 380mm και στους ΄τεσσερις τροχούς, και όλα αυτα σε ένα πανεμορφο αμάξωμα που ζυγίζει 1380 κιλά, χαρίζοντας του επιδόσεις της τάξεως του 3,9 gia to 0-100. To αυτοκίνητο δεν είναι το πιο γρήγορο, ουτε το πιο φιλικό, απλα εχει αυτο το στυλακι, την φινετσα που σε κάνουν να ξεχνάς τον ιταλό ανταγωνιστη αυτα απο μενα.... PS...price at 484000 γιουργια....να πάω να ληστέψω καμια τράπεζα;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 9, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 Είπε όχι ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.... Τέσπα... Τϊποτα άλλο. Απαραίτητη προυπόθεση να μην υπάρχει άνθρωπος σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 9, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 Μοντέλο: Work of art από την Βasis audio.Απίστευτη κατασκευή από μασίφ αλουμίνιο κατεργασμένο σε cnc, ενώ άν προσέξετε το πλατό είναι απο μασίφ plexiglass. Μολις συνειδητοποιησα οτι θελω το cnc που εχει φτιαξει αυτο το πικαπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Μάϊος 9, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 αυτο θα ηθελα και να ξερω να το πιλοταρω! Β2 stealth μαχητικο για οποιον δε το γνωριζει. Κοστιζει 1,4 δις το καθενα! Οταν το βαριομουνα θα το πουλαγα και θα επερνα το οτιδηποτε ποσταρουν τα αλλα παιδια εδω μεσα :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 9, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 Καλά ρε, εσείς παίζετε με εκατομμύρια! Εγώ ο κακομοίρης ένα παλιο-πικάπ έβαλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάϊος 9, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 Ενα τετοιο, ιδιας "ιδεολογιας" αλλα πιο καινουριο (εχουν κλεισει και 30 χρονια αυτα). Μαζι με την εικονα του Snips και ολα κομπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 9, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 αυτο θα ηθελα και να ξερω να το πιλοταρω! Β2 stealth μαχητικο για οποιον δε το γνωριζει. Κοστιζει 1,4 δις το καθενα! Οταν το βαριομουνα θα το πουλαγα και θα επερνα το οτιδηποτε ποσταρουν τα αλλα παιδια εδω μεσα :P ΝΤΙΠ άχρηστο πράγμα είναι.... Εκτός αν έχεις τις συντεταγμένες της Βουλής.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 10, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 αη λαβ δις θρεντ,καλη ιδεα.εγω θαθελα ενα τετοιο κατοικιδιο.Προς το παρον βολευομαι με τον ΝιονιοHowStuffWorks "Tiger" Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 10, 2011 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 1) Μια Leica M9 με τους Noctilux 50mm f0.95 και Summilux 35mm f1.4 ASPH. Άντε και τον 90άρη Elmarit f2.8.. Κόστος για όλα μαζί περίπου 22k 2) Ένα Rolex Daytona.. Αν είναι και κάποιο "παλιό" με τον El Primero ακόμα καλύτερα . Τιμή δεν ξέρω γιατί τα καινούρια φοράνε in house μηχανή και πρέπει να πέσει ψάξιμο. Review Of The Rolex Daytona 116520 Εναλλακτικά το Moonwatch για κάτι αρκετά πιο οικονομικό.. Όχι το κουρδιστό όμως με τη Lemania. Στα 3k περίπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Μάϊος 10, 2011 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Eγω θελω κανα 2 κυβικα απο τετοια Εναλλακτικα , να εχω για bodyguard τον Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Μάϊος 10, 2011 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 αη λαβ δις θρεντ,καλη ιδεα.εγω θαθελα ενα τετοιο κατοικιδιο.Προς το παρον βολευομαι με τον Νιονιο HowStuffWorks "Tiger" Γάτα Βεγγάλης • MyCat και μοιαζει εμφανησιακα και δεν κινδυνευεις να σε φαει και πωλειται και στην ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 10, 2011 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Γάτα Βεγγάλης • MyCatκαι μοιαζει εμφανησιακα και δεν κινδυνευεις να σε φαει και πωλειται και στην ελλαδα ΝΙΟΝΙΟ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ RMA!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 10, 2011 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Εγώ θα ήθελα να είχα αυτήν μπας και πάρει και κανένα πρωτάθλημα αυτή και βοηθήσω να σωθεί και αυτή Για την ώρα βέβαια έχουμε λεφτά μόνο για ένα παλιό απωθημένο άντε δύο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 10, 2011 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάϊος 10, 2011 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Τη Γη πώς δεν την έβαλε κανείς ακόμα; Πάντως τον Ήλιο τον έχει καπαρώσει άλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 10, 2011 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Τη Γη πώς δεν την έβαλε κανείς ακόμα; Πάντως τον Ήλιο τον έχει καπαρώσει άλλη. μπορείς να πεις πως την έβαλα εγώ XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 10, 2011 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 @ Dunkel Το FED (Federal Reserve) είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.