Jump to content

Abit ΝF7-S new Nvidia drivers

ram-raider

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Arapis

εγω τους εχω ηδη φορεμενους

:p

Σήμερα τους εβαλα και εγω.

Εχει και κατι beta για IDE αλλα λεω να περιμενω ακομα για την επισημη εκδοση

ρε παιδια σε καποιο σημειο στην εγκατασταση ρωταει αν επιθυμεις να βαλεις τους NVIDIA IDE SW τι πραμα ειναι αυτο?

Ο οδηγός του ide controller για τους δίσκους, τα οπτικά κλπ. Αν θες να πειραματιστείς με της nvidia πατάς yes, να παίξεις σίγουρα με της ms (ή έστω όποιον είχες πριν) πατάς no.

Δυο ερωτησουλες:

1oν.Οι drivers ειναι μονο την abit nf7-s ή γενικα για το nf2?

2oν.Oσοι τους περασανε κιολας,ειδατε καπου διαφορα ή απλα επειδη ειναι νεα version?

1. Γενικά, κατεβαίνουν άλλωστε από το site της nvidia.

2. Σα να είναι λίγο καλύτερο σε 3D, όσο έκρινα από 3Dmark. Αλλά δε τους έβαλα σε καθαρό λειτουργικό.

σε αυτό το setάκι είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιήθηκε το SBA σε κάρτες γραφικών της nVidia σε FX τουλάχιστον

βέβαια σε μένα δείχνει και AGP 2x και δε ξέρω αν είναι αποτελέσματα από το τελευταίο μπάνιο που έκανε η κάρτα, ή οι drivers, αν έχει κάποιος FX ας ενημερώσει

post-47-1416070963,1888_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από chroma

1. Γενικά, κατεβαίνουν άλλωστε από το site της nvidia.

2. Σα να είναι λίγο καλύτερο σε 3D, όσο έκρινα από 3Dmark. Αλλά δε τους έβαλα σε καθαρό λειτουργικό.

Eυχαριστω για τις απαντηησεις αλλα το 1ο σκελος ηταν ρητορικο κ δε χρειαζεται απαντηση...ή τουλαχιστον να μου την εδινε ο δημιουργος του thread που το ονομασε ! :whistling

Αρχική απάντηση από fantacid

Eυχαριστω για τις απαντηησεις αλλα το 1ο σκελος ηταν ρητορικο κ δε χρειαζεται απαντηση...ή τουλαχιστον να μου την εδινε ο δημιουργος του thread που το ονομασε ! :whistling

1 .γενικα για το νφ2

2. το ανεφερα απλα επειδη ηταν νεοι

3. αφου ηταν ρητορικο και δεν χρειαζοταν απαντηση γιατι τη ζητας απο μενα ειδικα?

καταλαβαινω οτι ισως ο τιτλος να ειναι αστοχος , σε αυτο εχεις δικιο, αλλωστε και ο chroma μου εδειξε αμεσως το παλιο thread, αλλα το

:whistling και το "ή τουλαχιστον" μου κανουν κατι σε ΄'' ας απαντησει ο ασχετος, εμεις ξερουμε ήδη''.

Αυτα, παντα φιλικα, Τασος.

Αν καταλαβα λαθος ζηταω συγγνωμη.

Aν σε πηραξε το smile πες να το κανω delete,δε λεω οτι εισαι ασχετος κ γω ο guru,απλα παραξενευτικα με τον τιτλο περι nf7-s.....μπορει να ειχες το λογο σου που το εβαλες αρα απο εσενα περιμενα απαντηση.

τελως παντων.......................

Αρχική απάντηση από fantacid

Aν σε πηραξε το smile πες να το κανω delete,δε λεω οτι εισαι ασχετος κ γω ο guru,απλα παραξενευτικα με τον τιτλο περι nf7-s.....μπορει να ειχες το λογο σου που το εβαλες αρα απο εσενα περιμενα απαντηση.

τελως παντων.......................

Χαλαρα , δεν τρεχει τιποτα, παντα φιλοι , μην με κανεις να εχω τυψεις τωρα, :o:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.